- 11 Haziran 2011
- 2.001
- 38
- 358
- 42
sizinle bir merhabam bile yok keza melodiyle
bu avukatlılk merakı ,alakanız olmayan mevzulara dalma ihtiyacı nerden doğuyo anlamadım
muneyle yazıştık melodiye ne,melodiyle yazıştık size ne
noluyo ne anaçsınız'' tüm üyeler için aynı şeyi yaparım '''kim istiyo bunu sizden
burda muhabbet tekelleşmişse, size ne gelip yazmazsınız
bir sürü topic var
hayır anlamıyorum avukat olma hayaliniz vardı,olamadınız ,burdamı hevesinizi alıyosunuz
geçmiş msjları derlemeler link eklemeler noluyo yaa
bizi beğenmedinizmi? forum topic dolu buyrun
Allah Allah ne savunma meraklısı varmış arkadaş...
aslında kader çok güzel açıklama yaptı dönüp bir daha okumanızı tavsiye ederim
kendi adıma konuşayım hiç bi muhabbetim olmadığı bi konuya gidipte tam hararetli bi konu arasına girip yorum yapmam
belli ki melodinin son zamanlarda ki durumlardan haberi var biliyor ki
" Uzun lafın kısası, böyle bir mesajı yazmak zorunda kalmanıza üzüldüm...Keşke açık forumlarda bir kaç gündür süregelen laf dokundurmalar, bu şekilde açıklamalar olmasa da, her şey özelden halledilse " diye bir mesaj yazmış
şimdi ne düşünebiliriz ki bu konuda
aa yok canım geçerken uğramış bi cevap yazmış çıkmış mı bana pek öyle gelmiyor
sorma pin ne güzel geyik yapıyorduk her kafadan bi ses çıkıyordu ama geçiniyorduk yine
kurşun mu döktürsek acep :26:
Hakkaten nazar değdi topiğe, eskiden ara ara bakardım nihil komikli donlar paylaşırdı, carrie 3harfli hikayeler anlatırdı, böyle bir köy kahvesi ortamı vardı, şimdi ağırlık çökmüş topiğe.
Arkadaşım benimde sizlerle merhabam yok ki olmak zorunda da değil.
Doğru tektir ve savunmak için ne savunduğum kişiden nede kişiyi savunduğum kişilerden izin alırım.
Benim sizinle tek sorunum sizinle bağlantısı olmayan bir mesaj yazan insana saldırmanız, gayette güzel alıntılı açıklamalar yapıp yanlış yaptığınızı gösterdim ha siz hala saldırmayı seçiyorsanız işte burada bir durup düşünmek lazım!
Siz kimsiniz de bana topik gösteriyorsunuz? Alaycı tavırlar takınarak meslek ve psikolojik analizlere vardırabiliyorsunuz!
Allah Allah ne yer gösterme meraklısı varmış arkadaş!
(Sizin üslübunuzla size cevap verdim şimdi hoşunuza gitti mi?)
al aynı düşünce ''izin almam''
siz burayı beğenmedinizmi burda muhabbet tekelleşmiş demedinizmi
eee ne işiniz var beğenmediğiniz yerde
üslubunu tavrını beğenmediğiniz insanların arasında ne arıyosunuz
derdiniz nedir arkadaşım
kim sizden savunma istedi
muneyi melodi savunuyo siz melodiyi ohoooo kimseye sahiplik yapmayın
bakın biz muneylede melodiylede yazıştık bitti
siz hiiç alakasız birisiniz ve kimse savunma istemedi sizden
bana görede siz yanlış yapıyosunuz
ilginiz ,alakanız ,dahliniz olmayan bir konuda ne demeye sabahtan beridir yazıp duruyosunuz
lütfen artık avukatcılık oynamayı bırakın
birgün size biri karşı çıkarsa sayfalar dolusu yazıp hevesinizi alın
Sizlerle gülüp şakalaşmayı bende isterdim amacım asla huzursuzluk çıkartmak değil, sadece yapılan yanlış var bunun görülmesi.
Burası büyük bir aile ve kimsenin kimseyi kırmak, alay etmek gibi hakkı olamaz
Şahsen konuyu kendisine sordum haberi olmadığını söyledi.
