bana bana hep bana diye bi şarkı vardı ya ,çemberimde gül oya dizisinde duymuştum ilk ,o olabilir.
Benim için de söyle az önce adamın biri bugün export dosyaları alınmamış diyor ben de dedim ki saat 20:00 de alınıyor son alınan dosyalar dün tarihli dedim.Adam ne dese beğenirsin o zaman kontrol edermisiniz bugünküler alınmamış.
nennnnnnn!!!! gerizekalı saat kaç dahadiye bi mail yazmamak için kendimi zor tutuyorum
bir admini savunmak hımm gayet mantıklı
bundan sonra bende bu tavrı tutayım çok akılıca
ben şimdiye kadar hiç yazışmadığım bir topicte admin savunması yapıp ilgim olmayan bir konuya dahil olmadım
tuhaf ve amaçlı geldi bana hesap sormaksa buyrun atınızı koşturun herkese açık bir platform
ama siz nasıl yazarsanız benimle ilgili konuya bende size yazarım..
ister uzatın ister uzatmayın zerre umrumda değil.
valla eski şarkı ya bilemem ki tutar mı tutmaz mı ?ona senin bakman lazım, ben pek anlamam.olru tüm sevdiklerim için söyliycem
neyse şimdi çıkmam lazım
gidip o şarkıya bakayım
eski bişeyse tutmaz lake
batırmayasın beni:)
bir admini savunmak hımm gayet mantıklı
bundan sonra bende bu tavrı tutayım çok akılıca
ben şimdiye kadar hiç yazışmadığım bir topicte admin savunması yapıp ilgim olmayan bir konuya dahil olmadım
tuhaf ve amaçlı geldi bana hesap sormaksa buyrun atınızı koşturun herkese açık bir platform
ama siz nasıl yazarsanız benimle ilgili konuya bende size yazarım..
ister uzatın ister uzatmayın zerre umrumda değil.
geçmiş yazışmaları okumadım ama admine üzülecek korumaya çalışacak ne olabilir ki burada :26:
Bak mesela yukarıdaki arkadaşın da gelmiş bana laf çarpıyor, ben diyor muyum sanane? niye yazıyorsun, niye hemen çeteleşiyorsunuz falan diye? Herkes istediğini yazıyor gördüğün üzere...
Yahu canım benim, gecenin bir vakti uzun, sitem dolu bir mesaj yazılmış...Ben de üzüldüm fikrimi yazdım...Niye bu kadar uzatıldı, neden ben şakşakçı olarak itham edildim asıl bunları sorgulayalım...
Bu arada yukarıdaki arkadaş yazarken sen gelmişsin, kusura bakma..
siz buraya takılmadığınız halde gelip yorum yaptığınıza göre
bende muhabbet ettiğim arkaşlarımın düşüncelerini ve niyetlerini bildiğim ve geçmiş yazışmaları okumadığım için
admin için üzülecek gelip yorum yazılacak ne oldu diye sordum gayette doğal sanırım
Bak mesela yukarıdaki arkadaşın da gelmiş bana laf çarpıyor, ben diyor muyum sanane? niye yazıyorsun, niye hemen çeteleşiyorsunuz falan diye? Herkes istediğini yazıyor gördüğün üzere...
Yukarıdaki arkadaşın bana laf çarpıtıyor dediğiniz Piskolata herhalde
Çünkü ben direk Melodi merhaba diyerek direk birşey söyledim size
Buna cevap bile yazmazken
Bak laf çarpıtıyor diğer arkadaşın demeyi biliyorsanız
Kusura bakmayın ama tartışmaya yer arıyorsunuz demektir..
kızlarrrrrrr nerdesiniz
Siz de popüler olmak için harcadığınız enerjiyi biraz sakin ve ılımlı kalmak için harcayın o halde... Madem bu tavırla devam ediyorsunuz, ben de böyle bir tavırda olayım bari
Ayrıca dün buraya yazdığım ilk mesajdı...Nerede gördünüz beni? Rüyanızda falan mı acaba?:44:
ya kızlar yukarıdaki arkadaş benim!!!!!!......
kaçak güreşince böyle oluyor işte.
ama böyle kalsın çünkü benden kimseye ekmek çıkmaz artık bugün.
Pardon mesajınızı aradım bulamadım:44:
Görmedim inanın, alıntılar mısınız?
Hayır piskolata değildi, belirttim zaten..."Ben daha fazla bekliyorsum ama 1 tane çıktı, bu iyi bir gelişme" falan diye yazan arkadaş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?