Kesinlikle katılıyorum yanlış anlamalar olur, kırgınlıklar olur ama bunu alakası olmayan şahıslara yönlendirmek başka bir durum olur.
Kalp kıranlar, kırdıkları gibi gönül almayı da bilmelirdir.
Bu arada çok memnun oldum kibar üslubunuzdan iyi akşamlar dilerim
ciddiyim canım
Pepe bu sefer ağır atlatıyorum gribi
İşler bitmez ortaaaam, zamana yaymak lazımben de az daha kalıyodum işyerinde daha ; delimited csv dosyası oluşturmayı bilmiyolar,defalarca örnek gönderdiğim halde.Yarına kaldı artık.
hiç beni merak eden olmamış..
hastaneyi boyladım sonunda..serumlar yedim de kendime geldim
hiç beni merak eden olmamış..
hastaneyi boyladım sonunda..serumlar yedim de kendime geldim
iki ayda bir yaz kış dahil devit3 ampul kır iç.....hasta olmazsın ...dipçik gibi olursun valla(bunu profösor ahmet aydın önerdi)
Ben admin savunması göremedim!
Sizin iddianız gibi bir mesajı hala göremedim, kendisi ceza aldığını belirtti diye vazife mi çıkartmış oluyor bu arkadaş!
Melodi kullanıcı adlı arkadaşı kiminle karıştırıyorsunuz? Ayıp ettiğinizin farkında mısınız?
Bu topik yada başka topik tam olarak ne zaman tekelleşti?
Konuyu görüp yazmak konunun gelişmesini bilmemek suç mudur?
Kim yazabilir kim yazamaz gibi ayırımları kim ve hangi hakla belirliyor lütfen öğrenebilir miyim?
İlk yazdığım mesajda belirttim burası kullanıcı sayısı yüksek ve her kesimden üyenin olduğu bir platform.
Esas ben şu an savunma yapıyorum, melodinin admin savunmasına geçmediğini gördüğüm için!
Şunu da belirteyim bu duruma sizlerden biri yada bir başka üye düşseydi yine yaparım.
Gruplaşıp üye linç etmenin mantığı nedir hiç anlamadım anlamayacağımda, kız sizinle ilgili yazmamış yanlış anlamalarınıza kurban edip kalp kırıyorsunuz hanımlar.
Arkadaşım konuyu kendi kendine halledebileceği için müdehale etmedim Ladysubaru. Ama madem işe arkadaşlarda karışıyor bende arkadaşımı savunayım.
Bu topik hiçbir zaman tekelleşmedi,öyle bir iddiada bulunan da olmadı.Burası diğer topiklerin aksine her üyenin gelip şakalaştığı selamlaştığı yabancılık çekmediği bir topiktir,herkesede kapısı açıktır,İYİ NİYETLİ OLDUKTAN SONRA.
Arkadaşınızın yazdığı yazıyı asla bir admin savunması olarak görmedim,çünkü zaten Mune nin savunulmaya ihtiyacı yok.Bu topikte hemen herkes zaten Mune yi sever sayar,arada probleri olursada kendi aralarında halledebilirler.
Bade nin dediği gibi bu topikte nezaman toplu banlanma olsa,veya adminlerle bir anlaşmazlık olsa hemen 3-5 kişi gelip ortalığı daha fazla karıştırmak için bişeyler yazar.Arkadaşınızın yaptığıda tam olarak bu şekilde anlaşılıyor.
Eğer Melodi iyi niyetli olsa idi gelir buraya selam verirdi,
Derdim burda Mune ye yapılan övgüler değil,bende Mune için aynı iyi hisleri paylaşıyorum,ama burda bile konuşulan konunun arasına girme ihtiyacı hissetmiyorum yanlış anlaşılmamak adına.Değilki daha önce hiç selam vermek için bile girmediğim bir topikteki olaylara müdehale edeyim.
Linç girişimi demişsiniz,daha öncede söyledim,ben ve pek çok arkadaşım müdehale etmedik bile.
Bende memnun oldum, keşke olmasa kırgınlıklar ama yeri geliyor kardeşler fikir ayrılıklarına düşüyor. Önemli olan saygımızı seviyemizi bozmamamız
sizi savunmaya kim gelecek
selam millet, nasil gidiyor.
İlk "ban arkadaşım" gelmiş..
Hoşgeldin
Hosbulduk. Hasretinize dayanamadim geldim. Insan ilk ban anini hic unutmuyor degil mi:)
Savunulma ihtiyacı duymuyorum, yanlışa karşı duruyorum ve sorunu olan direkt karşıma dikilebilir, sizlerin aksine dinlerim önce.
Kesinlikle
Gerçi ben henüz ilkine doyamadan ikinciyi de yedim
Geri dönmene sevindim..
Hadi ya. Yine geyikten mi. Bende, ilk arkadasim olur musun
Son günlerde ne kadar hareketli ne kadar sıcak gündemli bir topic olmuş burası.Şöyle bir topiğin gündem konularına hemencecik bakıyım konulara fransız kalmıyım dedim de bak bak bitmiyor. 5-10 sayfada bir yeni birşey çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?