Sinir bozucu

hazır fırsatını bulmuşken tüm sinir bozuculara da tatil vereyim dediniz değil mi...
zira tek geyik yapılan konu o değil -geyik bölümü dışında-

çok ciddi bir konuydu da, arkadaşlar geyiğe çevirmiş sanki..
biz burda hangi konuya nasıl yorum yapacağımızı biliyoruz.

fazla zorlamasanız keşke.

ben de tam ti'ye alcaktım var yaaaaa dedim saf kız napıyon daha yeni cezadan cıktın . tuttum dilimi .
Ben konuyu sonradan gördüm, bazı yorumlar gerçekten geyiğe dönmüştü ama konu sahibi yol vermiş buna bariz. İyi ki sonradan görmüşüm

şero, keri senin yemekleri ellemeni istemiyo, içinden kıl çıkıyii diyo. donlardan da çıkmasın kıl dikkat et

üff tımam be, hem dondankıl çıksa nolur ki. yımşak yımşak sıccak sıccak kedi tüyü işteeeeee
Aferin sana yaa toton daha yeni kendine gelmeye başlamıştı dayaktan zaten

Bu arada kızlar fallenangelciin banı yarın saat 13.00 e kadar.

gülin, mavi aman kızlar beğenmeyin..sırada ben varım, mune hanım şimdi beni de banlar, bari siz yedekte kalın

yoksa yoksa hepsi bizi atlattı beraber tatilemi gittiler

o konu sahibi dalga geçiyordu insanlarla,ilk değildi bu...

kaç gün banlılar acaba ya?

keri 7,parkon 2 günmüş..ya diğerleri?

gülin, mavi aman kızlar beğenmeyin..sırada ben varım, mune hanım şimdi beni de banlar, bari siz yedekte kalın

Yok kuzum o kadar da değil beğenmekle de mi ban alcaz artık,gerçi olur mu olur şaşırmam

aynen. sıkıntıdan da patlamıstım zaten

Bu kez sıkılmazdın kalabalık şimdi mapıs

fallen 1 gün

Geyik bölümü dışındaki konularda dalga geçiliyorsa kötü içerik bildirimi yaparsınız, bir derdim var veya başka bölümlerdeki konuların ciddi veya gayri ciddi konu olması sizlerin o topikte kuralları hiçe saymanıza sebep değildir, ciddi bir topik değilse şikayet edersiniz konu kapatılır, gerekirse topik sahibi ceza alır.

Ciddi konu değildi savunması kuralları göz önüne alırsak yanlış bir savunma biçimi.

Orada birçok üye ceza aldı ama nedense hep kendi çevrenizdekiler için mağdur olduk politikası yapıyorsunuz.

Siz geyik yaparsanız asla kib yapmıyorsunuz ama sinir olduğunuz biri olursa kibleriniz işliyor.

Ve maximaculpa sizin toplam 2 cezanız var, ilkinde ceza puanınız bile yok, öyle bir yazıyorsunuz ki haftanın hergünü ceza alıyormuşsunuz gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…