Sinir bozucu

o değilde bu 4 harfliyle 5 harfli bize kafayı fena taktılar anlam veremiyorum
çok mu sinir bozucuyuz ne :35

aman yapma jiklet ban lancan

bi defa kerii bize bazı bilgiler veriyordu kib lenmişiz!!!!!!! çok şaşırmıştım beyenmediysen konudan çıkarsın nedir buu.. ve bu konu hiç kimseyi ilgilendirmeyen bişeydi

o değilde bu 4 harfliyle 5 harfli bize kafayı fena taktılar anlam veremiyorum
çok mu sinir bozucuyuz ne :35

Kııızzz yasak öyle 4 harfli 5 harfli demek,geçen gün bu yüzden maxi ve biri daha vardı kimdi hatırlamıorum ban yediler.Hazır ol sıra sana gelio :26:

Maxiii Fallen ablam diyo ki 'Maxinin ağzını öpem'

aman demeyin öyle şeyler
ban geliyo bana doğru

mune nin mesajını görünce okurken öyle bir korkmuşum ki kibi kıyımı hiç bir şeyi anlamamıştım önce

meğer ne korkuyormuşum ban yemekten

hala kalp atışlarım yerine gelmedi

su içç

Mune aklıma takılan bişey oldu;Bahsi geçen konuyla ilgili değil sadece genel olarak.
Şimdi bazen öyle konular açılıyor ki ; ortalama zeka seviyesindeki herkes yaa biri yine geyiğe gelmiş diyor.
Verilen cevaplarda o derece ciddiyetsiz oluyor.

Şimdi eyvallah burada zaman zaman çokça derde ortak olunuyor,kimi zaman çok işe yarar fikirler ortaya çıkıyor.Ben sinema ve kitap topiklerinde kendimi kaybediyorum bir başkasının diyet topiğinde hayatı değişiyor vs...

Ama bazende gerçekten eğlenmek istiyorsun,geyiğe vurmak deyimi tam buraya cuk oturuyor.
Evet tamam geyik topikleri bu yüzden zaten,takıl arkadaşlarınla yap geyiğini diye ama...
Öyle olmuyor işte.
İnsan kendi kendine üç beş arkadaş neyi nereye kadar malzeme yapıp gülebilir ki?

Neyse diyeceğim şu;
Konu sahibinin niyeti belli ise(dalga geçmek),konuya cevap verenlerde bunu bile bile takılıyorsa orda kafa dağıtmak için,
''Arkadaşlar konu kapansın mı artık '' yerine evet gidişat belli konu ilgili topiğe taşınıyor denilip geyik sohbeti bölümüne aktarılamaz mı o konu?

Yok cevap kimsenin burda dalga geçmekiçin sahte konular açmasına izin vermemekse;o zaman Türkiye ve Dünya Gündeminde ki gibi her konu açılmadan önce editör onayından geçsin,kimsede kendini o dayanılmaz geyik akımına kaptırıp ceza almasın.

Sağol şimdiden...

Gülbikk senin buraya takılmandan sonra bende arada girip okuyordum.
Gördüğüm kadarıyla kimsenin kimseye zararı yok. Üzüldüm arkadaşların ban lanmalarına..

Evet kuzucumm kimsenin kimseye zararı yok aslında,sadece geyik yapılıyo işte çokta eğlenceli bi topik ama zaman zaman böyle olaylar yaşanınca üzülüyoruz hepimiz işte...

kızlar hayyalle konuşuyorum şimdi
sonradan yazdıkları mesajları görmedim hepsine özel mesaj yollayacağım dedi
iletmemi istedi
öpüldünüz

ben geldim

benim geldiğim gün kızlar gitmiş

herkesin burda olduğu bi gün olmayacak galiba

hayal gelmiş hoşgelmiş ama kırılmış neler oldu hiç anlamadım :26:

kızlar kaç gün ceza almışlar merak ediyorum

inşallah küfür edenle bir tutulmamıştır

Aaaaa hoşgeldin piskolatam hoşgeldinnn

Küfür yoktu geyik yaptılar aynı konuda hepsi birden o yüzden banlandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…