Sinir bozucu

ceza diyince ben de acaba napıcak didim bu nasıl ceza kısım

Dünkü baharatlığa uygun yeni tuzlukta düşünmüyor değildim, aslında bence huyumu bildiğinden yeni tuzluk vs. aldırmamdan tırstığından rüyasına girdim bence

Ceza kısmına gelince , benim erken uyumam demek işleri ona bırakacağım demek bundan daha iyi ceza mı olur..

Ama aldığım son dakika SMS ine göre bugün kayınpederim izinli olduğundan bizi yemeğe davet etmiş ( çok güzel yemekler yapar ve izni hafta da 1 gün )..

Yani Ous bugünlük cezadan yırttı ama yarını da var bu işin

Son düzenleme:
biz 3 dene yazınca onlar beğendiklerini mi koyuyo

İvet öyleymiş ama ben 1 dene yazdım çok sevgili bi üyeyim sanırsam

hahahahahahahahahah kaderrr nerdesin gızanımm gıyabında şettriyoz :)

anaaaaaaa kız gulıbıkkkkkkkkkk hayırlısı olsun conem super olmuş adın

evet conem ama 3 ünüde sen seçiyorsunya :)))))))))

Başka topikte takılıodum önceden orda gülibik diyolardı ordan geldi aklıma ama alışamak zor olcak sayfada görünce sanki başkası yazmış gibi geliyo

Bizim sekreter de çok anlatır.. ailes köye gitmişti, o evde tekti..

Hergün karabasanla maceralarını anlatıyodu anlatılınca korkmam

Hatta rüya hali olduğunu bilsem yine korkmam ama kendi kalktı yatağa gitti, uykuluyken hı mı sesler çıkarırdı sadece.. Evet bile diyemezdi soru sorsam.. Böyle bülbül gibi şakıyınca uyanık sandım az daha devam etse zaten Osmanlı tokatı ile ayıltmayı düşünüyordum son çare..

Son düzenleme:

hahahahahahaha kanka enişteme deseydinya insan bir mısır patlatır tanrı misafirine :)))) bir bira açar

seninki uykusunda konuşmuş çok normal.
abimde konuşurdu çok gülerdim.
ama böyle bişi bi daha olursa sakın tokat filan çakma.mazallah aklı gider adamın:26:

ay ben bayıldım ismineeee gulıbik heheheheh süperrrrrrr

gecenin onu yatmama yarım saat kala anlatıyo bide ya. şaka moduna giremedim kanka donakaldım:26:

kanka geçen sölemesi ayıp kap kara bir karga gibi geldi üzerime çöktü nefes bile alamadım sadece ayetel kürsi okudum gitti onu hatırlıyorum
uyku halince gecici falçmiş kanka (( allah korusun yarabbimmmmmmmm 1 gün yatak 2.gün ölüm versin yaradan...

seninki uykusunda konuşmuş çok normal.
abimde konuşurdu çok gülerdim.
ama böyle bişi bi daha olursa sakın tokat filan çakma.mazallah aklı gider adamın:26:

Ous uykuda konuşamıyodu ki

Bi şey sorsam bile hı hı derdi o kadar.. İlk kez böyle olunca afalladım..

Bilmiyorum bir an önce düzelsin diye herşeyi yapabilirdim o an neyse ki düzeldi..

Ous uykuda konuşamıyodu ki

Bi şey sorsam bile hı hı derdi o kadar.. İlk kez böyle olunca afalladım..

Bilmiyorum bir an önce düzelsin diye herşeyi yapabilirdim o an neyse ki düzeldi..

Demek ki konuşuyormuş
Her zaman olmaz zaten bu ayda yılda bir olur

abbooo bu ne kin babasının yaptığıyla bilem kurtulamıyo garibim
hahahahahahaha kanka enişteme deseydinya insan bir mısır patlatır tanrı misafirine :)))) bir bira açar

kısııııııııım ne birası karabasan diyor duymuyo musun şöyle bi kadeh kan bi kadeh ateş falan

Benimkide aynen bunu anlattı ben böyle birşey yaşamadım hiç allah yaşatmasın da..
Bana anlatmasın be kanka geceyarısı.Korkarım öle şeylerden.Buda okumuş sordum bişiler.
Zaten bana eski kiralık evimizde bişiler vardı burada pek yok diyo çıldırıyorum

korkma kanka ben korkmam hiç öyle şeylerden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…