Sinir bozucu

Sizlerin incelediği ceza sistemi eski sistem, adminlerimiz güncelleme yaptılar fakat topikte güncellemesi yapılmamış.

Sizlere hala gerek gönderdiğiniz özel mesajlarda, gerek burada aynı saygıyla yanıt veriyorum, ''EGO'' o nedir bilmiyorum, siz bir zahmet bana ne anlama geldiğini açıklarsınız.

Hala niye neden ceza aldığınızın bile farkında değilsiniz, 5 harfli lafına takılıp kalmışsınız, küfür cezası mı aldınız? Aldığınız cezada KÜFÜR sebebiyle mi yazıyordu?

patlıcan konusunda niye ceza aldığınızı size açıkladığım halde şimdi burada gaza gelerek yazmanız çok manidar, çok değil 15-20 gün önce şu topiğe geldiğimdeki yazdıklarınızla şimdiki yazdıklarınız arasında dağlar var, demek ki herkes işine geldiğinde samimi.

Ki, şu forumda ne sorununuz olsa bana yazdınız, hep bilgilendirdim sizleri, tek bir mesajınızı atlamadan ayrıntısıyla anlattım, şimdi ego vs. diyorsunuz, birinizde kuralları uyguluyor, ceza aldım vs. ama şu şu durumlarda da bana yardımcı oldu demedi.
Kırıldım mı hayır, kırılmadım, ayrıntısıyla, defalarca, sayfalarca yaptığım açıklamalarıma acıdım o kadar.

Bu topikte bile sizlere site kurallarını ama ciddi ama şakayla karışık anlattım hiçbir mecburiyetim olmadığı halde, topiğinizde geçmişte yazdıklarımı bulup bakın, özellikle konu dışı mesajlarla ilgili ikazlarımı.

Ne bekliyordunuz veya ne bekliyorsunuz? Size iltimas geçip sitenin diğer üyelerine ceza vermemizi mi?
Tekrarlıyorum, aldığınız cezalar 3 harfli 5 harfli mevzusundan değil, onu bile anlamamışsınız.
Özelden ben sizin hakkınızda öyle düşünmüyorum diyenler, ne çabuk fikir değiştirmişsiniz ya da bana dürüst olmak istemediniz, oynamayı mı tercih ettiniz?

Cezalar diğer üyelere verilsin ama size dokunmasın, yalnız gözden kaçırdığınız bir durum var, size verilen cezalar için bana özelden attığınız mesajlarda hepiniz bireysel yazdınız, bana verdiğiniz ceza niye şu kadar gün dediniz, ARKADAŞ LİSTENİZde yer alanların sizden az ceza alışını bile sorguladınız. Hayretle okudum arkadaşınız sandığım kişiler hakkında yazdıklarınızı. Oysa burada ne de güzel yazışıyorsunuz birbirinizle.

Burada topikte başka üyelerde okuyacak yönetim hakkında yazayım, havamı atayım diyecekseniz buyrun devam edin Amaaaa arkadaş listenizdeki üyeler hakkındaki gerçek düşüncelerinizi de yazıp çizin, bana çekiştirmeyin.

Burası kadınlar kulübü, siteye üye olurken okudum, kabul ediyorum'u işaretleyip site kurallarını kabul ederek üye oldunuz.
Kurallar belli, kurallara uyulmazsa verilen cezalar belli. Ben topiklerde veya özelden size tek tek kuralları anlatmak zorunda değilim ama sizler uymak zorundasınız, zorunda olduğunuzu kabul ederek üye oldunuz.

mune yalnız taktik iyi ha.Şurada gerçekten iyi arkadaşlıklar oluştu ve sen şimdi çıkmış birbiriniz hakkında bana şöyle söylüyorsunuz diyorsun madem öyle isim de verseydin de herkes töhmet altında kalmasaydı bari.

ayrıca hepiniz mesaj yazdınız demişsin ,ben sana mesaj falan yazmadım.

Son düzenleme:
kızlar, ne börek yapcaama karar veremedim. uyku tutmadı. hepiniz uyuyo musunuz ya? bi akıl verin bacılar. eziklicekler beni

Taktik mi:)))) Asla oynamadım, isminizi verip siz bana mesaj attınız dedim mi, hepiniz dediklerim kendilerini biliyor zaten.

Siz her yorumu üstünüze mi alınacaksınız, birileri üstüne alın mı dedi size, bu da güzel bir taktik beğenileriniz mi artıyor, okunurluluğunuz mu? Oh oh sefanız olsun, havanız yeter.

Sitede bazıları kollansın, ceza almasın isteyenler var, feveranda yönetime nasıl posta koydum cakası satanlarda bu sebeple günlerdir çaba sarfediyor, yok anlamadığım kaale alınmayacak kadar artistiz madem günlerdir niye yazıp çiziyorsunuz?

