Sinir bozucu

Meraba ablacım,
Kimden kaçıyosun.
Özletme ,sık gel.

işlerim çok,kendi kendimden kaçarak giriyorum

dün gece 2 den sonra girmeye fırsat bulabildim.

ama uykudan birşey anlamadım

herkes ne kadar dertliymiş ya o zaman size bir adonis göndereyim de keyifler yerine gelsin.Kimdir nedir bilmem ,adonis yazdım bu geldi

Ne kadar basite indirgediniz ben beğendiğim yada beğenmediğim için girmedim konuya!
Sizin aranıza girmek gibi bir gaye taşımıyorum tek amacım burasının büyük bir aile olduğunu ve birbirimizi kırmadan incitmeden medenice sorunu veya sorunları konuşabileceğimizi hatırlatmaktı ama siz ısrarla hala vay efendim avukatçılık vay efendim vs vs tavrındasınız.
Sizin hevesiniz çok var galiba benim bu tarz heveslerim yoktur.

Yanlış anlaşılmadığıma çok sevindim, teşekkür ederim

Aslında tüm sorunda bu bence, taraf olmak.
Ben taraf olmadığımı defa defa belirttiğim halde avukatçılık yapmakla itham ediliyorum mesela...

Sizde benim ısrarla gösterdiğimi anlamamakta çok ısrarcısınız.
Tekrar sorayım melodi nin kabahati size selam vermeden mune nin mesajına kendi düşünce ve duygusunu mu yazmasıydı? Ve neden selam vermek zorunda sizlere ki cevapladığı alıntıladığı mune! Sizin konunuz mune olmayabilir ama melodi nin problem haline gelişi mune ye kendi fikrini yazmasıyla çıktı!
Ben suçlamalarda bulunmuyorum bizzat suçlamalarda bulunanlar ve mesajları geçmiş mesajlarda mevcut! ( ben avukatçılık oynuyorum, melodi şakşakçılık yapıyor ki ne haddine bu topiğe girip yazabiliyor vs vs gibi....)

Sizden özür dilemiyorum, neden mi?
Melodi ile alay edip alttan alttan sinir bozucu mesajlar yazan siz değilsiniz ve doğal olarak o cümlem size değil

kızlar lütfen şu manasız tartışmayı bırakın..biz geyiğimize devam edelim.

bırakın ki benimle ilgilenin

hastayım ben,hastanelik oldum ben

geçmiş olsun ....
en çok sayfa yenile butonunu kullandığım başlık burası
devam edin kızlarr okuyucularınız seviyo sizi.=))

ışığınız sönmesin

geçmiş olsun canım,hayırdır neyin var

meğer herkes kendi kendine yazışıyomuş burda
her gelen bişey anlamıyodum ama diyo

Egem abla hoşgeldin, mutluuuuuuu nerelerdesin

Buralardayım...Özlenmek istedim biraz

yanlış hedef

mutlu olsun bence

Ben dohtor değilim

Mutluyada atcam zati.
Yok ortalarda ne zamandır.

İnsan domates atacağına mutlucum seni özledim nerdesin der

uyuyamıyrom ki..ama uzandm..süt içtim :)

ayrıca şu tatışmanın bitmesini de bekliyorum.daha ne kadar uzayacak bilemiyorum çünkü..

neyse bak bitti. şimdi herkes bir önceki sayfada paylaştığım fotoya odaklansın daha sonra üç defa om matrası yapacağız ve kendimize geleceğiz.

aaaoooooommmmmmmmm............

Egem ablam serum yedim ben,fena grip oldum.ama bu arkadaşlarım hiç benle ilgilenmiyolar görüyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…