- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
aktivitelerde gördüm, sen ceza mı aldın
ne ara aldın,
kime ne dedin ne ettin
sumuz geyik yapmamış ki yahu doğru düzgün cevap vermiş:26:
kimseye b,isey etmedim aslında . 2 gün yedim ban
bi konu vardı evlenilecek kimse yok diye.. yok yollu mus kızlar vs. biri ben abine talibim dedi.
ben de güldüm vs. cezam bitince gördüm mesajda güldügüm icin ban
piskolatayla yorum yapmıstık yorumdan ceza aldım sandım ama gülmekten almısım
fallen angel de 1 gün
en az onunmuş :18::18::18::18:
Geyik bölümü dışındaki konularda dalga geçiliyorsa kötü içerik bildirimi yaparsınız, bir derdim var veya başka bölümlerdeki konuların ciddi veya gayri ciddi konu olması sizlerin o topikte kuralları hiçe saymanıza sebep değildir, ciddi bir topik değilse şikayet edersiniz konu kapatılır, gerekirse topik sahibi ceza alır.
Ciddi konu değildi savunması kuralları göz önüne alırsak yanlış bir savunma biçimi.
Orada birçok üye ceza aldı ama nedense hep kendi çevrenizdekiler için mağdur olduk politikası yapıyorsunuz.
Siz geyik yaparsanız asla kib yapmıyorsunuz ama sinir olduğunuz biri olursa kibleriniz işliyor.
Ve maximaculpa sizin toplam 2 cezanız var, ilkinde ceza puanınız bile yok, öyle bir yazıyorsunuz ki haftanın hergünü ceza alıyormuşsunuz gibi.
ban'ı yargılama taş olursun taş
toplu ban olayına gidilmiş sanırım
geçmiş olsun mu denir ne denir
Fallen abla da mı konuda geyik yapmış
kusura bakmayın cahilliğime verin de bu kib nedir ? neyin kısaltmasıdır
''kötü içerik bildir'' butonunun kısaltılışı
Geyik bölümü dışındaki konularda dalga geçiliyorsa kötü içerik bildirimi yaparsınız, bir derdim var veya başka bölümlerdeki konuların ciddi veya gayri ciddi konu olması sizlerin o topikte kuralları hiçe saymanıza sebep değildir, ciddi bir topik değilse şikayet edersiniz konu kapatılır, gerekirse topik sahibi ceza alır.
Ciddi konu değildi savunması kuralları göz önüne alırsak yanlış bir savunma biçimi.
Orada birçok üye ceza aldı ama nedense hep kendi çevrenizdekiler için mağdur olduk politikası yapıyorsunuz.
Siz geyik yaparsanız asla kib yapmıyorsunuz ama sinir olduğunuz biri olursa kibleriniz işliyor.
Ve maximaculpa sizin toplam 2 cezanız var, ilkinde ceza puanınız bile yok, öyle bir yazıyorsunuz ki haftanın hergünü ceza alıyormuşsunuz gibi.
klavyemden aldın
kötü içerik bildirim miş.. neler öğrenicez daha
pudiş, sen bu kafayla gidersen ohoooo.. daha kötü içerik butonundan haberin yok. Allah bilir yerini de bilmiyosundur. millet sadece kib yapmaya geliyo siteye. sen laylaylom. mesajların sol alt köşesinde üçgen içinde ünlem var. tıkla bildir. hadi bakalım. maksat elin alışsın
harbiden ya mesajlarda var ya kısaltma ilk dedim kendine iyi bak mı bu
pudiş, sen bu kafayla gidersen ohoooo.. daha kötü içerik butonundan haberin yok. Allah bilir yerini de bilmiyosundur. millet sadece kib yapmaya geliyo siteye. sen laylaylom. mesajların sol alt köşesinde üçgen içinde ünlem var. tıkla bildir. hadi bakalım. maksat elin alışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?