Yazıp yüceltmeyin şu fukara yönetimi:)))))
Özelden yazsanız anlarım, topluma açık yerde yazılanları hava atmak sayarım, birşey değişir mi, Hayır, kural kuraldır, kurala uymayan babamın kızı olsa ceza veririm.

Ben sizden ceza aldım...Ve gayet haklı bir cezaydı...
Bir kere de siteden uzaklaştırıldım, maalesef gayet haksız ve farklı anlamlar taşıyan bir uzaklaştırmaydı
Neyse ki telaffi edildi bu durum...

Ama bana gerçekten çok yardımınız dokundu, ne zaman bir şey sorsam ya da istesem, hemen cevap aldım ki genelde adminler pek muhattap olmazlar..

Uzun lafın kısası, böyle bir mesajı yazmak zorunda kalmanıza üzüldüm...Keşke açık forumlarda bir kaç gündür süregelen laf dokundurmalar, bu şekilde açıklamalar olmasa da, her şey özelden halledilse

bu söylediklerinizi direk üzerime alarak yazıyorum

çünkü iki gündür size ben msj atıyorum
evet 5 harfliden dolayı ceza aldığımı bilmiyodum msjı okumamıştım
siz'' genel muhabbetten aldınız bir biz msjı yazdık'' dediniz
ama halen 5 harfli nasıl dersiniz o bir erkek vs. diye esip gürlemeye devam ettiğiniz için açıklama yaptım
biz bu yüzden yazdık diye...
burda yazdığım msjları siz özel msjımı okumadan ve bana cevap yazmadan önce yazdım dikkat ederseniz...
yani msjda yazdığım gibi her nekadar ''anlayana'' yazsanızda anlayabilme kabiliyetimiz var çok şükür
ceza sebebine gelince ben aynı gün''cza verilmesini doğru bulmadığım için sordum
açık açık küfür yazan biriyle aynı güzn ceza almak açıkcası pek adil gelmedi
site kuralları değişmiş yeni kurallarda varsa bilemem
işaretlediğim yerde ve daha önceki birçok msj
ımda defalarca kez mune bana bir sayfa dolusu açıklama yazmıştı
diye arkadaşlara söyledim
her defasında kib le ilgili yazdıklaırnız arkadaşalrıma anlattım
görmezden geldiyseniz bilemem
ama asla hakkınızı inkar etmedim böyle bir mecburiyetiniz yok bunu biliyorum
özelden size neden bir topicte alıntı doluyken sadece benim msjım silinip ''alıntı yapmak yasaktır''yazdınız diye sordum
sizde cevap olarak ''size garezim olduğunumu düşünüyosunuz''dediniz
bende ''hayır öyle düşünmemi gerektirecek bir neden yok '' dedim
eğer bu cümlem için burda bana çıkışıp özelde hayır öyle düşünmüyorum diyosanız ben ne burda ne özelde sizinle ilgili iyi veya kötü düşüncemi yazmadım
arkadaş listesindeki kişilerin cezasını şikayet etme kısmını üstüme alınmadım
''5 harfli için ceza aldıysam bunu burdaki herkes söyledi herkes ceza almalı o zaman'' diye hem burda hem özelde yazdım.arkadaşalarımada özelde söyledim
yani o dediğiniz yanar dönerliği ben yapmadım yapmam
nadianın aldığı cezayı benle birlikte biçok kişi sordu
oda şükürler olsun arkadaşım değil....
evet ceza alıyoruz kuralları okuyup üye olduk
ama uygulanan cezalarad tuhaflık varsa sormak da hakkımız
zira yazılı kural olarak küfürün 3 günlük cezası olduğunu bilmiyordum

hayırdır siz neden durumdan vazife çıkardınız
biz özelden hallediyoruz
muneyi savunmak için yazmanıza gerek yok
muneyle sorunumuz yok bizim burda defalarca kez sohbet ettik
yani şimdi muneyi savunuyo gibi yapıp şirinlik gösterisi yapmanıza ne gerek var

bunlarda size yazdığım özel msjlar
isim vermeden arkaşalarınızı çekiştiriyosunuz demiştiniz kimseyi töhmet altında bırakmayın

