bu arada ben hastaneye gittim geldim
benden kan aldılar
beni soydular
Özelden detaylı daha açıkladım, konu dışıdan yedin, buradaki mapuslukların epey bir kısmı konu dışıdan gitti, Kazen yeni yıl diye affa uğratmış banları, ahhh ahhh bana kalsa dansöz bile seyrettirmem size
Uslu durun, konu dışı yazmayın affa uğradık diye sevinmeyin geceyarısını bir dakika geçe hepiniz balkabağına dönersiniz mazallah
Neyse aslında Yeni yılınızı kutlamak için girmiştim topiğe, hepinizin yeni yılını kutlar, 2013'ün sizlere sağlık, huzur temenni ederim, dileklerinizin gerçekleşme fırsatı nasip olsun İnşaAllah
2012'de aldığınız cezaların 2013'te tekrarlanmamasını diliyorum İnşaAllah amin tövbe bismillah
Göz zevkleri bozulmuştur
Neyin var ?
hastayım bilmiyorum bende tam olarak bakalım çarşamba günü tahlil sonuçları çıksında o zaman söylicem ne olduğunu
ousa küstüm
kalbimi kırdı
Hasta olduğunu biliyoruz
Ama bu sefer ki başka herhalde ?
Ne şikayetiyle gittin peki
Eee bu kadar mı ?
Sonra da sen onu kafasını kırmadın mı yanihayret :44:
geceleri mide ağrılarıyla uyanıyorum uykumdan
hastayım
halsizim :26:
Ous'un da çok midesi ağrıyo ama patlayan kadar yediğinden oluyo
Bi süre sonra geçiyo
Öyle uykudan uyandırcak kadar değil
İyi yapmışsın doktora gitmekle
Sana bişey olmaz gerçiama tedbiri de elden bırakmamak lazım tabi
Olsun alet edavat denen şeyler bulursun sen :104:
yok yok
bu aralar hiç iyi değilim
Özelden detaylı daha açıkladım, konu dışıdan yedin, buradaki mapuslukların epey bir kısmı konu dışıdan gitti, Kazen yeni yıl diye affa uğratmış banları, ahhh ahhh bana kalsa dansöz bile seyrettirmem size
Uslu durun, konu dışı yazmayın affa uğradık diye sevinmeyin geceyarısını bir dakika geçe hepiniz balkabağına dönersiniz mazallah
Neyse aslında Yeni yılınızı kutlamak için girmiştim topiğe, hepinizin yeni yılını kutlar, 2013'ün sizlere sağlık, huzur temenni ederim, dileklerinizin gerçekleşme fırsatı nasip olsun İnşaAllah
2012'de aldığınız cezaların 2013'te tekrarlanmamasını diliyorum İnşaAllah amin tövbe bismillah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?