Sinir bozucu

bu aralar yine uyuycam zaten patron şehirdışına çıktı

badeğğğğ

yok biz pusuya yatmıştık kanka

evet toplu kıyım olmuştu,ben bile ban yemiştim

ama geyikten yedik biz,hatırlatırım
Ben bile derken kadişim,:26::26:
Burda ceza almamış fallen varken sus istersen
seninle mapısta kaldım ya işte o gün
tiksindim ağlamandan...
işte o gün şimşekler çaktı gözümde ben ceza alırsam parkunu nasıl çekerim ddidimçç
hemen tövbe ettim...

Ben koğuş ağasıyım kızım,ağlamam

Gerekirse para verir ağlaması için adam tutarım

kıkın nasıl oldu senin

Hah,şöle.

Benim yerime sırayla siz mapıs yatın,hem siz kurtulun,hem ben

dedinde aklıma geldi

ISYERI KURALLARI

1 - Bu isyerinde patron her zaman haklidir. ( Çünkü maaslariniz her zaman onun kasasinda saklidir )

2 - Bu isyerinde her türlü hastalik mazeret olarak kabul edilemez. Getireceginiz rapor hastaliginizin kaniti sayilmaz. ( Doktora kadar gidebilenin ise de gelebecegi varsayilir )

3 - Patron her türlü ameliyata çok kizar. O, sizi tüm organlarinizla ise almistir. Ameliyatla alinan her organ için maasinizdan kesinti yapilir. ( Patron sizi bütün organlarinizla birlikte ise almistir)

4 - Birinci derece de dahil tüm akraba ölümleri, isten kaytarmak için bahane teskil etmez. Ölen sizseniz bu geçerli mazerettir. Ancak, is hukuku açisindan bu durumu 15 gün önceden haber vermeniz zorunludur. ( Böylece is aksamaksizin yerinize birisi yetistirilecektir )

5 - Bu isyerinde patronun odasina kendi fikirlerinizle girebilirsiniz. ( Ancak, onun fikirleriyle çikmak zorundasiniz )

6 - Bu isyerinde kitap zaten, gazete okumaksa katiyen yasaktir. ( Patron okumaz. Tetkik eder )

7 - Bu isyerinde uyuklamak hiç affedilmez. Sekerleme yapanlar uyarilmaksizin maas kesimine ugratilir. ( Patron uyumaz, gözlerni dinlendirir )

8 - Mesai saatleri içinde tuvaleti kullanmaniz yasaklanmistir. ( Iyi nisanciysaniz yerinizden halledin )

9 - Patron, aksam eve gitmenizi para ve zaman kaybi sayar. Sabah zaten isyerine dönüleceginden eve gitmek özel izne baglanmistir. ( Bütün masalar çekyat olma özelligine sahiptir )

10 - Zam aylarinda çok sefil bir tavir takinin. Yani oldugunuz gibi görünün. ( Ya oldugun gibi görün, ya göründügün gibi ol. - Mevlana )

11 - Patrona sakin bulasmayin üstünüze siçrar. ( Çok asabi bugünlerde, yarinlarda ve ebediyyen... )

12 - iyi bir eleman olmanin ilk sarti " bugün patron için ne yaptin ? " sorusunu her mesai sonunda kenzimize sormaktir.

13 - Patron hakkinizin ve geleceginizin teminatidir. Patronun haksiz oldugu durumlarda Isyeri Kurallari 1. Maddesi geçerlidir.

Görülmüstür - Patron

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…