o gün espri yapanlar 5 harfli kelimesini hiç kullanmamıştır büyük ihtimalle (maxi ve lake)
evet o şakalar sınırı aştı kendi adıma kabulde ettim
bunu yazmıştınız her nekadar anlayana diye msj yazıp, anlayamadığımı kastetsenizde anlıyorum
konu bu değil
kazenle ilgili o günden sonra bişey yazmadım yazmamda zaten
konu benim yazdığım 5 harfli kelimesini açıkça yazılan küfürle aynı tutmanız
evet espri yaptık evet sınır aştım ama asla hakaret etmedim
o 5 harflinin çıkış noktasını defalarcan yazdık
siz kaçak dövüş,isim vermeden kazeni çekiştirme diyosunuz
ama bunun yanlış olduğunu defalarca yazdık
kazenin isminin her yazıldığında nasıl haberdar olması şaka konusu olmuştu
3 harfli gibi hissediyo galiba dedik isminden dolayı da 5 harfli diye kaldı
bu ne hakarettir ne de gizli dedikodu..
topicte yazdım 5 harfli gelip konuyu kapatıyo diye
ben bunda gizli bir mana göremiyorum kazeni kastettiğim gayet açık
kazene cin gibi desek hakaretmi bence değil
o zaman 3 harfli 5 harfli neden hakaret sayılıyo
ben asla öyle bir niyet içinde olmadım
kazene kazoş dendi kanka dendi nedense bu 5 harfli pek tuhaf karşılandı
diğer msjımda tekarar söylüyorum haddimi aştığımı kabul ediyorum

nadia konusuna gelince topicte sarhoşken yazdığında güyya yardımcı olmaya çalışıyoduk
değmediğini çook sonra anladım..
ama açık açık küfür etti hepimize bence bunun cezası benim aldığım cezayla denk olmamalı..

mune hanım ben demin ceza puanma bakarken ceza aldığım msjada baktım
ben 5 harfli yazdığım msj dan değildi diğer msjımdan ceza aldığımı sanıyodum
bu 5 harfliyi ilk ben söylemedim defalarca yazıldı topicte
diğer msj için olsa evet haddimi aştım derdim
ama bu defalarca yazılmışken cezayı neden ben aldım
birde ilk ceza alanlar 1 gün ve 10 puan alıyolar benimki neden 3 gin oldu acaba ve 30 puan
mesela nadia açık açık küfür etti oda geçmişte yaptıklarını siz benden iyi biliyosunuz
şimdi 3 gün ceza yemiş
yazdıklarımız aynımı yani herkes gibi benimde yazdığım 5 harfli ile küfür bir mi tutuluyo
bu arada biliyorum gazeriniz yok bana
özellikle yapılmış şeyler değil bende herhangi bir üyeyim
zaten amacım hesap sormak gibi değil kesinlikle msjı yeni gördüğüm için çok şaşırdım
zahmet veriyorum kusura bakmayın

mune hanım
benim yazdığım bir msjı silip alıntı yapmak yasaktır yazmışsınız
bu topicte önceki sayfalar alıntıyla dolu
neden sadece benimki silindi

yoo öyle bişey düşünmem için bir neden yok
ama önceki sayfalarda alıntılar olduğunu biliyorum tuhaf geldi
kimseyede sataşmak için alıntı yapmamıştım o yüzden sordum
doğrudurda bende zaten sildiğiniz msj da bunu yazmıştım
burda üyelere bişey yazmak yasakmış diye
ne kimseye sataştım ne de başka bişey yaptım
sadece alıntu yapmıştım
buda önceki sayfalarda olduğu için yasak olduğunu bilmiyodum
diğer konuya gelince olur söylerim
ama herkes herşeyi biliyo zaten...

Son düzenleme:

bende öyle bir tavır yok ki asıl sende laf sokayım oturtayım ceza verirken bile 'anlamazsınız' tavrı var.
Burada bişeyler yazıyorsun hepiniz yazdınız diyorsun.Ondan sonra da o kadar da hepiniz değil onlar kendilerini biliyorlar yazıyorsun.
İsim de vermiyorsun o h herkese ne güzel laf soktum diyorsun.Burada insanları tabiri caizse azarlıyorsun.Ceza verdiklerinden birisi de benim neden üzerime alınmayım ki.
Sen özelden yazmıyorsun, buradan yazıyorsan cevabı da buradan alacaksın tabi ki.
Kusura bakma ama hiçbir zaman aman kazen abiciğim yaman mune ablacığım tavrı içinde olmam, küsüp gitmem de.
Bu arada hani demiştin ya saygı görmek için saygı göstermek lazım diye aynı şey senin için de geçerli.

Ciddi ithamlar var umarım anlatıldığı gibi değildir
Ama mune hanım ben hala edilen küfürün havada kaldığını düşünüyorum, üstelik küfür eden şahıs benden az ceza almış sanırım...
Süresiz banlanma hangi konularda gerçekleşecek? Bir bilgilendirirmisiniz ?

lake yukardaki msjda senin ve maxinin ismi geçiyo
orda mune 5 harfliden ceza alamdınız yazmıştı
bende zaten onların bu muhabbetten haberi bile yok anlamında yazdım
ismin geçtiği için açıklama yapayımda dallasa dönüyo burası seninde aklında bişey kalmasın

yok canım için rahat olsun ,
ayrıca yapılan şeyin bir mantığı var mı pekala da insanlar ben neden bu kadar ceza aldım da o niye bu kadar aldı diye de sorabilir yani.Bunda da bişey yok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…