Ki hepimiz biliyoruz çok çok sayfalarca ilerlemiş konuları kolay kolay kimse girip baştan sona okuyup yorum yapmayabiliyor, tekrar ediyorum kız kendisiyle ilgili mune ye yazmış.
Bende ilk yazdığı mesaj ve üstüne yazılan mesajları alıntılayıp sizlere konuyu toplu şekilde gösterdim.
İlk yazdığı mesajı gördüğünüz hatta benimde tekrar alıntılayıp size gösterdiğim halde hala kıza yükleniyorsanız ben esas sizin iyi niyetinizden şüphe ederim.
Hakkaten nazar değdi topiğe, eskiden ara ara bakardım nihil komikli donlar paylaşırdı, carrie 3harfli hikayeler anlatırdı, böyle bir köy kahvesi ortamı vardı, şimdi ağırlık çökmüş topiğe.
Ne kadar güzel çelişmişsiniz yazdıklarınızla...
Şimdi öncelikle bu mesajımda alıntı yaptığım yorumlara bakın sonra bana tekelleşme yok ve kötü niyet var diyebilin!
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/531637-sinir-bozucu-2628.html#post26923964
Açıkça soruyorum melodi nin kötü niyeti kendisinin ceza aldığını belirtip mune ye cevap vermesi ve alınan diğer arkadaşlar mı????
Melodinin yazdığı ilk mesajda konudan haberdar olmadığı gayet açık, sizlerde o kadar anlayışlısınız ki hemen kötü niyet algılamışsınız!
Gösterin lütfen bana o kötü niyet belirtisini, alıntılayın!!
Melodi ''kabahatler kanunununa göre selam vermeliymişsin'' bak bu lafıma dikkat et tekelleşmeme baş belirtisi!
Aynen linç girişimi birbirini seven üyelerden biri konuyu alınır diğerleri savunmaya geçer!
Birinizde durun yahu bu kız ilk defa mesaj yazmış dememiş aksine melodi ilk defa yazdığını açıklamaya çalıştığında ''ilk mesajın olabilir ama varlığını farkediyoruz zaten'' , ''mune ye şirinlik gösterisi yapıyorsun'' gibi gibi bir çok ithamla üstüne gidilmiş.
Tekrar ediyorum burada olay tam olarak ne mune ne melodi!
Bu durumda olan herhangi bir üye olsaydı tavrım yine aynı olurdu.
Siz ve bir çok arkadaşınız müdahale etmemişsiniz, etseniz nasıl olurdu çok merak ettim, lütfen açıklar mısınız?
Fikir ayrılıkları elbette olur olmaması anormaldir.
Ben burada saygının ve seviyenin bozulup şahıs üzerine yok yere gidildiğini i görmemle konuya dahil oldum.
iyi akşamlar kızlar
yoğun günler geçiriyorum.kaçak giriorum siteye
aslında hep açık,gelip giderken az buçuk okumaya çalışıyıorum ve birşey anlamıyorum
ama burası karışık görünüyor.lütfen sakin olalım
bu konuyla ilgili yazacağım tek cümle şu;
eski güzel günlerimizi özledim
evde iki çocuğun stresi,okulda malum stresler sadece burada kafamı dağıtabiliyordum...
eskiden!
son sayfayı göremediğim için bu mesajı yazmış bulunmaktayım
önemli birşey yazmış gibi ciddiye alıp okuyan sinir bozucu ahalisinden özür dileyip
bu iğrenç yazımı son vererek sevgi ve saygılarımı sunarak mektubuma burada son veriyorum
Dohtor yok ortalıklarda,bende domatis atcak birini arıyodum.
iyi akşamlar kızlar
yoğun günler geçiriyorum.kaçak giriorum siteye
aslında hep açık,gelip giderken az buçuk okumaya çalışıyıorum ve birşey anlamıyorum
ama burası karışık görünüyor.lütfen sakin olalım
Ben de eskiyi özledimHızlı ilerleyen sayfalarda hiç bir şey anlamasam da aval aval ekrana bakıp yüzümde aptal bir gülümseme olmasını özledim
Dohtor yok ortalıklarda,bende domatis atcak birini arıyodum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?