badoş akıl küpü benim artık,dimi sevoo
kadesa bu sevoyu al götür nolur
bdv nin en karanlık konularında bırakıp kaç
badoş akıl küpü benim artık,dimi sevoo
kadesa bu sevoyu al götür nolur
bdv nin en karanlık konularında bırakıp kaç
mune yalnız taktik iyi ha.Şurada gerçekten iyi arkadaşlıklar oluştu ve sen şimdi çıkmış birbiriniz hakkında bana şöyle söylüyorsunuz diyorsun madem öyle isim de verseydin de herkes töhmet altında kalmasaydı bari.
ayrıca hepiniz mesaj yazdınız demişsin ,ben sana mesaj falan yazmadım.
Sizlerin incelediği ceza sistemi eski sistem, adminlerimiz güncelleme yaptılar fakat topikte güncellemesi yapılmamış.
Sizlere hala gerek gönderdiğiniz özel mesajlarda, gerek burada aynı saygıyla yanıt veriyorum, ''EGO'' o nedir bilmiyorum, siz bir zahmet bana ne anlama geldiğini açıklarsınız.
Hala niye neden ceza aldığınızın bile farkında değilsiniz, 5 harfli lafına takılıp kalmışsınız, küfür cezası mı aldınız? Aldığınız cezada KÜFÜR sebebiyle mi yazıyordu?
patlıcan konusunda niye ceza aldığınızı size açıkladığım halde şimdi burada gaza gelerek yazmanız çok manidar, çok değil 15-20 gün önce şu topiğe geldiğimdeki yazdıklarınızla şimdiki yazdıklarınız arasında dağlar var, demek ki herkes işine geldiğinde samimi.
Ki, şu forumda ne sorununuz olsa bana yazdınız, hep bilgilendirdim sizleri, tek bir mesajınızı atlamadan ayrıntısıyla anlattım, şimdi ego vs. diyorsunuz, birinizde kuralları uyguluyor, ceza aldım vs. ama şu şu durumlarda da bana yardımcı oldu demedi.
Kırıldım mı hayır, kırılmadım, ayrıntısıyla, defalarca, sayfalarca yaptığım açıklamalarıma acıdım o kadar.
Bu topikte bile sizlere site kurallarını ama ciddi ama şakayla karışık anlattım hiçbir mecburiyetim olmadığı halde, topiğinizde geçmişte yazdıklarımı bulup bakın, özellikle konu dışı mesajlarla ilgili ikazlarımı.
Ne bekliyordunuz veya ne bekliyorsunuz? Size iltimas geçip sitenin diğer üyelerine ceza vermemizi mi?
Tekrarlıyorum, aldığınız cezalar 3 harfli 5 harfli mevzusundan değil, onu bile anlamamışsınız.
Özelden ben sizin hakkınızda öyle düşünmüyorum diyenler, ne çabuk fikir değiştirmişsiniz ya da bana dürüst olmak istemediniz, oynamayı mı tercih ettiniz?
Cezalar diğer üyelere verilsin ama size dokunmasın, yalnız gözden kaçırdığınız bir durum var, size verilen cezalar için bana özelden attığınız mesajlarda hepiniz bireysel yazdınız, bana verdiğiniz ceza niye şu kadar gün dediniz, ARKADAŞ LİSTENİZde yer alanların sizden az ceza alışını bile sorguladınız. Hayretle okudum arkadaşınız sandığım kişiler hakkında yazdıklarınızı. Oysa burada ne de güzel yazışıyorsunuz birbirinizle.
Burada topikte başka üyelerde okuyacak yönetim hakkında yazayım, havamı atayım diyecekseniz buyrun devam edin Amaaaa arkadaş listenizdeki üyeler hakkındaki gerçek düşüncelerinizi de yazıp çizin, bana çekiştirmeyin.
Burası kadınlar kulübü, siteye üye olurken okudum, kabul ediyorum'u işaretleyip site kurallarını kabul ederek üye oldunuz.
