- 11 Haziran 2011
- 2.001
- 38
- 358
- 42
kızçeler :)
çok hastaym çok,bir çorba yapanım bile yok
buarada olay nedir????
kızler ya karnım acıktı ne yapsakda yesek bana fikir verin
ahhh canım geçmiş olsun gel tarhana yapalım içelim şifa yani
ablacım çok sağ ol,ellerine sağlık :)
Melodi Merhaba
Kimse size beğenmeden önce izin alın dememiş ki
Uzatmayacağım da demiş size Bade
Neden bu kadar gerginsiniz
Kimseden izin alamam, kimseye ne yazağımı sormam filan asi kız moduna girmişsiniz de
Uzatmak hoş değil bence de
kızçeler :)
çok hastaym çok,bir çorba yapanım bile yok
buarada olay nedir????
valla canım ne sen sor ne biz söyleyelim ,bugün atarlanan atarlanana.Şu günü bi atlataydık......
boşver sen şimdi burayı gel ben sana bi tarhana çorbası yapayım.Battaniye de var üstüne de nane limon yapcam.
Şimdi gördüm kusura bakmayın...
Gergin değilim inanın...
Eğer olayın başına bakacak olursanız, yazdığım mesaj yalakalık olarak algılanıp, nahoş bir şekilde ima edilmiş..Ben böyle bir şey ima ettirmem kendime..
Bu asilik değil ki...
Daha düzgün bir şekilde ifade edilseydi, dün buraya yazdığım ilk ve son mesajım olurdu...
Ben sizin yerinizde olsam beğenimi ya da memnuniyetimi hiç alakam olmayan bir topikte ortalık o kadar gerginken dile getirmem, özelde ya da kendi arkadaş çevremde ve / veya herkesin yöneticiye sevgisini belirttiği bi yerde yapardım
Estağfurullah önemli değil
En başında bende yoktum ama gördüğüm kadarıyla girdim konuya
Bade neden beğendin ya da beğenmeden önce izin al vs. tarzında birşey söylememişken hatta memnunluk duyduğunu belirten bir cümle yazmışken
Siz beğenmeden önce izin alamam, istediğim topikte istediğimi yazarım gibi astığım astık konuşuyordunuz
Bana garip geldi
İlk konuya gelirsem de belki siz bu amaçla gelmediniz ama ne zaman burada bir yönetici ile geçmiş cezaların analizi yapılsa hep tanımadığımız biri gelir yönetici destekler ve giderdi, hatta sadece sizin kadarıyla kalmayıp kanka muhabbeti yapardı neredeyse..
O yüzden yanlış anlaşılmış olabilirsiniz
Ben sizin yerinizde olsam beğenimi ya da memnuniyetimi hiç alakam olmayan bir topikte ortalık o kadar gerginken dile getirmem, özelde ya da kendi arkadaş çevremde ve / veya herkesin yöneticiye sevgisini belirttiği bi yerde yapardım
Bu yüzden birbirinizi yanlış anlamış olabilirsiniz
Ama dallanıp budaklandırmaya gerek yok diye düşünüyorum
Her konu da aynı fikirde olmamız zaten mümkün değil bu kadar çok üyeye sahip bir platformda..
Tavır şu şekildeydi: Hayırdır size noluyor? Ne zaman bir olay olsa varlığınızı hissediyoruz..
Dedim nasıl hissediyorsunuz? Beğenilerinizle..
E şimdi demek ki beğenilerle değerlendiriliyor...Yani daha yapıcı bir şekilde ifade edilebilirdi..Ama hesap soran bir tavır içinde bir yaklaşım tercih edildi...Bu yüzden ben de bunu yaptırmam dedim..
Resmen yalaka oldum..Tanımadan etmeden, bu çok çirkin bir itham..
Kırmızıyla renklendirdiğim kısım hakkında, topiğin geçmişini bilmiyordum..Eğer bilseydim katiyen girmezdimAma mune hanımdan ben de ceza aldığım için, gecenin de o boşluğu içinde sanırım, yazasım geldi..(Yazmaz olaydım)
Maviyle renklendirdiğim kısım hakkında ise haklısınız..
Teşekkür ederim yapıcı mesajınız için..
Hala aynı terane...Şakşakçı olduğumu ima ediyorsunuz ama yanılıyorsunuz...
Şimdiye kadar devamlı abone olduğum bir konu da yok, genelde ilk defa girip yazıyorum mesajlarımı..
Size amaçlı gelmiş, ama size öyle gelmiş...
Neden yazdın, neden beğendin falan fışfış diye hesap sordurmam kendime...Kimseyi ilgilendirmez çünkü...
Ben dün fikrimi belirttim çıktım...Uzatan sizsiniz..
Ben bilgisayar mühendisiyim canım ,yazılımcıyım yani.
dişçide olacağım inşallahhadi ya
vayyy hayalmahsülü ortaam benimmmmmm.....
hayalmahsülü ben dişçi zannediyodum ama galiba monayla karıştırmışım monadan çok korkuyorum yaaaaa:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?