Sinir bozucu

o zaman malesef bizim elimizde bunlardan yok

yeni gelenlere demiyelim de amacı başka olanlara farklı davranılması çok normal

yoksa kimsenin eski yeni olayına baktığını düşünmüyorum
Katılıyorum piskom..

callanetics te. kesinlikle tavsiye ederim. benim hem zayıflayıp hem sıkılasmaya ihtiyacım var. diyetle veriyorum kilo. call ise 1 haftada bile etkisini hissettiriyor. 2 cm belimden gitti.

ayyyy yemin ederim içimden ne olur callan olmasın diyordum ve korktuğum başıma geldi.
Ay delicesine sıkıcı o program yaaaaaaaaaaa yapamam ben onu sanmıyorum

kanka kısır nedirki be caonemmmm sana yapatyım bir ara koca bir tepsi yanına turşu çay demlerim browni yaparımmm offff

callanetics te. kesinlikle tavsiye ederim. benim hem zayıflayıp hem sıkılasmaya ihtiyacım var. diyetle veriyorum kilo. call ise 1 haftada bile etkisini hissettiriyor. 2 cm belimden gitti.

bir kere denedim ne sıkıcı bi spor

çatlıyordum sıkıntıdan hele o müzik öldürdü beni

son gelişmeleri bildiriyorum 56 kg ya düşmüşüm (((((

Katılıyorum piskom..

ayyyy yemin ederim içimden ne olur callan olmasın diyordum ve korktuğum başıma geldi.

accık yapıym dedim anam o nasıl hareketler üleee kasıldım bide utandım oğlanların odasında pc oğlan girip çıkıyordu odaya

hatunlar hatunlarrrrrrrrrrrrr yapmayın sakin olun ilk bende böyleydim hatta bıraktım sonra tekrar basladım . cözümü buldum devam da ediyorum .çözümüm cok basit oldu..

videoyu acıp,videonun sesini kısmak . ve arkadasından müzik listemden tam gaz beni sevke getirecek müzik acmak böylece ne o arka fondaki mıymıyyy yapan bayanın (yine Allah razı olsun da ) sesini duymus oldum . ne de icime fenalık gelmiş oldu. hareketlerde püf noktaları 1 haftada kavradım .alt yazılara bile bakmama gerek kalmadı. şimdi sıralarını bile biliyorum call acmadan müzikle yapıyorum

fallen abla ben kac gündür kısır kısır diyomm offfffffff dün yapcaktım. gec cıktım işten annem de yapmadı

kanka kısır nedirki be caonemmmm sana yapatyım bir ara koca bir tepsi yanına turşu çay demlerim browni yaparımmm offff

cönem benemmmmmmmmmmmm..
kilo aldırcan dimi kız bana

Aynen pisko kanka.
benim eliptikim var onunla yaparım sporumu
son gelişmeleri bildiriyorum 56 kg ya düşmüşüm (((((

aaa niyekine.
yesene be kanka ye kız..
accık yapıym dedim anam o nasıl hareketler üleee kasıldım bide utandım oğlanların odasında pc oğlan girip çıkıyordu odaya
benim kocam dalga geçiyordu bide şeyyy yani çok sataşıodu öyle durumlardaaaa
ben tanırmıyım acaba
yook abla ben senn takıldıın konularda diildim sen benim.. sanmam ama ben seni biliom
44 bn küsür mesaj ne demek yaaaa

Son düzenleme:

iyi fikir.
ama bunu hiç dinlemeden ilk yapcaktık şimdi kafamda çalar o müzik ve kadının sesi napçaz hacıııııı

abla sende hep aynoı kısırı yapıon şekli değiştir bari ya

Eki Görüntüle 531766

hahhaha aynısını yazcaydım abla başka şekil ver şunaaaaaaaa

abla sende hep aynoı kısırı yapıon şekli değiştir bari ya

Eki Görüntüle 531766

başka geldiiiiiiiii

benim eski nickim farklıydı bunu geçen sene aldım çok fazla demiii mesaj sayısı

iyi fikir.
ama bunu hiç dinlemeden ilk yapcaktık şimdi kafamda çalar o müzik ve kadının sesi napçaz hacıııııı

hahhaha aynısını yazcaydım abla başka şekil ver şunaaaaaaaa

Al sana başka kısırrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…