Kurallar belli, kurallara uyulmazsa verilen cezalar belli. Ben topiklerde veya özelden size tek tek kuralları anlatmak zorunda değilim ama sizler uymak zorundasınız, zorunda olduğunuzu kabul ederek üye oldunuz.
ya muneyede msj attımda
herkes ilk banında 1 gün ceza alıyo ben 3 gün aldım
ayrıca 5 harflili msjımdan ceza almışım
ben diğerinden sanıyodum
bunu ilk ben yazmadım ama nedense ben ceza aldım
bence burdaki herkes banlanmalı
ayrıca 5 harfli dememle küfür aynı tutulmuş
ikiside 3 günlük ceza çok tuhaf geldi
sorular sorula sorular:44::44:
şimdi için söylüyosan zaten artık yazmıyorum
msjı hatırlatmak için yazdım
dediğim gibi ben diğer msjdan sanıyodum
ve yalnız ben değil çoğumuzda böyle yazıyoduk
kabak bana patladı demek
hakaret olmadığı kesin yazdığım cümlenin
kazen için bu kelimeyi neden yazdığımızı biz biliyoruz
her ne kadar
''dedikodusunu yapıp kaçak dövüş yapıyosunuz ''densede
biz açık açık yamıştık
kazen yazıldığında hemen naslı haberdar oluyo diye
bizde espri olsun diye 3 harfli gibi demiştik e isminden dolayıda 5 harfli olarak söylüyoduk
yani ne hakaret ne gizli dedikodu ne başka bişeydi niyetimiz
ama açık açık yazılan küfürle aynı tutulduysa bilemem
haa diğer msjıdan ceza alsaydım
haddimi aştım diye kabul ederdim...
dediğim gibi diğer msjımda kazene orta yaş bunalımı gibi bişey yazmıştım
sonra okuyunca sınırları zorlamışım hakettim dedim
ama aylardır herkes tarafından yazılan bişey yüzünden ceza almışım
ve hakaret sayılıp 3 gün ceza verilmiş
mune bana yazmıştı geçen cezaların kaç gün olduğunu ben ayarlamıyorum diye
ama bunu hakaret olarak mı algıladı otomotik puanlama anlamdım?
eğer öyleyse açık küfür yazan biri bence 3 gün ceza almamalı daha fazlasını almalı:44:
sordum
mune burdamı bilmiyorum
daha cevap yazmadı
geçen ceza puanlarıyla ilgili yazmıştı
ama bunu hakaret olarak cezalandırmaları tuhaf
çünkü öyle olmadığını herkes biliyo
eğer öyle olsa
ilk yazdığımızda topluca banlanırdık
bu söylediklerinizi direk üzerime alarak yazıyorum
Sizlerin incelediği ceza sistemi eski sistem, adminlerimiz güncelleme yaptılar fakat topikte güncellemesi yapılmamış.
Sizlere hala gerek gönderdiğiniz özel mesajlarda, gerek burada aynı saygıyla yanıt veriyorum, ''EGO'' o nedir bilmiyorum, siz bir zahmet bana ne anlama geldiğini açıklarsınız.
Hala niye neden ceza aldığınızın bile farkında değilsiniz, 5 harfli lafına takılıp kalmışsınız, küfür cezası mı aldınız? Aldığınız cezada KÜFÜR sebebiyle mi yazıyordu?
patlıcan konusunda niye ceza aldığınızı size açıkladığım halde şimdi burada gaza gelerek yazmanız çok manidar, çok değil 15-20 gün önce şu topiğe geldiğimdeki yazdıklarınızla şimdiki yazdıklarınız arasında dağlar var, demek ki herkes işine geldiğinde samimi.
Ki, şu forumda ne sorununuz olsa bana yazdınız, hep bilgilendirdim sizleri, tek bir mesajınızı atlamadan ayrıntısıyla anlattım, şimdi ego vs. diyorsunuz, birinizde kuralları uyguluyor, ceza aldım vs. ama şu şu durumlarda da bana yardımcı oldu demedi.
Kırıldım mı hayır, kırılmadım, ayrıntısıyla, defalarca, sayfalarca yaptığım açıklamalarıma acıdım o kadar.
