Sinir bozucu

abbooo bu ne kin babasının yaptığıyla bilem kurtulamıyo garibim

Babasının gönlünden gelmiş bizi yemeğe davet ediyo

Kin değil de bişeyi kafaya koydum mu yapmam lazım yoksa rahat edemem.. O tuzluklar buraya gelecek o kadar.. He bi de bigün de ben tv karşısında mayışayım Ous evin işini görsün.. O an ki doğaçlamama bağlı, belki bende uyanınca onu korkuturum

fallenim angelim
öğlen kuaföre gitçem saçlarımı kestircem
resmini çekip göstercem siye
bakalım beğencenmi inşallah güzel kırparlar

ooooooo hadi bakalım conem benım kankamm bende geçen hafta hallettim o işi çok hoşuma gitti kesimi
şimdi dieğr kankam kötü kedinini saç bakımlarını yapıom valla 10 ğparmağında 10.000 marifet ar ya kötü kedının

korkma kanka ben korkmam hiç öyle şeylerden...

korkutmak gibi olmasın banada olmuştu birkez. univ. sınavlara hazırlanırken oturduğum yerde ya uyuyakaldım yada gördüklerim gerçekti

halüsünasyooooooon

Ben korkarım kanka, oda korkmuyorum diyo.Git başından dedim ona diyo offf :18:

:18::18::18::18::18:
valla en doğrusunu yapıyo sen niye korkuyosun ben de onu anlamıyorum senin yaptığın filin karıncadan korkmasına benziyor

bebeam geçmiş olsun bişey olmamış okuamk iyidiri her dem iyidir. en güzeli sürekli Salatü Selam getirmektir. yani sadece lazım olduğunda değil her zaman. işte o zamn o bahsettikleriniz kim olduğunuzu bilip yaklaşmazlar bile

ayy ben varkende gelir mi acaba ya:18::18::18:

çok şık giyinme kıs belli mi olur

karabsan gelince olm bak git deyin işe yarıyor

dur deniyeyim süpüge de lazım mı yoksa süpürgesizde oluyo mu

:18::18:

bizimkide öyle demiş ya diyo ki korkmuyorum ben ondan arkadaş gibiyiz onlar benden korksun diyo.
allam ben kminle evlenmişim

ya kısım bence kafa buluyo seninle korktuğunu belli etme hatta ileri git ben artık korkmuyorum de sen onu korkut

dalga geçme karacinlerle sulu
5 harfli çarpması gibi 5 gün ban la bırakmazlarmış
sallandırı sallandırı verirlermiş böyle Eki Görüntüle 529100

bu kıs beş harfli mi dedi yine dur bi da okiyim ivet yine öle demiş savunma avukatını çığrın gelsin

sağol conemmmmmmmm geldi geçti bi ara baya bi uğruyolardı şimdi gelen giden yok

dayım bigün işe gitmiş gibi yapmış ama gitmemiş
şaka yapçakmış yengeme
çırılçıplak soyunup üryan üryan perdenin arkasına gizlenmiş
arkasını dönmüş beklemeye başlamış
yengemde sabah vakti
kocası işe gitti
perdeleri açcak filan
bir açıyor
arkası dönük çıplak bir adam
bağırtısını öteki binadakiler duymuşlar

dayımda nasıl gülüyormuş
kihkoh kih koh hihoho mihoho kihoho diye

hahahahaahah
arkasını yengen gördüde
önünü tüm mahalle görmüştür dayının

Amerika'daki Victoria Üniversitesi profesörlerine göre; ev işi yapmak, erkeklerin ömrünü uzatıyor.
Bilimadamlarına göre; ev işi yapmanın bu yararında en büyük rolü, erkeğin eşinin "dırdırından" kurtulması oynuyor.
Bu nedenle daha az stres yaşayan erkeklerin sağlıkları da daha iyi oluyor.
İş stresini de ev işi yaparak ya da çocuklarıyla ilgilenerek azaltan erkekler, ev işi yaptığı zaman bir bakıma spor yapmış da sayılıyor.
Ev eşi yapmanın fiziki yararı dışında manevi olarak da faydası bulunuyor.
Hamarat erkeklerde sorumluluk duygusu artıyor.
Bu da onların kalp ile damar sağlıklarına yarıyor.
Ev işi yapan erkeklerin ortalama ömrü, ev işi yapmayanlardan ortalama 4 yıl daha uzun oluyor....

dayın hayattamı canım sağlık durumu nasıl

bu kıs beş harfli mi dedi yine dur bi da okiyim ivet yine öle demiş savunma avukatını çığrın gelsin
4 harfli gece görünüyor ki
duymaz şimdi

5 harfli ne nihil anladım ?
kazen yazınca telefonu ötüyor
habire sizinle mi uğraşçam ben dedi
5 harfli yazın öttürüp durmayın telefonumu dedi

korkularının üzerine gitcen, korktuğunu belli etmezsen geldikleri gibi gidiyolar
köpeklerde annıyomuş onlardan korktuğumuzu
başımından duman çıkıyomuş
biz göremiyomuşuz ama onlar görüyomuş :26:

ondan hallice diyim:26:
elma şekeri verse alma sakın e mi

hahahahaahah
arkasını yengen gördüde

valla cesur adam ben olsam önce sehpada koltuk kenarında bulduğumu kafaya bi geçirir ondan sonra çığlık atardım yengen yien merhametli davranmış

Kendine yapıyo mu sor bakalım o bakımları...
kedi kılı gibi bişi kaldı kafamda bakalım şu sarmısaklı şampuan işine giricem almanyadan dönünce. orada allahın almanlarının burnunu düşürmeyelim kokupta dimi puhahhahaha

hahahahaahah
arkasını yengen gördüde

Puhahahha koptum sabah sabah.
Ama ciklet haklı yalnız

Son düzenleme:
hahahahaahah
arkasını yengen gördüde

hahahahahaahahahhahahahhahaahahhahahhahah zaten yengesi ona bağırmıştır hahahahahahahahhhah

bBenım herife pazar gübü dedimki domates alayımda biraz dolaba koyayım kışın tarhanaya sarmaya yemeklere koyayım süper oluyor rende yapıp
haftaya alırız dedi ben aldım gene rendelerken dioki sırf bu rende işini bana yaptırcan die haftaya dedim dioo hahahahahah

hahahahaahah
arkasını yengen gördüde

dayın hayattamı canım sağlık durumu nasıl

bikeresindede çamaşır yıkama leğeninin içine girmiş
lazım olacağı günü biliyomuş
üryan olmuş yine
cenin gibi yatmış leğene
yengem çekiyor
gelmiyor leğen
çekiyor gelmiyor leğen
yatağı kaldırmış
çırılçıplak bir adam leğende yatıyor
birkaç saat dili tutulmuş

Ne yani bende mi öyle yapayım Nihil Ben utandırık olurum.. Zaten bizim perdeler boydan değil, kısa

Dur ben bunu bi mail atayım Ous'a dermişim.. Şaka bir yana zaten yardım eder hakkını yemeyeyim..

Babası kadar hamarat olmasa da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…