- 1 Nisan 2011
- 5.104
- 1.972
- 448
Bizim hayal mahsülü ile meslektaşsınız yani..
Ben bilgisayar mühendisiyim canım ,yazılımcıyım yani.
hayırdır siz neden durumdan vazife çıkardınız
biz özelden hallediyoruz
muneyi savunmak için yazmanıza gerek yok
muneyle sorunumuz yok bizim burda defalarca kez sohbet ettik
yani şimdi muneyi savunuyo gibi yapıp şirinlik gösterisi yapmanıza ne gerek var
oyyyyyyy süperrr çok menmum oldum canımm birde aynı organizedeymişiz bak sen işe :)
hey dostum yoksa sen de mi bu lanet meslektensin heaaaa????
Hayırdır siz neden benim yazdığım mesaja karşılık vermek için kendinize vazife çıkardınız?
Bir kaç gündür dikkatimi çekti olan biten, bir adminin böyle bir açıklama yaptığını görünce yazasım geldi, bu konuya yazmak için izin almam mı gerekiyordu?
Mune kendini savunamıyor mu da ben onu savunayım? Muneyi tanımam etmem, ne reelde ne sanalda özel bir sohbetimizi yok..Haksızlık edildiğini düşündüğüm için yazdım...
Hiç bir zaman şirinlik gösterisine ihtiyacım olmadı...
Herkes her yere fikrini belirtmekte özgür...Kaldı ki ne kimseyi itham ettim, ne kimseye hakarette bulundum, ne de alaycı davrandım...Siz biraz sakin olun bence..
e bize yazılmış bir msj olduğu için vazife çıkardım doğal olarak
ayrıca ne zaman burda olay olsa mune bizi uyarsa sizi gördüğümüz için niyetinizede az çok vakıfız
muneyi savunmanızı gerektirecek bişey yok.
5 yaşındaki çocuk değil sitenin admininden bahsediyoruz kendisi cevabını gayet açık bişekilde yazıyo gördüğünüz gibi
kahramanlıklarınızı kendiniz için kullanın
Siz de popüler olmak için harcadığınız enerjiyi biraz sakin ve ılımlı kalmak için harcayın o halde... Madem bu tavırla devam ediyorsunuz, ben de böyle bir tavırda olayım bari
Ayrıca dün buraya yazdığım ilk mesajdı...Nerede gördünüz beni? Rüyanızda falan mı acaba?:44:
popülermi?hıhı yeni albümüm piyasalarada çok yakında..hey Allahım yaa.
buraya yazdığınız ilk msj olabilir ama varlığınızı farkediyoruz merak etmeyin..
selamlar herkese ...hepiniz nasılsınız?
Halbuki offline modundayım...
Demek hisleriniz çok gelişmiş...
Neyse, daha fazla uzamasın istersen..
beğenilerinle hisslerime tercüman oluyosun merak etme
uzatmak ...bana göre değil..
Mantıklı gelen her mesajı beğenirim..Kimseden izin alacak değilim...
Siz benim muneye yazdığım mesaja öyle bir tepki vermeseydiniz zaten uzamayacaktı..
Dediğim gibi, herkes her konuya istediği fikri belirtmekte özgür..Saygı çerçevesinde tabi..
izin almalısınız diye bişey demedim düşüncelerinizi anlaıyorum bu durumdan onu söylemiştim
kusura bakmayında o msj ben ve birkaç arkadaşımın ceza sorularına verilmiş bir cevaptı siz bu olayın tam olarak neresindeydiniz?
badecim yavrum bırak bunları şimdi ,yeni albümüne odaklan sen
ahhhh ah hep benimi bulrulu bi şarkı vardı onla çıkış yapıcam
izin almalısınız diye bişey demedim düşüncelerinizi anlaıyorum bu durumdan onu söylemiştim
kusura bakmayında o msj ben ve birkaç arkadaşımın ceza sorularına verilmiş bir cevaptı siz bu olayın tam olarak neresindeydiniz?
Bir konuya fikrimi belirtmek için, o konunun bir yerinde olmama gerek yok değil mi?
İlk mesajınızdan beri hesap soran bir tavır içindesiniz...
Neden yazdınız, size ne, neden savunuyorsunuz, şirin misiniz kahraman mı, niye beğeniyorsunuz v.s v.s...
Bence kendi tavrınızı gözden geçirin...
Bir adminin forum ortasında böyle bir açıklama yapmak zorunda kalmasına üzüldüm ve yazma gereği duydum..Bunun hesabını da kimseye verecek değilim...
Devam etmeye niyetliyseniz devam da ederim yani sorun değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?