Sinir bozucu

Uyyyyyyyyyyyyyyyyy cünaydun paçiler
napayisunuz daaaaa

Günaydın Sinir Bozucular

Metrobüsten sağ salim indim.. Mamamı yedim, kalan çayımı yudumlarken yine karşınızdayım :126:

Listemde olduğundan yorumların ucunu görüyorum, ekşınlıysa eşlik ediyorum diyelim

Hoşgeldin lake

Hah şimdi oldu.
lake hayal mahsülü günaydın cinconlar
bu keri ne zaman gelicek ya tükkanı hep ben açıyom
haftaya yokum artık kim açarsa açsın valla küllükleri de ben boşaltamam vazifeliyim.

Hah şimdi oldu.
lake hayal mahsülü günaydın cinconlar
bu keri ne zaman gelicek ya tükkanı hep ben açıyom
haftaya yokum artık kim açarsa açsın valla küllükleri de ben boşaltamam vazifeliyim.

tabi bizim s.dikli kedi oralarda gezicek ohhhhhhhh neyse ben açarım kanka tükanı ama küllük temizlemem sigaraya alerjim var benım...

Ben söylim

Başka topiklerde kavga yapıyo

Günaydın herkes hoş gelmiş, Hayal hoş geldin

Kavga mı varrr hadi koşalımm o zamansaaa toplu bana

kız gukibik senın düğün ne zaman conem

Ablam feleğimi şaşırttın sen bu sabah bana yaa topikleri mi karıştırıorum kafam karıştı

Tarih belli değil daha bizim ablam seneye nişan yapıcaz kısmetse

yok aşkitellam ordan yazmadın bende burdan ısrarla gene sordum :) heheheheheh

tabi bizim s.dikli kedi oralarda gezicek ohhhhhhhh neyse ben açarım kanka tükanı ama küllük temizlemem sigaraya alerjim var benım...

Pazar+pazartesi gezicekmişiz evet hacı ne vaaaaaaaaaaaa kıskandun nuuuuuuuuuuuuu
ama salıdan itibaren full çalışıyorum siz bayram ederken ben fuarda car car milleti eğlicem pofff
hem küllükleri boşaltmicaksan ne diye açıyon tükkanı ? iyi bari camları açarsın en azından havalanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…