Sinir bozucu

dememmii karamıratım canım benim

yaaa o zaman işin sırrı bu değil
başımızdaki uğursuzluğun sebebini bulmamız lazım:44:

ödev gibi olmuş fallen
am güzel olmuş canım

bence işin sırrı ban kelimesinde "ban"ı anınca banlanan oluyor.. "ban" ve "kib" i anmayalım onlara şifre isim takalım belki isimleri anılmayınca gelmezler...

hahahhahaahahh yok bacım ya bir ban yidim uslandım gayrı :)

senin banın yarım günlüktü dimi
bu kadar yara açtı demek ruhunda

bence işin sırrı ban kelimesinde "ban"ı anınca banlanan oluyor.. "ban" ve "kib" i anmayalım onlara şifre isim takalım belki isimleri anılmayınca gelmezler...

onlar bizim kaderimiz
ne yapsakta başımızdalar

senin banın yarım günlüktü dimi
bu kadar yara açtı demek ruhunda

onlar bizim kaderimiz
ne yapsakta başımızdalar

desene bir kere yapıştılar bırakmıyorlar..yazık garibim kerii napsın bansız geçirdiği gün sayılı .... kurşun döktürelim ....

ya kızlar moralim çok bozuk ya,
dün bahsediyodum belki hatırlayanınız olabilir bir iş vardı,akşam planlayacaktım gece veri export alacaktı,ancak en büyük olanı çalışmamış ,bugüne lazımdı ya ağlamak üzereyim ,şimdi kendi localimden çalıştırdım ama Allah bilir ne zaman biter ,discimde de yer olmayabilir o kadar

Evet

Yeni bir güne Merhaba

Güzel birgün olması dileğiyle

Metrobüse rağmen mutlu, umutlu

Kahvaltısını yeni yapmış Kadercik geldi :126:

çok üzüldüm canım ya

Evet

Yeni bir güne Merhaba

kader sen de cennetliksin vallahi ya hergün sabah metrobüs.....
gerçi ben de metroda sıkış sıkış gelip gidiyorum ama metrobüs bambaşka bir macera ,bambaşka bir heyecan.

şitttt sinir bozucu hatunlar günaydın

topiğin tek sinir bozucu olmayan kızçesi geldi

dertliyim kederliyim ben..bdv ye konu açıcam

Ben konu ile ilgili gerekli kişi Melodi ile konuştum
Ve uzlaşmaya da vardık
Aradaki yanlış anlaşılmayı düzelttiğim için teşekkür de etti kendisi..

Ben çıktıktan sonra konu ile alakası olmayan 3.kişilerin olayı uzatmaktan başka bir işe yaramayan bu yorumlarını gereksiz bulduğumdan cevap vermeyeceğim.

kader sen de cennetliksin vallahi ya hergün sabah metrobüs.....
gerçi ben de metroda sıkış sıkış gelip gidiyorum ama metrobüs bambaşka bir macera ,bambaşka bir heyecan.

Evet.. En başlar ben bilmiyordum tabi.. Hep ezip geöiyolardı beni, ilk duraktan binmeme ( akşamları sadece ) rağmen ayakta kalıyordum saftrik gibi..

Sonra taktiği kaptım , şimdi cin gibiyim maşallah.. Ben yer kapıyorum , ama Ous hala öğrenemedi ona yer ayırsam bile o gelene kadar başkası kapıyo.. Dolu dersem dayak yerim ordaki arbede de mazallah

Sabahları tıklım tıkış kapıda geliyorum..

Metrobüs sağolsun hepten eriyip gidicem...

Hani şahane pazarda bi oyun vardı 5 sandalye koyup 6 adam yarıştırıyolardı müzik bitince kim kaparsa diye.. En sona kalan eleniyordu... O yarışmada gibi hissediyorum kendimi her akşam

Sakin ortaaaaaaaaaaaaam

Kadercim senden rica ediyorum lütfen artık bu tarz şeylere cevap vermeyelim..topiğin keyfini kaçıracak konuları görmeyelim.dün yeterince açıklama yapıldı..zaten sen çok güzel açıkladın

bakın evde ikizlerim var bir dakika boş vaktim yok daha küçük oldukları için sosyal hayatımızda yok..okulum malum engelli çocuklarla çalışıyorum ve hem bedenen hem ruhen çok yıpranıyorum.tek rahatladığım güldüğüm yer burası..

ve eminim hepimiz için de öyle.

sohbetimize isteyen gelir katılır istemeyen de katılmaz..zaten anlayamadığımız gereksiz bir konu uzatıldı.

eğer bugünde devam ederse konu dışı mesajdan kötü içeriğe basacağım ben.burası geyik topiği er meydanı değil!

günaydın kızlar

işe başlamadan önce bi uğrayım dedim
Günaydın canım
Evet

Yeni bir güne Merhaba

Günaydın metrobüs gazisi
şitttt sinir bozucu hatunlar günaydın

topiğin tek sinir bozucu olmayan kızçesi geldi

dertliyim kederliyim ben..bdv ye konu açıcam
Günaydın kadiş, bugün biraz daha iyimisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…