Sinir bozucu

Arkadaşım benimde sizlerle merhabam yok ki olmak zorunda da değil.
Doğru tektir ve savunmak için ne savunduğum kişiden nede kişiyi savunduğum kişilerden izin alırım.
Benim sizinle tek sorunum sizinle bağlantısı olmayan bir mesaj yazan insana saldırmanız, gayette güzel alıntılı açıklamalar yapıp yanlış yaptığınızı gösterdim ha siz hala saldırmayı seçiyorsanız işte burada bir durup düşünmek lazım!
Siz kimsiniz de bana topik gösteriyorsunuz? Alaycı tavırlar takınarak meslek ve psikolojik analizlere vardırabiliyorsunuz!
Allah Allah ne yer gösterme meraklısı varmış arkadaş!

(Sizin üslübunuzla size cevap verdim şimdi hoşunuza gitti mi?)

Şahsen konuyu kendisine sordum haberi olmadığını söyledi.
Ki hepimiz biliyoruz çok çok sayfalarca ilerlemiş konuları kolay kolay kimse girip baştan sona okuyup yorum yapmayabiliyor, tekrar ediyorum kız kendisiyle ilgili mune ye yazmış.
Bende ilk yazdığı mesaj ve üstüne yazılan mesajları alıntılayıp sizlere konuyu toplu şekilde gösterdim.
İlk yazdığı mesajı gördüğünüz hatta benimde tekrar alıntılayıp size gösterdiğim halde hala kıza yükleniyorsanız ben esas sizin iyi niyetinizden şüphe ederim.

Son düzenleme:
sorma pin ne güzel geyik yapıyorduk her kafadan bi ses çıkıyordu ama geçiniyorduk yine

kurşun mu döktürsek acep :26:

Hakkaten nazar değdi topiğe, eskiden ara ara bakardım nihil komikli donlar paylaşırdı, carrie 3harfli hikayeler anlatırdı, böyle bir köy kahvesi ortamı vardı, şimdi ağırlık çökmüş topiğe.

Sizlerle gülüp şakalaşmayı bende isterdim amacım asla huzursuzluk çıkartmak değil, sadece yapılan yanlış var bunun görülmesi.
Burası büyük bir aile ve kimsenin kimseyi kırmak, alay etmek gibi hakkı olamaz

bu konuyla ilgili yazacağım tek cümle şu;

eski güzel günlerimizi özledim

evde iki çocuğun stresi,okulda malum stresler sadece burada kafamı dağıtabiliyordum...

eskiden!

Son düzenleme:

Son düzenleme:

Eminim öyle bir amacınız olmadığından, tartışmayı başından sonuna dek takip etmedim, sizi kastederek söylemedim o nedenle söylediklerimi, son zamanlarda ne zaman buraya baksam ya bir gerginlik ya açılan konular nedeniyle toplu banlanma oluyor topicte kastettiğim buydu benim.

ben o cümleden dolayı şüphe duyduğumu söyledim zaten

evet o cümleye o kadar kendi durumunu anlatmış ama ondan sonrası direkt bize yönelmiş konu

son zamanlarda kk kuralları banlar site yönetimi konularının adminin gelipte uzun uzun açıklama yaptığı yer burası belki siz içinde olmadığınız için bu şekilde düşünmüyor olabilirsiniz ama bi hafta geriye bakarsanız genelde bu tür konularının konuşulduğunun munenin de gelip açıklama yaptığını görürsünüz

o yüzden gerçekten durduk yere taraf olmak için yazdığımızı düşünmüyorum

evet pin bişeyler oldu son zamanlarda ama cama şunu asıcam " geçici rahatsızlık nedeliyle özür dileriz " tadilat sonrası

yepyeni nihil kreasyonları sıcak sıcak 3 harfli muhabbetleri ve saçma sapan konularıyla karşınızdayız bizi bekleyin anacımmmm

Alıntıladıklarınızı daha öncede okudum,yazdıklarımda bunlarla çelişmiyor meraklanmayın.
Biz ne söylersek söyleyelim aynı cümleleri kurmakta ısrar ediyorsunuz,o yüzden bizi anlamak gibi bir niyetiniz olduğunu sanmıyorum.
Bir ortamda kimseye selam vermeden tartışmaya dalıyorsanız bu iyi niyet değildir bana göre.Sizinle farklı düşünce yapısına sahibiz demekki.
Konunun Mune olmadığı defalarca yazıldı.Döndürüp döndürüp bu konuya gelmeyin.
Konu burda olay çıktığında gelip birilerinin paye çıkartması.
Bir kişi alındı diğerleride destekledi diye birşey söz konusu değil.Arkadaşınızın tavrını bende garip buldum ve bade nin cevap verdiğini görünce yazma gereği duymadım.O zaman sizin deyiminizle Linç girişimi olur belki diye.
Siz buraya gelip suçlamalarda bulunmasa idiniz konuda bu kadar uzamazdı zaten.
Bade arkadaşa ithamlarda bulunmuş diyorsunuz,bu kadar hassassanız bende sizden bir özür bekliyorum bizleri tanımadan gelip burda ağır ithamlarda bulunduğunuz için.
Yeşille işaretlediğim cüm lenizi bir okuyun sonra etrafınızı suçlayın.

iyi akşamlar kızlar

yoğun günler geçiriyorum.kaçak giriorum siteye

aslında hep açık,gelip giderken az buçuk okumaya çalışıyıorum ve birşey anlamıyorum

ama burası karışık görünüyor.lütfen sakin olalım

son sayfayı göremediğim için bu mesajı yazmış bulunmaktayım

önemli birşey yazmış gibi ciddiye alıp okuyan sinir bozucu ahalisinden özür dileyip

bu iğrenç yazımı son vererek sevgi ve saygılarımı sunarak mektubuma burada son veriyorum

birşey olduğu yok canım ya,
ben de arada bir girip bakıyorum şu yapay mevzuyu ne zaman bitirecekler de geyik başlayacak diye ama elbet biter.
naber?

bu konuyla ilgili yazacağım tek cümle şu;

eski güzel günlerimizi özledim

evde iki çocuğun stresi,okulda malum stresler sadece burada kafamı dağıtabiliyordum...

eskiden!

Ben de eskiyi özledim Hızlı ilerleyen sayfalarda hiç bir şey anlamasam da aval aval ekrana bakıp yüzümde aptal bir gülümseme olmasını özledim

Dohtor yok ortalıklarda,bende domatis atcak birini arıyodum.

Meraba ablacım,
Kimden kaçıyosun.
Özletme ,sık gel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…