inşallah sorunun çözülür,üzüldüm,çok can sıkıcı bir durum..ya kızlar moralim çok bozuk ya,
dün bahsediyodum belki hatırlayanınız olabilir bir iş vardı,akşam planlayacaktım gece veri export alacaktı,ancak en büyük olanı çalışmamış ,bugüne lazımdı ya ağlamak üzereyim ,şimdi kendi localimden çalıştırdım ama Allah bilir ne zaman biter ,discimde de yer olmayabilir o kadar
günaydın kızlar
işe başlamadan önce bi uğrayım dedim
hoşgeldin Kaderciiiiik..Evet
Yeni bir güne Merhaba
Güzel birgün olması dileğiyle
Metrobüse rağmen mutlu, umutlu
Kahvaltısını yeni yapmış Kadercik geldi :126:
şitttt sinir bozucu hatunlar günaydın
topiğin tek sinir bozucu olmayan kızçesi geldi
dertliyim kederliyim ben..bdv ye konu açıcam
Evet.. En başlar ben bilmiyordum tabi.. Hep ezip geöiyolardı beni, ilk duraktan binmeme ( akşamları sadece ) rağmen ayakta kalıyordum saftrik gibi..
Sonra taktiği kaptım , şimdi cin gibiyim maşallah.. Ben yer kapıyorum , ama Ous hala öğrenemedi ona yer ayırsam bile o gelene kadar başkası kapıyo.. Dolu dersem dayak yerim ordaki arbede de mazallah
Sabahları tıklım tıkış kapıda geliyorum..
Metrobüs sağolsun hepten eriyip gidicem...
Hani şahane pazarda bi oyun vardı 5 sandalye koyup 6 adam yarıştırıyolardı müzik bitince kim kaparsa diye.. En sona kalan eleniyordu... O yarışmada gibi hissediyorum kendimi her akşam
günaydın kızlar
Sakin ortaaaaaaaaaaaaam
Kadercim senden rica ediyorum lütfen artık bu tarz şeylere cevap vermeyelim..topiğin keyfini kaçıracak konuları görmeyelim.dün yeterince açıklama yapıldı..zaten sen çok güzel açıkladın
hayal ettimde şimdiAllah kolaylık versin...
Yahu yarım gün yara açtıysa biz napalım, delik deşik olduk
Fallen abla galiba kaynana oluyorum,konu açıcam
hayalim daha iyiyim canım
Sizbiz çok dertliyim çokkk
oğluşlarım sevgili buldu kendilerine ve onları benden çok seviyorlarmış öyle diyorlar
oğluşlarım sevgili buldu kendilerine ve onları benden çok seviyorlarmış öyle diyorlar
Aaaaaaaaaaa juno'ya ne oldu ya o da gitmiş
vallaha mı
nereye gitmiş??
eeee daha ne duruyorsun hemen bdv ye konuyu aç ,kız şöyle şöyle yaptı böyle böyle yaptı diye.Ah ben bir evli olacaktım kiiiiiiii......hele kaynanana.......
hergün bdv ye en az 10 konu açardım ,elti ,kayın,kaynana ,bekar kızlar kocamı çalacak vb........
lake gelinlerden birinin adı duru diğerinin İnci..
önce denize dedim ki oğlum beni mi çok seviyosun inciyi mi didim hiç düşünmeden inciiii didi
sonra kağana oğlum duruyu mu çok seviyosun ben mi dedim hiç düşünmeden duruuu didi
artık bdv lik oldu bu konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?