Sinir bozucu

HayalMahsulleriOfisi,
özelden sorduğunuzda size durumu açıklayan bir cevap yazmıştım, küfür eden şahıs dediğiniz üyenin ilk cezasıydı, ceza sistemini de anlattım sanıyorum, üstelik hatırlatırım orada polemiği o değil siz başlatmıştınız.
Süresiz banlamalar üyelerin tartıştığı diğer üyeleri bu üyeyi süresiz banlayın demesiyle olmuyor, süresiz banlama diyorsunuz iyi hoşta ilk defa ceza alan birini süresiz banlarsak sürekli ceza alıp banlananları atmadınız da beni mi günah keçisi ilan ettiniz derlerse ne cevap verelim o süresiz attığımız üyelere?

yok canım için rahat olsun ,
ayrıca yapılan şeyin bir mantığı var mı pekala da insanlar ben neden bu kadar ceza aldım da o niye bu kadar aldı diye de sorabilir yani.Bunda da bişey yok bence.

valla bunu sorduğum tek kişi naida
dediğim gibi oda arkadaşım değil.........

Küfürün özürü olur mu ? Ben bunu anlayamıyorum, ilk ya da son ne fark eder. Evet konuşmayı ben başlattım. Onu da kabul ediyorum. Ama çirkinleşen hakaretler, küfürler savuran ben değilim. Evet özelden de yazdınız. Ama takdir edersiniz ki, küfür eden bir üyenin cezasının kendinizden önce bitmesi sorgulamalara neden oluyor. Bende arkanızdan kulis yapacağıma direkt sormayı tercih ettim ki, anlaşabilelim... Ben kimseyi süresiz banlayın demiyorum. Konu dışı mesajlardan, farklı başlıklarda geyik yapmaktan patır patır dökülen insanlar, küfürden daha fazla ceza alıyor...

Üzerime alınmalımıyım bilemiyorum,ama bu iki cümlenizin beni igilendirdiğini düşündüm Mune.Çünkü size adil olduğunuzu düşündüğümü hep söylerim.Ne bu topikte,nede başka bir topikte sizin yanlı davrandığınızı ima edecek bir mesajda yazmadım.Ne oynarım,nede yalan söylerim.

20 gün önce yönetimdeki insanların herbiri için düşüncelerim ne ise hala o.Yönetimle çok büyük problemler yaşadığım halde bana hiçbir zaman diğer üyelerden farklı davranmadığınızı ve her konuda yardımcı olduğunuzuda tüm arkadaşlarım bilirler.Burda bunları yazmama sebebim,size özel mesaj atmama sebebimle aynı.Yöntimle problem yaşadığımdan beri yanlış anlaşılmamak veya kimseyi zor durumda bırakmamak adına ne burda sizi savunacak cümle kuruyorum nede özelden size bir soruyorum.

Ben isim veririm benim için sorun değil, kimden bana nasıl mesajlar geldi belli, ben hiçbir zaman ablacığım deyin demedimde bakın ben hala size siz diyorum.

Siz saygı ifadesi de değildir, aradaki resmiyeti ifade eder, siz demekten korkmayın. Özelden yazardım yazmasına lakin özelden yazmadınız bana. Burada yazdınız burada cevapladım. Dün gece ilk mesajıma ve öncesine bakılacak olursa konu açıklığa kavuşur.

Skor kaç oldu? Ben hala burada bana ithafen yazmadığınız ilk mesajdan itibaren oratada yazayım ki cümle alem görsün havanızın olduğu iddiasındayım.

siz diyecek kadar resmiyetimiz var ama aynı zamanda pes de desem anlamazsın ki veya mesajın içinde sakız patlatan icon yazacak kadar da samimiyetimiz var galiba.
Hadi bak mesajını beğendim bir puan benden gelsin, madem ki yarış yapıyorsak.

aslında patlıcan konusunu Mune hanımla özelden konuştuğumuzu ve niyetimin anlaşıldığını düşünüyorum o yüzden o konuya hiç germeyiyim..

çünkü patlıcan konusunda hatalı olduğumuzu,cezayı hak ettiğimizi ve geyik banlarında bilerek ban aldığımızı dün ifade etmiştim.

diğer yazılanları da üstüme almıyorum çünkü ne özelden ne de genelden kimsenin arkasından konuşmadım.hiçbir arkadaşımın da bu şekilde davrandığını düşünmüyorum.düşünmek istemiyorum....çünkü gerçekten güzel arkadaşlıklar kurduk.inanılması güç ama sanalda da dost olunabiliyormuş bunu gördük.lütfen bozulmasın bu...

Mune hanım parkonun da dediği gibi inanını hiçbir zaman taraf tuttuğunuzu düşünmedik bu banlarda.ban alan arkadaşlarım zaten evet geyik yaptık dediler hep.bunu hep söylediler.

Son düzenleme:
Ben yine fransız kaldım :44: neler olmuş böyle

Cezalar konuşuluyo sanırım , kim ne demiş bilemiyorum ama ben dünkü yazdığım yorumumu aynen alıntılıyorum :

yazık çok yazık
kaç yaşında insanlarız şu durum ne kadar iğrenç...

neyse canım kapatalım bu bahsi .Hem burada gelip 'sen bilmem ne havasındasın ,yok hava atma peşindesin yok caka satma peşindesin' ,'sana cevap yaz diyen mi oldu niye cevap yazıyosun ' falan denilip sonra da 'ben siz diyorum' demenin ne manası var anlamadım .
Ama neyse biz geyiğimize dönelim ,

yeni gelenlere günaydııııın

kızlar,şu an umrumda olan tek şey arkadaşlığımız..kendi adıma burada çok güzel dostlar,arkadaşlar edindim..gerçekten bozulmasın istiyorum...

Günaydın kadese, lake, kader, fallen...
Günaydınlaşamadık konunun hararetinden
Nasılsınız nasıl gidiyor ?

Evet, ben yine işe geç kalmıştıım

Geldim bir günaydın dedim ohooo burası almış başını gidiyordu

İyiyim Hayal azcık metrobüste itişip tepiştim , bi kahvaltı yaptım geldim sen nasılsın

günaydın kızlar

BADEcim canım seni çok seviyorum,benim için çok çok değerlisin..

canını sıkma ve bize güzel haberler ver İnşallah

İyiyim bende, sabah pek uyanamadım gözlerim hala kapanıyor, onun dışında bugün yine çalışmak istemiyor canım

Badecan sonuçlar çıkar çıkmaz önce bize haber ver.
Merakta bırakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…