Sinir bozucu

çünkü 80 lerde kavga etti oraya geldiydi benim dediğimde 80 lerdeki bi kişi olabirirsin diyem düşündüm onun için sordum işini

demekki kavgacı bi tip heryerde aynı oluyor. sonra da kırmızı kürk almış öyle banlanmam sandı sanırım.
yok tatlım neysek ben hiç 80 olmadım max. 76 :26:
aslında her topikte buna benzer cinsler vardı 60-69 larda da bitane vardı paso kocam böyle ay mobilyalarım çok güzel ama siyah çok tozlanıyor bunların tozu için de bi kadın tutmalı filan diye hava yapan bi tip vardı. hepi topu 8-10 kilo verince millete ahkam kesmeye kalktı bide gitti diyet başarı topiği açtı inanılmaz bişi

Son düzenleme:

sen kadın buğu köfteni kemir ne yapcan menemeni

allahsen deyi ver..
p..a ve b..t vardı birde m..za22
ben bunların yeni gelenlere satastıgını kaçkez gördüm

tam çıtır olmussun sen o zaman kedim bana da gaz geldi bayagı

saol yavlum..
inan kkdaki kalabalık bir diyet grubunda aradığın gazı bulmak mümkün.
ben senin gibi nişanlı iken kilo veremedim 73 kilo idim evlendiğimde şimdi on kilo zayıfım

Hala şansın var yani ince bi gelin olaiblirsin

tesekkür ederim. spor grubunda varım zaten. ve inanılmaz azimliyim bu sefer diyette de bozmuyorum. inşallah vücudum direnmezse zafer benim olacak .5 ayda

Helal olsun valla tebrik ederim :81:

Ben 68'den 64'e düştüm ama 64'te kaldım.58 bi olsam bayram edicem ya

hayır senin harflerin yok orda maaelesef..
kalın ünlülerle dolu.
ama ben kedinin eski nikini merak ettim doğrusu

o zaman malesef bizim elimizde bunlardan yok

yeni gelenlere demiyelim de amacı başka olanlara farklı davranılması çok normal

yoksa kimsenin eski yeni olayına baktığını düşünmüyorum

hayır senin harflerin yok orda maaelesef..
kalın ünlülerle dolu.
ama ben kedinin eski nikini merak ettim doğrusu
beni tanicanı sanmam çok eski bi nickti o.

tesekkür ederim. spor grubunda varım zaten. ve inanılmaz azimliyim bu sefer diyette de bozmuyorum. inşallah vücudum direnmezse zafer benim olacak .5 ayda

süper.
hangi topike takılıosun bende bakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…