Sinir bozucu

aktivitelerde gördüm, sen ceza mı aldın
ne ara aldın,
kime ne dedin ne ettin

kimseye b,isey etmedim aslında . 2 gün yedim ban

bi konu vardı evlenilecek kimse yok diye.. yok yollu mus kızlar vs. biri ben abine talibim dedi.

ben de güldüm vs. cezam bitince gördüm mesajda güldügüm icin ban

piskolatayla yorum yapmıstık yorumdan ceza aldım sandım ama gülmekten almısım

ban'ı yargılama taş olursun taş

toplu ban olayına gidilmiş sanırım
geçmiş olsun mu denir ne denir

fallenin ik cezasıysa 1 gün almıştır..

sumuz 3 gün almış,ilk cezası değil ya.

karaca,gülenyelken,akandeniz falan da ceza almş.aklıma gelenler bunlar..

boş yere gittiler

ne mağdur politikası yapıorum ne başka birşey..bu güne kadar en az kib yapan insanlardan biriyimdir sanrım..o da geyik yaptıkları için değil,hakaret varsa yaparım genelde

sadece arkadaşlarım adına üzüldüm.daha doğrusu o topikte ban alan herkes için üzüldüm..ve bunu ifade ettim.

bu gidişle sayenizde haftanın her günü ceza alırız sevgili mune
sadece sinir bozucular için değil, diğer arkadaşlar da olayın farkında; natlusun ilk konusu değildi bu.

bu güne kadar olayı geyiğe çevirenleri asla kiblemedim. yaptığım kib de 2yi geçmemiştir eminim ki..(o da gerçekten göze batan bariz bir durumsa kib yapmışımdır)

sizler gibi bizler de farkındayız, hangi üyenin nasıl yorum yapacağını..

şimdi amanede gelse konu açsa kim ciddiye alır onu?
bu da onun gibi bir şey..

hadi itiraf edin, hazır sinir bozucuların çoğunu burda bulmuşken içinizdeki kıyım isteğine sırtınızı çeviremediniz.
zaten açık bekliyorsunuz, fırsat kolladınız.

kusura bakmayın cahilliğime verin de bu kib nedir ? neyin kısaltmasıdır

pudiş, sen bu kafayla gidersen ohoooo.. daha kötü içerik butonundan haberin yok. Allah bilir yerini de bilmiyosundur. millet sadece kib yapmaya geliyo siteye. sen laylaylom. mesajların sol alt köşesinde üçgen içinde ünlem var. tıkla bildir. hadi bakalım. maksat elin alışsın

yok yerini biliyordum kullanım amacını da ama kısaltmalar beni asar .

yaaa biz saf iyi niyetliyiz napcan

harbiden ya mesajlarda var ya kısaltma ilk dedim kendine iyi bak mı bu

mune nin mesajını görünce okurken öyle bir korkmuşum ki kibi kıyımı hiç bir şeyi anlamamıştım önce

meğer ne korkuyormuşum ban yemekten

hala kalp atışlarım yerine gelmedi

bi defa kerii bize bazı bilgiler veriyordu kib lenmişiz!!!!!!! çok şaşırmıştım beyenmediysen konudan çıkarsın nedir buu.. ve bu konu hiç kimseyi ilgilendirmeyen bişeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…