Sinir bozucu

Bende memnun oldum, keşke olmasa kırgınlıklar ama yeri geliyor kardeşler fikir ayrılıklarına düşüyor. Önemli olan saygımızı seviyemizi bozmamamız

sizi savunmaya kim gelecek

Ne kadar güzel çelişmişsiniz yazdıklarınızla...
Şimdi öncelikle bu mesajımda alıntı yaptığım yorumlara bakın sonra bana tekelleşme yok ve kötü niyet var diyebilin!

http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/531637-sinir-bozucu-2628.html#post26923964

Açıkça soruyorum melodi nin kötü niyeti kendisinin ceza aldığını belirtip mune ye cevap vermesi ve alınan diğer arkadaşlar mı????
Melodinin yazdığı ilk mesajda konudan haberdar olmadığı gayet açık, sizlerde o kadar anlayışlısınız ki hemen kötü niyet algılamışsınız!
Gösterin lütfen bana o kötü niyet belirtisini, alıntılayın!!

Melodi ''kabahatler kanunununa göre selam vermeliymişsin'' bak bu lafıma dikkat et tekelleşmeme baş belirtisi!
Aynen linç girişimi birbirini seven üyelerden biri konuyu alınır diğerleri savunmaya geçer!
Birinizde durun yahu bu kız ilk defa mesaj yazmış dememiş aksine melodi ilk defa yazdığını açıklamaya çalıştığında ''ilk mesajın olabilir ama varlığını farkediyoruz zaten'' , ''mune ye şirinlik gösterisi yapıyorsun'' gibi gibi bir çok ithamla üstüne gidilmiş.
Tekrar ediyorum burada olay tam olarak ne mune ne melodi!

Bu durumda olan herhangi bir üye olsaydı tavrım yine aynı olurdu.
Siz ve bir çok arkadaşınız müdahale etmemişsiniz, etseniz nasıl olurdu çok merak ettim, lütfen açıklar mısınız?

Bende memnun oldum, keşke olmasa kırgınlıklar ama yeri geliyor kardeşler fikir ayrılıklarına düşüyor. Önemli olan saygımızı seviyemizi bozmamamız

Fikir ayrılıkları elbette olur olmaması anormaldir.
Ben burada saygının ve seviyenin bozulup şahıs üzerine yok yere gidildiğini görmemle konuya dahil oldum.

Son düzenleme:
Savunulma ihtiyacı duymuyorum, yanlışa karşı duruyorum ve sorunu olan direkt karşıma dikilebilir, sizlerin aksine dinlerim önce.

sizinle bir merhabam bile yok keza melodiyle
bu avukatlılk merakı ,alakanız olmayan mevzulara dalma ihtiyacı nerden doğuyo anlamadım
muneyle yazıştık melodiye ne,melodiyle yazıştık size ne
noluyo ne anaçsınız'' tüm üyeler için aynı şeyi yaparım '''kim istiyo bunu sizden
burda muhabbet tekelleşmişse, size ne gelip yazmazsınız
bir sürü topic var
hayır anlamıyorum avukat olma hayaliniz vardı,olamadınız ,burdamı hevesinizi alıyosunuz
geçmiş msjları derlemeler link eklemeler noluyo yaa
bizi beğenmedinizmi? forum topic dolu buyrun
Allah Allah ne savunma meraklısı varmış arkadaş...

Son düzenleme:
aslında kader çok güzel açıklama yaptı dönüp bir daha okumanızı tavsiye ederim

kendi adıma konuşayım hiç bi muhabbetim olmadığı bi konuya gidipte tam hararetli bi konu arasına girip yorum yapmam

belli ki melodinin son zamanlarda ki durumlardan haberi var biliyor ki

" Uzun lafın kısası, böyle bir mesajı yazmak zorunda kalmanıza üzüldüm...Keşke açık forumlarda bir kaç gündür süregelen laf dokundurmalar, bu şekilde açıklamalar olmasa da, her şey özelden halledilse " diye bir mesaj yazmış

şimdi ne düşünebiliriz ki bu konuda

aa yok canım geçerken uğramış bi cevap yazmış çıkmış mı bana pek öyle gelmiyor

Son günlerde ne kadar hareketli ne kadar sıcak gündemli bir topic olmuş burası.Şöyle bir topiğin gündem konularına hemencecik bakıyım konulara fransız kalmıyım dedim de bak bak bitmiyor. 5-10 sayfada bir yeni birşey çıkıyor.

sorma pin ne güzel geyik yapıyorduk her kafadan bi ses çıkıyordu ama geçiniyorduk yine

kurşun mu döktürsek acep :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…