Sinir bozucu

olru tüm sevdiklerim için söyliycem
neyse şimdi çıkmam lazım
gidip o şarkıya bakayım
eski bişeyse tutmaz lake
batırmayasın beni:)

aslında ben sabahki yaşadığımız tartışmada bu tarz mesajların daha fazla yazılacağını düşünmüştüm ama sadece bir tane geldi.Yine de kk için ümit verici.Bazen beni şaşırtıyor şu kk:)

olru tüm sevdiklerim için söyliycem
neyse şimdi çıkmam lazım
gidip o şarkıya bakayım
eski bişeyse tutmaz lake
batırmayasın beni:)
valla eski şarkı ya bilemem ki tutar mı tutmaz mı ?ona senin bakman lazım, ben pek anlamam.
Hadi görüşuruk kendine iyi bakasın.

Hala aynı terane...Şakşakçı olduğumu ima ediyorsunuz ama yanılıyorsunuz...
Şimdiye kadar devamlı abone olduğum bir konu da yok, genelde ilk defa girip yazıyorum mesajlarımı..
Size amaçlı gelmiş, ama size öyle gelmiş...
Neden yazdın, neden beğendin falan fışfış diye hesap sordurmam kendime...Kimseyi ilgilendirmez çünkü...

Ben dün fikrimi belirttim çıktım...Uzatan sizsiniz..

geçmiş yazışmaları okumadım ama admine üzülecek korumaya çalışacak ne olabilir ki burada :26:

Bak mesela yukarıdaki arkadaşın da gelmiş bana laf çarpıyor, ben diyor muyum sanane? niye yazıyorsun, niye hemen çeteleşiyorsunuz falan diye? Herkes istediğini yazıyor gördüğün üzere...

geçmiş yazışmaları okumadım ama admine üzülecek korumaya çalışacak ne olabilir ki burada :26:

Yahu canım benim, gecenin bir vakti uzun, sitem dolu bir mesaj yazılmış...Ben de üzüldüm fikrimi yazdım...Niye bu kadar uzatıldı, neden ben şakşakçı olarak itham edildim asıl bunları sorgulayalım...

Bu arada yukarıdaki arkadaş yazarken sen gelmişsin, kusura bakma..

Bak mesela yukarıdaki arkadaşın da gelmiş bana laf çarpıyor, ben diyor muyum sanane? niye yazıyorsun, niye hemen çeteleşiyorsunuz falan diye? Herkes istediğini yazıyor gördüğün üzere...

siz buraya takılmadığınız halde gelip yorum yaptığınıza göre

bende muhabbet ettiğim arkaşlarımın düşüncelerini niyetlerini bildiğim ve geçmiş yazışmaları okumadığım için

admin için üzülecek gelip yorum yazılacak ne oldu diye sordum gayette doğal sanırım

Son düzenleme:

O mesajdan kastımın sen olmadığını bir üst mesajımda belirttim..

Son düzenleyen: Moderatör:

Yukarıdaki arkadaşın bana laf çarpıtıyor dediğiniz Piskolata herhalde

Çünkü ben direk Melodi merhaba diyerek direk birşey söyledim size
Buna cevap bile yazmazken
Bak laf çarpıtıyor diğer arkadaşın demeyi biliyorsanız
Kusura bakmayın ama tartışmaya yer arıyorsunuz demektir..

Son düzenleme:
ya kızlar yukarıdaki arkadaş benim!!!!!!......
kaçak güreşince böyle oluyor işte.
ama böyle kalsın çünkü benden kimseye ekmek çıkmaz artık bugün.

Pardon mesajınızı aradım bulamadım:44:
Görmedim inanın, alıntılar mısınız?

Hayır piskolata değildi, belirttim zaten..."Ben daha fazla bekliyorsum ama 1 tane çıktı, bu iyi bir gelişme" falan diye yazan arkadaş..

popüler olmaya ihtiyacı yok zaten öyledir

ya kızlar yukarıdaki arkadaş benim!!!!!!......
kaçak güreşince böyle oluyor işte.
ama böyle kalsın çünkü benden kimseye ekmek çıkmaz artık bugün.

He ya sensin...
Sen benden direkt alıntı yapmayıp, arkadaşınla sohbet eder havasında laf sokunca, yani "kaçak dövüşünce" oluyor böyle değil mi?
Sen bu tartışmadan kendine ekmek aradın ama bulamadın sanırım..

Son düzenleyen: Moderatör:
kızçeler :)

çok hastaym çok,bir çorba yapanım bile yok

buarada olay nedir????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…