Sinir bozucu

KIZLAR gelin birgün hamama gidek ne dersiniz :)) kış girmeden hehehehheeheh hayal mahsulleri ben kedi hemen hemen yakınız ama gülibik uzak bize beyaaaa

ben varım ama mahsül dogru diyi.
ben en temizi odur turistler gidiyo diye cagaloglu hamamına gidiyordum ama onlar bile vim döküp temizliolar çamaşır suyundan emin değilim. bide çook pahalandı orası ben gidince keşfedildi

selam kizlar

lake ben görmedim kim istedi... gecmisi okuyordum tikkat etmedim...senin yazinida görmedim :26: yapilan tartismalari okuyordum... cok üzücü topik ne hale geldi

Bitti artık canım..
Geçti

Ya ben hayatımda böyle hasta bir patrona denk gelmedim, benim kaderimmidir nedir ? Şüpheci ruhhastası...Bir belgelendirme şirketiyle konuşulacak konuşuyorum şöyle şöyle dediler diyorum, dinliyor tamam neyse gelince bende konuşurum diyor. Hasbinallah ya madem konuşacaksın beni neden konuşturuyorsun, üstüne inanmıyor bana birde o konuşacakmış

selam kizlar

lake ben görmedim kim istedi... gecmisi okuyordum tikkat etmedim...senin yazinida görmedim :26: yapilan tartismalari okuyordum... cok üzücü topik ne hale geldi

vayyyyyy dohturum gelmiş beaaaaa,

valla geçmiş gün. hatırlamıyom ki biri geyiğine dohtur istiyodu senin görmediğin de belliydi zaten.

ivet ben bide gün de 2,5 lt su içiyorum üstüne de yeşil çayı çektim mi durmadan tuvalete koşuyorummm

KIZLAR gelin birgün hamama gidek ne dersiniz :)) kış girmeden hehehehheeheh hayal mahsulleri ben kedi hemen hemen yakınız ama gülibik uzak bize beyaaaa

Huylanırım ben hamamdan fallen abla başkalarıda cıbıldak oturmuştur oralara

Ben en iyisi evlenene kadan bekliyim evlenince kocem keseler beni :82::78:

Algılayamamış bozuntuya vermemek için birde ben arar konuşurum demiştir..Boşver takma.. ne yapacaksız işte, bazı patronlar ,patron sıfatını kazanınca, ne oldum budalası oluyor...

Algılayamamış bozuntuya vermemek için birde ben arar konuşurum demiştir..Boşver takma.. ne yapacaksız işte, bazı patronlar ,patron sıfatını kazanınca, ne oldum budalası oluyor...

Alışveriş dertleri yok, regl sancıları yok, makyaj yapmıyorlar, bir adam olacaklar, onu da beceremiyorlar, erkek güruhunun ortak sorunsalı bu

Alışveriş dertleri yok, regl sancıları yok, makyaj yapmıyorlar, bir adam olacaklar, onu da beceremiyorlar, erkek güruhunun ortak sorunsalı bu

Bende öyle derim hep Ous'a

Özellikle tanışma, isteme vs. faslında

Sizden rahatı yok içerde oturun bekleyin , biz kahve yapalım heyecandan ellerimiz titrese de dökmeyelim ki sakar gelin demesinler diye panik yapalım

Sonracıma evlendikten sonra, gelinden hizmet, güleryüz, çaya çağırma muhabbeti beklenir.. Ama damattan hiç birşey bekleyen olmaz.. Ne güzel memleket

Reenkarnasyon'a inansaydım eğer önceki hayatımda kesin hanedan-ı ali osman bünyesinde olduğumu düşünürdüm Çoğu erkekten daha adam'ız bizler

KPDS sınavına başvurdum bugün ama sınavın ne zaman olduğuna bakmamışım 18 kasımmış yani 1 ay var.
O sınav benim çok sinirimi bozuyo ya sonuna doğru uyumamak için zor tutuyorum kendimi.
Bi kenarda bulunsun belki lazım olur diye girecem.

Reenkarnasyon'a inansaydım eğer önceki hayatımda kesin hanedan-ı ali osman bünyesinde olduğumu düşünürdüm Çoğu erkekten daha adam'ız bizler

doğru söze ne hacet

şişşşt kapadokyaya mı gidiyosun
asmalı konağı gezmeyi unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…