çünkü 80 lerde kavga etti oraya geldiydibenim dediğimde 80 lerdeki bi kişi olabirirsin diyem düşündüm onun için sordum işini
2010 ekimden 2011 nisana kadar 76 dan 73 e kendi çabamla indim. akşam yemeklerini erkene alarak.Düşün sabah nutellalı ekmeğime kadar yerken akşam 6 tan sonra bişi yemiyordum belki bi portakal filan.
sonrasında baktım gerisi gelmicek internete girdim kk ile tanıştım bi sürü tombul hatın var benim gibi zayıflayan. 70-79 aralığındakilerde 69 a indim oradan 60-69 lara girdim 62 ye kadar düştüm orada.. geçen mayısta dukana başladım 59 a inmiştim ama geri geldiler 64,-65 gibiydim haziran sonu yine başladım ugraştım ama anca 62-63 civarı kaldım şimdi kasım gibi bu kez yine diyet ve sporla kalan 6 kilomu vericem inşşşallah
Canım benim iyi ki sende varsın öpüyorum
Bu arada canım menemen çekti bol suvanlı
sen kadın buğu köfteni kemir ne yapcan menemeni
demekki kavgacı bi tip heryerde aynı oluyor. sonra da kırmızı kürk almış öyle banlanmam sandı sanırım.
yok tatlım neysek ben hiç 80 olmadım max. 76 :26:
aslında her topikte buna benzer cinsler vardı 60-69 larda da bitane vardı paso kocam böyle ay mobilyalarım çok güzel ama siyah çok tozlanıyor bunların tozu için de bi kadın tutmalı filan diye hava yapan bi tip vardı. hepi topu 8-10 kilo verince millete ahkam kesmeye kalktı bide gitti diyet başarı topiği açtı inanılmaz bişi
tam çıtır olmussun sen o zaman kedimbana da gaz geldi bayagı
allahsen deyi ver..
p..a ve b..t vardı birde m..za22
ben bunların yeni gelenlere satastıgını kaçkez gördüm
harf satın alıyorum :26:
i var mı ?
saol yavlum..
inan kkdaki kalabalık bir diyet grubunda aradığın gazı bulmak mümkün.
ben senin gibi nişanlı iken kilo veremedim 73 kilo idim evlendiğimde şimdi on kilo zayıfım
Hala şansın var yani ince bi gelin olaiblirsin
yok medinecim bunların hiçbiri değildiallahsen deyi ver..
p..a ve b..t vardı birde m..za22
ben bunların yeni gelenlere satastıgını kaçkez gördüm
harf satın alıyorum :26:
i var mı ?
2010 ekimden 2011 nisana kadar 76 dan 73 e kendi çabamla indim. akşam yemeklerini erkene alarak.Düşün sabah nutellalı ekmeğime kadar yerken akşam 6 tan sonra bişi yemiyordum belki bi portakal filan.
sonrasında baktım gerisi gelmicek internete girdim kk ile tanıştım bi sürü tombul hatın var benim gibi zayıflayan. 70-79 aralığındakilerde 69 a indim oradan 60-69 lara girdim 62 ye kadar düştüm orada.. geçen mayısta dukana başladım 59 a inmiştim ama geri geldiler 64,-65 gibiydim haziran sonu yine başladım ugraştım ama anca 62-63 civarı kaldım şimdi kasım gibi bu kez yine diyet ve sporla kalan 6 kilomu vericem inşşşallah
Canım benim iyi ki sende varsın öpüyorum
Bu arada canım menemen çekti bol suvanlı
hayır senin harflerin yok orda maaelesef..
kalın ünlülerle dolu.
ama ben kedinin eski nikini merak ettim doğrusu
yok medinecim bunların hiçbiri değildi
yok medinecim bunların hiçbiri değildi
allah allah
neyse
heee bide t..y21 vardı
ama garibin bi konusu vardı
kocası hapse girdi sonra takip etmeyi bıraktım..
adamın basına ne gelirse ya meraktan yaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaa
allah allah
neyse
heee bide t..y21 vardı
ama garibin bi konusu vardı
kocası hapse girdi sonra takip etmeyi bıraktım..
hayır senin harflerin yok orda maaelesef..
kalın ünlülerle dolu.
beni tanicanı sanmam çok eski bi nickti o.hayır senin harflerin yok orda maaelesef..
kalın ünlülerle dolu.
tesekkür ederim. spor grubunda varım zaten. ve inanılmaz azimliyim bu sefer diyette de bozmuyorum. inşallah vücudum direnmezse zafer benim olacak .5 ayda
üzülüyom ben o kıza yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?