Meraba ablacım,
Kimden kaçıyosun.
Özletme ,sık gel.
meğer herkes kendi kendine yazışıyomuş burda
her gelen bişey anlamıyodum ama diyo
yanlış hedef
mutlu olsun bence
al aynı düşünce ''izin almam''
siz burayı beğenmedinizmi burda muhabbet tekelleşmiş demedinizmi
eee ne işiniz var beğenmediğiniz yerde
üslubunu tavrını beğenmediğiniz insanların arasında ne arıyosunuz
derdiniz nedir arkadaşım
kim sizden savunma istedi
muneyi melodi savunuyo siz melodiyi ohoooo kimseye sahiplik yapmayın
bakın biz muneylede melodiylede yazıştık bitti
siz hiiç alakasız birisiniz ve kimse savunma istemedi sizden
bana görede siz yanlış yapıyosunuz
ilginiz ,alakanız ,dahliniz olmayan bir konuda ne demeye sabahtan beridir yazıp duruyosunuz
lütfen artık avukatcılık oynamayı bırakın
birgün size biri karşı çıkarsa sayfalar dolusu yazıp hevesinizi alın
Eminim öyle bir amacınız olmadığından, tartışmayı başından sonuna dek takip etmedim, sizi kastederek söylemedim o nedenle söylediklerimi, son zamanlarda ne zaman buraya baksam ya bir gerginlik ya açılan konular nedeniyle toplu banlanma oluyor topicte kastettiğim buydu benim.
ben o cümleden dolayı şüphe duyduğumu söyledim zaten
evet o cümleye o kadar kendi durumunu anlatmış ama ondan sonrası direkt bize yönelmiş konu
son zamanlarda kk kuralları banlar site yönetimi konularının adminin gelipte uzun uzun açıklama yaptığı yer burası belki siz içinde olmadığınız için bu şekilde düşünmüyor olabilirsiniz ama bi hafta geriye bakarsanız genelde bu tür konularının konuşulduğunun munenin de gelip açıklama yaptığını görürsünüz
o yüzden gerçekten durduk yere taraf olmak için yazdığımızı düşünmüyorum
Alıntıladıklarınızı daha öncede okudum,yazdıklarımda bunlarla çelişmiyor meraklanmayın.
Biz ne söylersek söyleyelim aynı cümleleri kurmakta ısrar ediyorsunuz,o yüzden bizi anlamak gibi bir niyetiniz olduğunu sanmıyorum.
Bir ortamda kimseye selam vermeden tartışmaya dalıyorsanız bu iyi niyet değildir bana göre.Sizinle farklı düşünce yapısına sahibiz demekki.
Konunun Mune olmadığı defalarca yazıldı.Döndürüp döndürüp bu konuya gelmeyin.
Konu burda olay çıktığında gelip birilerinin paye çıkartması.
Bir kişi alındı diğerleride destekledi diye birşey söz konusu değil.Arkadaşınızın tavrını bende garip buldum ve bade nin cevap verdiğini görünce yazma gereği duymadım.O zaman sizin deyiminizle Linç girişimi olur belki diye.
Siz buraya gelip suçlamalarda bulunmasa idiniz konuda bu kadar uzamazdı zaten.
Bade arkadaşa ithamlarda bulunmuş diyorsunuz,bu kadar hassassanız bende sizden bir özür bekliyorum bizleri tanımadan gelip burda ağır ithamlarda bulunduğunuz için.
Yeşille işaretlediğim cüm lenizi bir okuyun sonra etrafınızı suçlayın.
kızlar lütfen şu manasız tartışmayı bırakın..biz geyiğimize devam edelim.
bırakın ki benimle ilgilenin
hastayım ben,hastanelik oldum ben
Ne kadar basite indirgediniz ben beğendiğim yada beğenmediğim için girmedim konuya!
Sizin aranıza girmek gibi bir gaye taşımıyorum tek amacım burasının büyük bir aile olduğunu ve birbirimizi kırmadan incitmeden medenice sorunu veya sorunları konuşabileceğimizi hatırlatmaktı ama siz ısrarla hala vay efendim avukatçılık vay efendim vs vs tavrındasınız.
Sizin hevesiniz çok var galiba benim bu tarz heveslerim yoktur.
Yanlış anlaşılmadığıma çok sevindim, teşekkür ederim
Aslında tüm sorunda bu bence, taraf olmak.
Ben taraf olmadığımı defa defa belirttiğim halde avukatçılık yapmakla itham ediliyorum mesela...
Sizde benim ısrarla gösterdiğimi anlamamakta çok ısrarcısınız.
Tekrar sorayım melodi nin kabahati size selam vermeden mune nin mesajına kendi düşünce ve duygusunu mu yazmasıydı? Ve neden selam vermek zorunda sizlere ki cevapladığı alıntıladığı mune! Sizin konunuz mune olmayabilir ama melodi nin problem haline gelişi mune ye kendi fikrini yazmasıyla çıktı!
Ben suçlamalarda bulunmuyorum bizzat suçlamalarda bulunanlar ve mesajları geçmiş mesajlarda mevcut! ( ben avukatçılık oynuyorum, melodi şakşakçılık yapıyor ki ne haddine bu topiğe girip yazabiliyor vs vs gibi....)
Sizden özür dilemiyorum, neden mi?
Melodi ile alay edip alttan alttan sinir bozucu mesajlar yazan siz değilsiniz ve doğal olarak o cümlem size değil
ışığınız sönmesin
sen uyumadın mı yafrimu ,
şu anda uzanır vaziyette misin?
meğer herkes kendi kendine yazışıyomuş burda
her gelen bişey anlamıyodum ama diyo
Egem abla hoşgeldin, mutluuuuuuu nerelerdesin
yanlış hedef
mutlu olsun bence
Mutluyada atcam zati.
Yok ortalarda ne zamandır.
uyuyamıyrom ki..ama uzandm..süt içtim :)
ayrıca şu tatışmanın bitmesini de bekliyorum.daha ne kadar uzayacak bilemiyorum çünkü..
altın komasına girmiş ablacım
ousu tanışma yıldönümlerinde çeyrek altın almış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?