Ciddi ithamlar varumarım anlatıldığı gibi değildir
Ama mune hanım ben hala edilen küfürün havada kaldığını düşünüyorum, üstelik küfür eden şahıs benden az ceza almış sanırım...
Süresiz banlanma hangi konularda gerçekleşecek? Bir bilgilendirirmisiniz ?
yok canım için rahat olsun ,
ayrıca yapılan şeyin bir mantığı var mı pekala da insanlar ben neden bu kadar ceza aldım da o niye bu kadar aldı diye de sorabilir yani.Bunda da bişey yok bence.
HayalMahsulleriOfisi,
özelden sorduğunuzda size durumu açıklayan bir cevap yazmıştım, küfür eden şahıs dediğiniz üyenin ilk cezasıydı, ceza sistemini de anlattım sanıyorum, üstelik hatırlatırım orada polemiği o değil siz başlatmıştınız.
Süresiz banlamalar üyelerin tartıştığı diğer üyeleri bu üyeyi süresiz banlayın demesiyle olmuyor, süresiz banlama diyorsunuz iyi hoşta ilk defa ceza alan birini süresiz banlarsak sürekli ceza alıp banlananları atmadınız da beni mi günah keçisi ilan ettiniz derlerse ne cevap verelim o süresiz attığımız üyelere?
.
Ki, şu forumda ne sorununuz olsa bana yazdınız, hep bilgilendirdim sizleri, tek bir mesajınızı atlamadan ayrıntısıyla anlattım, şimdi ego vs. diyorsunuz, birinizde kuralları uyguluyor, ceza aldım vs. ama şu şu durumlarda da bana yardımcı oldu demedi.
Kırıldım mı hayır, kırılmadım, ayrıntısıyla, defalarca, sayfalarca yaptığım açıklamalarıma acıdım o kadar.
Özelden ben sizin hakkınızda öyle düşünmüyorum diyenler, ne çabuk fikir değiştirmişsiniz ya da bana dürüst olmak istemediniz, oynamayı mı tercih ettiniz?
bende öyle bir tavır yok ki asıl sende laf sokayım oturtayım ceza verirken bile 'anlamazsınız' tavrı var.
Burada bişeyler yazıyorsun hepiniz yazdınız diyorsun.Ondan sonra da o kadar da hepiniz değil onlar kendilerini biliyorlar yazıyorsun.
İsim de vermiyorsun o h herkese ne güzel laf soktum diyorsun.Burada insanları tabiri caizse azarlıyorsun.Ceza verdiklerinden birisi de benim neden üzerime alınmayım ki.
Sen özelden yazmıyorsun, buradan yazıyorsan cevabı da buradan alacaksın tabi ki.
Kusura bakma ama hiçbir zaman aman kazen abiciğim yaman mune ablacığım tavrı içinde olmam, küsüp gitmem de.
Bu arada hani demiştin ya saygı görmek için saygı göstermek lazım diye aynı şey senin için de geçerli.
Ben 2 ban yedim
İkisi de BDV de yaptığım geyikten
Biri
Aha aha , yorumları şimdi okudum..
Hepsini okuyabilmek isterdim ama bu kadarı yetti
Sezerciğin karşısına dombili bi çocuk geliyo yaa ' Benim babam çok zengin basıcaz parayı alıcaz eşeğini , vurucam kırbacı ohh ' yapıyo ya aklıma o geldi
Konu sahibi de koca parası ile hava atmaya çalışıyo ' Kocam beni maaşa bağladı, sigortamı yatırıyo, doğumda araba aldı, herşeyimiz var ' Bu ne görgüsüzlüktür yahu
İkincisi daha masumane olsa da
akandeniz kullanıcısından alıntı
bu hatun aşık olana küfür dayak cimcik allah ne verdiyse dalıyo....
sen bence tekrar düşün ve kalbine göm bu aşkı....
Carrie onun eşine benzemez ama misilleme yapar..
Şu iki yorumdan gümledim.. Sağlık olsun.. Yüz kızartıcı bi suçtan gitmedim diyerek züğürt tesellisi veriyorum kendime
Bu konu sahipleri hak etse de , kuralları çiğnememi haklı kılmaz tabi.. Yaktın beni 4 ya da 5 harfli demeyeceğim yani, ben kural ihlali yaptım onlarda görevlerini.. bu kadar...
yazık çok yazık
kaç yaşında insanlarız şu durum ne kadar iğrenç...
Evet, ben yine işe geç kalmıştıım
Geldim bir günaydın dedim ohooo burası almış başını gidiyordu
İyiyim Hayal azcık metrobüste itişip tepiştim , bi kahvaltı yaptım geldim sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?