Sinir bozucu

Günaydın nasılsınız?
Dün giremedim acaba beni merak eden oldu mu?
Evimi su bastı işe bile gidemedim ben ya

Günaydın nasılsınız?
Dün giremedim acaba beni merak eden oldu mu?
Evimi su bastı işe bile gidemedim ben ya

ayyy geçmiş olsun ya,
bi kere benim evi de su bastı aradılar ve o sırada neredeydim biliyor musun gunsnroses konserinde ve daha başlamamıştı,eve gitmek zorunda kalmıştım.
Axl rose u bir daha ömrüm boyunca göremiyeceğim biliyorum
üüvveeeaaaaağğğğğğğğğğğ

Şero geçmiş olsun

Üni'de öğrenci evimizi basmıştı bizimde...Hemde gider suyu :120:

Son düzenleme:
şero geçmişler olsun

mutluyu gördüm cennetlik oldum

kızlar çok hastayım ya,daha kahvaltı bile yapmadım..

Ben etttiiiiim, geçmiş olsun Hasar var mı çok
sagol canım genelde ıslak zemin kısımda toplanmış ama odalarımdan ikisini de su basmıştı ve onlar laminant parke.
umarım kabarmazlar şimdilik bişi yok gibi ama belli de olmaz.
Allahtan halıları sermemiştim mutfaktaki iki kilim bi kaç paspas hariç bişi yoktu ama kutularda eski giysilerim vardı onları kuruttum dün. canım çıktı ya heryerim agrıo

Günaydın hoşgeldin kedicik
Hadi yaa, geçmiş olsun.. Yardım eden oldu mu çoook işin çıkmıştır..
sabah bi kalktık kabus !
eşimle önce kabasını tahliye ettik suyun.
sonra onu işe yolladım ama biraz sinirden biraz egilip kalkmaktan sanırım heryerim kasılmış.
yardım edecek kim olsun ki herkes uzakta benden

ayy seninki de kötü olmuş ya. ben bi uyandım y.odasından çıktım ayaklarım şıp şıp suya giriyo allahım kabus gibiydi
Şero geçmiş olsun

Üni'de öğrenci evimizi basmıştı bizimde...Hemde gider suyu :120:

saol canım.
bekarken bizim evi lagım basmıştı o çok kötü oluyo zavalla annem neler çekmişti elalemin pislikleri heryerdeydi off çok kötüydü çook.
bu allahtn temiz suydu heryer dip köşe temizlendi ama alt kata indi mi bilmem henüz bi komşu gelip kapı çalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…