KIZLAR gelin birgün hamama gidek ne dersiniz :)) kış girmeden hehehehheeheh hayal mahsulleri ben kedi hemen hemen yakınız ama gülibik uzak bize beyaaaa
selam kizlar
lake ben görmedim kim istedi... gecmisi okuyordum tikkat etmedim...senin yazinida görmedim :26: yapilan tartismalari okuyordum... cok üzücü topik ne hale geldi
selam kizlar
lake ben görmedim kim istedi... gecmisi okuyordum tikkat etmedim...senin yazinida görmedim :26: yapilan tartismalari okuyordum... cok üzücü topik ne hale geldi
Bende çayı şekersiz içemiyorum ama türk kahvesini de alıştım şekerli içemiyorum iyi mi?
Alışma meselesi demek ki.
Yeşilçay evet sanırım ödem attırıyor dün iki fincan içtim uzun bir aradan sonra afedersin tuvaletten çıkamadım s.dikli kedi gibi. demek ki işe yarıyor.
Abe bak fallen gacısı amama git dedi sende bi git bi bildii vardır şugarın
KIZLAR gelin birgün hamama gidek ne dersiniz :)) kış girmeden hehehehheeheh hayal mahsulleri ben kedi hemen hemen yakınız ama gülibik uzak bize beyaaaa
vayyyyyy dohturum gelmiş beaaaaa,
valla geçmiş gün. hatırlamıyom ki biri geyiğine dohtur istiyodu senin görmediğin de belliydi zaten.
sizbiz bana hanım demiş:26:
çok mutlu oldum
Ya ben hayatımda böyle hasta bir patrona denk gelmedim, benim kaderimmidir nedir ? Şüpheci ruhhastası...Bir belgelendirme şirketiyle konuşulacak konuşuyorum şöyle şöyle dediler diyorum, dinliyor tamam neyse gelince bende konuşurum diyor. Hasbinallah ya madem konuşacaksın beni neden konuşturuyorsun, üstüne inanmıyor bana birde o konuşacakmış
Algılayamamış bozuntuya vermemek için birde ben arar konuşurum demiştir..Boşver takma.. ne yapacaksız işte, bazı patronlar ,patron sıfatını kazanınca, ne oldum budalası oluyor...
Alışveriş dertleri yok, regl sancıları yok, makyaj yapmıyorlar, bir adam olacaklar, onu da beceremiyorlar, erkek güruhunun ortak sorunsalı bu
Bende öyle derim hep Ous'a
Özellikle tanışma, isteme vs. faslında
Sizden rahatı yok içerde oturun bekleyin , biz kahve yapalım heyecandan ellerimiz titrese de dökmeyelim ki sakar gelin demesinler diye panik yapalım
Sonracıma evlendikten sonra, gelinden hizmet, güleryüz, çaya çağırma muhabbeti beklenir.. Ama damattan hiç birşey bekleyen olmaz.. Ne güzel memleket
Alışveriş dertleri yok, regl sancıları yok, makyaj yapmıyorlar, bir adam olacaklar, onu da beceremiyorlar, erkek güruhunun ortak sorunsalı bu
Bende öyle derim hep Ous'a
Özellikle tanışma, isteme vs. faslında
Sizden rahatı yok içerde oturun bekleyin , biz kahve yapalım heyecandan ellerimiz titrese de dökmeyelim ki sakar gelin demesinler diye panik yapalım
Sonracıma evlendikten sonra, gelinden hizmet, güleryüz, çaya çağırma muhabbeti beklenir.. Ama damattan hiç birşey bekleyen olmaz.. Ne güzel memleket
Reenkarnasyon'a inansaydım eğer önceki hayatımda kesin hanedan-ı ali osman bünyesinde olduğumu düşünürdümÇoğu erkekten daha adam'ız bizler
KPDS sınavına başvurdum bugün ama sınavın ne zaman olduğuna bakmamışım18 kasımmış yani 1 ay var.
O sınav benim çok sinirimi bozuyo ya sonuna doğru uyumamak için zor tutuyorum kendimi.
Bi kenarda bulunsun belki lazım olur diye girecem.
usha kendini bdv ye vermiş
hayırdır inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?