- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
süper.
hangi topike takılıosun bende bakim
Katılıyorum piskom..o zaman malesef bizim elimizde bunlardan yok
yeni gelenlere demiyelim de amacı başka olanlara farklı davranılması çok normal
yoksa kimsenin eski yeni olayına baktığını düşünmüyorum
callanetics te. kesinlikle tavsiye ederim. benim hem zayıflayıp hem sıkılasmaya ihtiyacım var. diyetle veriyorum kilo. call ise 1 haftada bile etkisini hissettiriyor. 2 cm belimden gitti.
callanetics te. kesinlikle tavsiye ederim. benim hem zayıflayıp hem sıkılasmaya ihtiyacım var. diyetle veriyorum kilo. call ise 1 haftada bile etkisini hissettiriyor. 2 cm belimden gitti.
saol yavlum..
inan kkdaki kalabalık bir diyet grubunda aradığın gazı bulmak mümkün.
ben senin gibi nişanlı iken kilo veremedim 73 kilo idim evlendiğimde şimdi on kilo zayıfım
Hala şansın var yani ince bi gelin olaiblirsin
Katılıyorum piskom..
ayyyy yemin ederim içimden ne olur callan olmasın diyordum ve korktuğum başıma geldi.
Ay delicesine sıkıcı o program yaaaaaaaaaaa yapamam ben onu sanmıyorum
beni tanicanı sanmam çok eski bi nickti o.
süper.
hangi topike takılıosun bende bakim
son gelişmeleri bildiriyorum 56 kg ya düşmüşüm(((((
ayyyy yemin ederim içimden ne olur callan olmasın diyordum ve korktuğum başıma geldi.
Ay delicesine sıkıcı o program yaaaaaaaaaaa yapamam ben onu sanmıyorum
bir kere denedim ne sıkıcı bi spor
çatlıyordum sıkıntıdan hele o müzik öldürdü beni
fallen abla ben kac gündür kısır kısır diyomm offfffffffdün yapcaktım. gec cıktım işten annem de yapmadı
fallen abla ben kac gündür kısır kısır diyomm offfffffffDün yapcaktım. Gec cıktım işten annem de yapmadı
kanka kısır nedirki be caonemmmm sana yapatyım bir ara koca bir tepsi yanına turşu çay demlerim browni yaparımmm offff
Aynen pisko kanka.bir kere denedim ne sıkıcı bi spor
çatlıyordum sıkıntıdan hele o müzik öldürdü beni
son gelişmeleri bildiriyorum 56 kg ya düşmüşüm(((((
benim kocam dalga geçiyordu bide şeyyy yani çok sataşıodu öyle durumlardaaaaaccık yapıym dedim anam o nasıl hareketler üleeekasıldım bide utandım oğlanların odasında pc oğlan girip çıkıyordu odaya
yook abla ben senn takıldıın konularda diildim sen benim.. sanmam ama ben seni biliomben tanırmıyım acaba
hatunlar hatunlarrrrrrrrrrrrr yapmayın sakin olun ilk bende böyleydim hatta bıraktım sonra tekrar basladım . cözümü buldum devam da ediyorum .çözümüm cok basit oldu..
videoyu acıp,videonun sesini kısmak . ve arkadasından müzik listemden tam gaz beni sevke getirecek müzik acmakböylece ne o arka fondaki mıymıyyy yapan bayanın (yine Allah razı olsun da ) sesini duymus oldum . ne de icime fenalık gelmiş oldu. hareketlerde püf noktaları 1 haftada kavradım .alt yazılara bile bakmama gerek kalmadı. şimdi sıralarını bile biliyorum call acmadan müzikle yapıyorum
cönem benemmmmmmmmmmmm..
kilo aldırcan dimi kız bana
Aynen pisko kanka.
benim eliptikim var onunla yaparım sporumu
aaa niyekine.
yesene be kanka ye kız..
benim kocam dalga geçiyordu bide şeyyy yani çok sataşıodu öyle durumlardaaaa
yook abla ben senn takıldıın konularda diildim sen benim.. sanmam ama ben seni biliom
44 bn küsür mesaj ne demek yaaaa
iyi fikir.
ama bunu hiç dinlemeden ilk yapcaktık şimdi kafamda çalar o müzik ve kadının sesi napçaz hacıııııı
hahhaha aynısını yazcaydım abla başka şekil ver şunaaaaaaaa
benim eski nickim farklıydı bunu geçen sene aldımçok fazla demiii mesaj sayısı
Fellllllllllllaket çokbenim altıbin küsür
zaten regl yim canım as eriyo gibi yapmayın böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?