Sinir bozucu

Hanımlar nüfusu yüksek bir platformun üyeleri olarak sadece birbirinizi yanlış anlıyorsunuz.
Elbette kimse kimsenin avukatı değil ve yine kimsenin kollanıp savunulmaua asla ihtiyacı yok, mesela melodinin (eski kullanıcı adı: fasollal) neden ceza aldığının şahitlerinden biriyim ve kız gelmiş mune'ye bunu yazmış konu ceza olunca.
Yapmayın küçük konuları büyütüp kırmayın birbirinizi

arkadaşlar bu topikte neler oluyor böyle?

hayrına biri anlatabilir mi lütfen?

Şimdi gördüm kusura bakmayın...
Gergin değilim inanın...
Eğer olayın başına bakacak olursanız, yazdığım mesaj yalakalık olarak algılanıp, nahoş bir şekilde ima edilmiş..Ben böyle bir şey ima ettirmem kendime..
Bu asilik değil ki...
Daha düzgün bir şekilde ifade edilseydi, dün buraya yazdığım ilk ve son mesajım olurdu...

kadesacım çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin.Şifa niyetine gel ben sana tavuk suyuna şehriye çorbası yapayım bol limonlu ve karabiberli,sıcacık....

Estağfurullah önemli değil
En başında bende yoktum ama gördüğüm kadarıyla girdim konuya
Bade neden beğendin ya da beğenmeden önce izin al vs. tarzında birşey söylememişken hatta memnunluk duyduğunu belirten bir cümle yazmışken
Siz beğenmeden önce izin alamam, istediğim topikte istediğimi yazarım gibi astığım astık konuşuyordunuz
Bana garip geldi
İlk konuya gelirsem de belki siz bu amaçla gelmediniz ama ne zaman burada bir yönetici ile geçmiş cezaların analizi yapılsa hep tanımadığımız biri gelir yönetici destekler ve giderdi, hatta sadece sizin kadarıyla kalmayıp kanka muhabbeti yapardı neredeyse..
O yüzden yanlış anlaşılmış olabilirsiniz
Ben sizin yerinizde olsam beğenimi ya da memnuniyetimi hiç alakam olmayan bir topikte ortalık o kadar gerginken dile getirmem, özelde ya da kendi arkadaş çevremde ve / veya herkesin yöneticiye sevgisini belirttiği bi yerde yapardım

Bu yüzden birbirinizi yanlış anlamış olabilirsiniz
Ama dallanıp budaklandırmaya gerek yok diye düşünüyorum
Her konu da aynı fikirde olmamız zaten mümkün değil bu kadar çok üyeye sahip bir platformda..

Tavır şu şekildeydi: Hayırdır size noluyor? Ne zaman bir olay olsa varlığınızı hissediyoruz..
Dedim nasıl hissediyorsunuz? Beğenilerinizle..
E şimdi demek ki beğenilerle değerlendiriliyor...Yani daha yapıcı bir şekilde ifade edilebilirdi..Ama hesap soran bir tavır içinde bir yaklaşım tercih edildi...Bu yüzden ben de bunu yaptırmam dedim..
Resmen yalaka oldum..Tanımadan etmeden, bu çok çirkin bir itham..

Kırmızıyla renklendirdiğim kısım hakkında, topiğin geçmişini bilmiyordum..Eğer bilseydim katiyen girmezdim Ama mune hanımdan ben de ceza aldığım için, gecenin de o boşluğu içinde sanırım, yazasım geldi..(Yazmaz olaydım)

Morla renklendirdiğim kısım hakkında ise haklısınız..

Teşekkür ederim yapıcı mesajınız için..

Son düzenleyen: Moderatör:

Gergin bi durumda hiç alakası olmayan biri gelip karşı tarafı destekler gibi ilk kez konuşmadığından
Bade patlamış haklı olarak
Kişisel olarak algımanıza gerek yok yani

Bende sizin veya bir başka üyenin topiğinin geçmişini bilemem elbette
Bu yüzden yanlış anlaşılmalara mahal vermemek ve her konuyu yerinde ve zamanında konuşma taraftarıyım
Genelde burada Bade ve diğer arkadaşlarımla konuşurum..

Rica ederim
Hoşça kalın

kızlar gelişim sessiz kaldı gidişim sessizkalmasın diye sesleniyorum hepinize

İYİ AKŞAMLAR dikkat edin kendinize,birbirinize hiçbirinizi gri görmemek ümidiyle

anladıım tamam merhemet yumağısın
kalbin parçalandı çok üzüldün bizimde defalarca kez sevip saydığımızı söylediğimiz adminimizi bize karşı savundun
tamam bravo seni barış elçisi olarak görüyorum
tüm iyi niyetin ve pıtırcık yüreğinle hayatta başarılar diliyorum
oldumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…