Bu topikte bile sizlere site kurallarını ama ciddi ama şakayla karışık anlattım hiçbir mecburiyetim olmadığı halde, topiğinizde geçmişte yazdıklarımı bulup bakın, özellikle konu dışı mesajlarla ilgili ikazlarımı.
Ne bekliyordunuz veya ne bekliyorsunuz? Size iltimas geçip sitenin diğer üyelerine ceza vermemizi mi?
Tekrarlıyorum, aldığınız cezalar 3 harfli 5 harfli mevzusundan değil, onu bile anlamamışsınız.
Özelden ben sizin hakkınızda öyle düşünmüyorum diyenler, ne çabuk fikir değiştirmişsiniz ya da bana dürüst olmak istemediniz, oynamayı mı tercih ettiniz?
Cezalar diğer üyelere verilsin ama size dokunmasın, yalnız gözden kaçırdığınız bir durum var, size verilen cezalar için bana özelden attığınız mesajlarda hepiniz bireysel yazdınız, bana verdiğiniz ceza niye şu kadar gün dediniz, ARKADAŞ LİSTENİZde yer alanların sizden az ceza alışını bile sorguladınız. Hayretle okudum arkadaşınız sandığım kişiler hakkında yazdıklarınızı. Oysa burada ne de güzel yazışıyorsunuz birbirinizle.
Burada topikte başka üyelerde okuyacak yönetim hakkında yazayım, havamı atayım diyecekseniz buyrun devam edin Amaaaa arkadaş listenizdeki üyeler hakkındaki gerçek düşüncelerinizi de yazıp çizin, bana çekiştirmeyin.
Burası kadınlar kulübü, siteye üye olurken okudum, kabul ediyorum'u işaretleyip site kurallarını kabul ederek üye oldunuz.
Kurallar belli, kurallara uyulmazsa verilen cezalar belli. Ben topiklerde veya özelden size tek tek kuralları anlatmak zorunda değilim ama sizler uymak zorundasınız, zorunda olduğunuzu kabul ederek üye oldunuz.
Ben sizden ceza aldım...Ve gayet haklı bir cezaydı...
Bir kere de siteden uzaklaştırıldım, maalesef gayet haksız ve farklı anlamlar taşıyan bir uzaklaştırmaydı
Neyse ki telaffi edildi bu durum...
Ama bana gerçekten çok yardımınız dokundu, ne zaman bir şey sorsam ya da istesem, hemen cevap aldım ki genelde adminler pek muhattap olmazlar..
Uzun lafın kısası, böyle bir mesajı yazmak zorunda kalmanıza üzüldüm...Keşke açık forumlarda bir kaç gündür süregelen laf dokundurmalar, bu şekilde açıklamalar olmasa da, her şey özelden halledilse
Taktik mi:)))) Asla oynamadım, isminizi verip siz bana mesaj attınız dedim mi, hepiniz dediklerim kendilerini biliyor zaten.
Siz her yorumu üstünüze mi alınacaksınız, birileri üstüne alın mı dedi size, bu da güzel bir taktikbeğenileriniz mi artıyor, okunurluluğunuz mu? Oh oh sefanız olsun, havanız yeter.
Sitede bazıları kollansın, ceza almasın isteyenler var, feveranda yönetime nasıl posta koydum cakası satanlarda bu sebeple günlerdir çaba sarfediyor, yok anlamadığım kaale alınmayacak kadar artistiz madem günlerdir niye yazıp çiziyorsunuz?
Yazıp yüceltmeyin şu fukara yönetimi:)))))
Özelden yazsanız anlarım, topluma açık yerde yazılanları hava atmak sayarım, birşey değişir mi, Hayır, kural kuraldır, kurala uymayan babamın kızı olsa ceza veririm.
lake yukardaki msjda senin ve maxinin ismi geçiyo
orda mune 5 harfliden ceza alamdınız yazmıştı
bende zaten onların bu muhabbetten haberi bile yok anlamında yazdım
ismin geçtiği için açıklama yapayımda dallasa dönüyo burası seninde aklında bişey kalmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?