Sinir bozucu

kayınvalidemi sizemi çağırdın kuzum

böyle bir kutlama yapcaksan ver elini öpim

oldu canım,başka

sen tam kaynanacığına hizmet ederken arayıp o eli öpülesi kadıncağızın yeni yılını kutlayacağım..ah gariban teyzem ahhh 3-5 bişey yollar belki bana da

HANIM ABLAM,nasılsın?mapusta neler yaptın

Keşke plan yapaydım,evde ayaklarımı uzatıp KK da gircektim yeniyıla

Keşke plan yapaydım,evde ayaklarımı uzatıp KK da gircektim yeniyıla

ağlama yazık sana

bak k.validenle çekirdek çetleyerek hoş sohbetler yaparak gireceksin ne güzel..bütün yılın böyle geçecek demek ki

kızlar ceva kargo diye bir firma duydunuz mu?

bizde böyle

benim de cezam 80 oldu

yeni yıla girdiğimiz için silinir inşallah

yani öyle umut ediyorum
Hadi BDV ye konu aç sevo,
yeni yılda yönetimden isteklerimiz diye,arkandayız merak etme
ağlama yazık sana

bak k.validenle çekirdek çetleyerek hoş sohbetler yaparak gireceksin ne güzel..bütün yılın böyle geçecek demek ki

kızlar ceva kargo diye bir firma duydunuz mu?

Yarın beni psikoloğa götürürsünüz deme

İyiyimmm kadişcim sağol sen nasılsınnn napyım mapıstan bağlandım topiğeeee beğenileriçaktım uzaktan

bizde böyle

benim de cezam 80 oldu

yeni yıla girdiğimiz için silinir inşallah

yani öyle umut ediyorum

Yüksekmiş ceza puanın

Fallen ablaaaa ilk cezanda psikoloğun çok bozulmuştuuu şimdi sende mi alıştın

hahahahaahahah kuzum bozulmakda kelimemei kafayı yemiştim

şimdi alıştım birazda uslandım etliye sütlüye karışmıom

garip kuşlar gibiyim ancak güzin ablalık yapıom :)

Yine bir yıl başı geldi.Bu yıl başı sevdikleriniz ile mutlu huzurlu bir yıla başlangıç yapmanızı ve senenizin aynı güzellikte geçmesini diliyorum.

Ben bişey yapmadım ki sadeece uyarı amaçlı bişey yazdım ondan ceza aldım

Özelden detaylı daha açıkladım, konu dışıdan yedin, buradaki mapuslukların epey bir kısmı konu dışıdan gitti, Kazen yeni yıl diye affa uğratmış banları, ahhh ahhh bana kalsa dansöz bile seyrettirmem size
Uslu durun, konu dışı yazmayın affa uğradık diye sevinmeyin geceyarısını bir dakika geçe hepiniz balkabağına dönersiniz mazallah

Neyse aslında Yeni yılınızı kutlamak için girmiştim topiğe, hepinizin yeni yılını kutlar, 2013'ün sizlere sağlık, huzur temenni ederim, dileklerinizin gerçekleşme fırsatı nasip olsun İnşaAllah

2012'de aldığınız cezaların 2013'te tekrarlanmamasını diliyorum İnşaAllah amin tövbe bismillah

munecim tişikkirler
seni seviyoruz

akşama gel dansöz oynatıcam sana

Yeni yılın kellere saç, hastasına ilaç, züğürte para, sivacıya mala, işsize iş, dişsize diş, olmayana çocuk, üşüyene gocuk, colaya buz, yemeğe tuz, nazar değmişe hoca, evde kalmışa koca, dirdirciya akıl,onu çekene sabır, vermesini diler mutlu yıllar dileriz munecim.

Son düzenleme:
bu arada ben hastaneye gittim geldim
benden kan aldılar
beni soydular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…