Sinir bozucu

inşallah sorunun çözülür,üzüldüm,çok can sıkıcı bir durum..

günaydın kızlar

işe başlamadan önce bi uğrayım dedim

günaydın,iyi yapmışsın.
Evet

Yeni bir güne Merhaba

Güzel birgün olması dileğiyle

Metrobüse rağmen mutlu, umutlu

Kahvaltısını yeni yapmış Kadercik geldi :126:
hoşgeldin Kaderciiiiik..
şitttt sinir bozucu hatunlar günaydın

topiğin tek sinir bozucu olmayan kızçesi geldi

dertliyim kederliyim ben..bdv ye konu açıcam

Günaydın cannımmm hoşgeldin .İnşallah derdin,kederin çabuk çözülür...

hayal ettimde şimdi Allah kolaylık versin...

kızlar ben kaçar benim cadım uyandı..her türlü bakımını yaptıktan sonra gelirim..hepinize Allah kolaylık,sabır versin..

Sakin ortaaaaaaaaaaaaam

server gece 50000 lik dosyayı yarım saatte oluşturmuş,almadığı 360000 civarı bi de localde çalışıyo haliyle daha yavaş çalışır.Asıl problem de bu açıkken ben normal kendi ortamımı açamıyorum biri diğerinin klonu gibi birşey belki bilirsin ortaaam eclipse ve spring.Yapmam gerekn işlerimi de yapamıyacağım şimdi.Zati gece de uyuyamadıydım ,üffff çok sinir bi durum öyle bekleyecem öğleye kadar

Fallen abla galiba kaynana oluyorum,konu açıcam

hayalim daha iyiyim canım

Sizbiz çok dertliyim çokkk

oğluşlarım sevgili buldu kendilerine ve onları benden çok seviyorlarmış öyle diyorlar

Kadercim senden rica ediyorum lütfen artık bu tarz şeylere cevap vermeyelim..topiğin keyfini kaçıracak konuları görmeyelim.dün yeterince açıklama yapıldı..zaten sen çok güzel açıkladın

Tamam

hayal ettimde şimdi Allah kolaylık versin...

Amin sağol..

Görenler yer kapma konusunda uzman olduğumu söylüyor artık

oğluşlarım sevgili buldu kendilerine ve onları benden çok seviyorlarmış öyle diyorlar

Benimde ikiz kız yeğenlerim var beşik kertmesi yapalım istersen yabancıya gitmesin diyecektim ama bizimkiler daha büyüktür

Yiyen diyecektim pardon

Son düzenleme:

yerim onları bennnnnnn ilk aşka adım attılar,merak etme onlarda önce sevgilici sonra anneci olurlar

Son düzenleme:

eeee daha ne duruyorsun hemen bdv ye konuyu aç ,kız şöyle şöyle yaptı böyle böyle yaptı diye.Ah ben bir evli olacaktım kiiiiiiii......hele kaynanana.......
hergün bdv ye en az 10 konu açardım ,elti ,kayın,kaynana ,bekar kızlar kocamı çalacak vb........

neyse kızlar ben kaçar kızım doğuştan tok olsada ona kahvaltı hazırlamam lazım görüşürüz hepinizi

lake gelinlerden birinin adı duru diğerinin İnci..

önce denize dedim ki oğlum beni mi çok seviyosun inciyi mi didim hiç düşünmeden inciiii didi

sonra kağana oğlum duruyu mu çok seviyosun ben mi dedim hiç düşünmeden duruuu didi

artık bdv lik oldu bu konu

Ooo sen hala burda mısın

BDV ye gidip nefes bile almadan konu yazman lazımdı

Noktasız, virgülsüz, paragrafsız

O derece yani

hadi canımmm oyy oyyy bekkk sevindim kadoşşş kızzz hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…