Sinir bozucu

üff keşke tahin sütü artırıyor dediklerinde abartmasaydım...

ikizler süt doldu ama mastit oldum çok acıyor şimdi de..dana da başka zaman olsa iliğimi sömürür, boşaltamadı...

hepsi iyiydi de,tahin pekmezin içine ekmek doğrayıp bir kase yemek fazla oldu galiba..

en azından sütü arttırdığı ispatlanmış oldu

Selam bayanlar gerci kimse yok su an sanirim keri tek mi kaldin guzum kiyamam... Bir saat sonra gelirim sana eslik etmeye

hahahaa arkadaşım ne yaptın sen

çocuğu olmayan birisi bile yese bi kase tahin pekmezi ondan bile süt gelir

carrie yetişşşşşşşşşşşşş

tarafsız yorumlara ihiyacım var.

beni zaten tanıyorsunuz. eltilerimden biri sürekli arkamdan atıp tutuyor. gelin geldiğimden beri. çok kötü kalpli. yüzüne gülüp arkandan konuşan türden. kaynanamı sofraya gah gah diye köpek çağırma kelimeleriyle çağıran biri.. bize ekmek veriyordu burada satılmıyor diye, yüzüme karşı "helal olsun, ne olacak" diyen, arkamdan "ben yapıyorum itler besleniyor" diyen biri. öğrendiğimden beri kendim yapıyorum ekmeğimi...

neyse diğer eltim hamile. kötü eltimin çamaşırlarını 2 sene ben yıkadım. köyde sular sabah akıyor sadece, onlar elinde yıkıyordu. ben dayanamamış kötü eltim bir de hamile kalınca ben yıkamıştım. ama afedersiniz pijamasıyla sıyırıp sepete attığı donuna kadar...hatta annem görünce şok olmuş kaynanamı uyarmıştı. "kaynının çamaşırları türkmengelinine haram" diye... gider kirlileri alırım, yıkar asar kuruturum. "yenge gelin alın ev çamaşırhaneye" döndü desem de gelip almaz sonunda ben götürürdüm. sonra devrelerim attı, bebeği de büyüyünce bıraktım yıkamayı.

şimdi diğer iyi olan eltim de hamile. o da Allah var 2 sene ısrar etmeme rağmen getirmemişti çamaşır. şimdi de son ayı artık, zorla ben aldım evinden yazık diye. kadın sadece iki çocuğun üstünü verdi diğerleri ayıp olur dedi.

bunu duyan diğeri kızını yollamış hemen "bizim çamaşırları da yıkasın " diye. sinir oldum. eşime de siparişleri varmış. tamam söylerim dedim çamaşırlara yorum yapmadım gönderdim. eşim yıka diyor ama ben enayi gibi hissediyorum.kendi çamaş.ırıma vaktim olmuyor oğlumdan...üfffffff

ne yapayım

aslında fena halde yüzleşesim var. ankaradaki eltim geldiğinde bu kötü olan kızının iç çamaşırını çalmış, onlar gdince kaynanam bulmuştu."türkmengelini verdi" demiş.daha bir sürü yalan...

nasıl yani..
niye kendi yıkamıyorda size gönderiyor..:26:
bence yıkama

nasıl yani..
niye kendi yıkamıyorda size gönderiyor..:26:
bence yıkama

bende makine var. onlarda yok. ellerinde yıkıyor.

ama bu elti ömrümğ yedi. koasının gömleklerini bile ben ütülüyorum.

"artık yapamam"dediğim halde o gün kaynım getirmiş 4 gömlek 2 pantolon, yıkamam için. "ya bir de ütüleyiver, evde ütülenmiyor" diyor.

yıkadım ütüledim hala bizşm dolapta. ben götüreyim diye bekliyor.

türkmen gelin ben olsam iyi olan eltinin çamaşırları için yardımcı olur

diğerine elimi bile sürmezdim

tamam iyilik güzel şey ama sana bu kadar kötülüp yapan birisi için de bi yerde dur demek gerek

iyi olan eltin bile sadece çocuğunun çamaşırlarını göndermiş düşünceli birisi belli ki

seninde çocuğun var seninde işin gücün var hem yaz günü çamaşır eksik olmaz sürekli onun çamaşırlarıyla mı uğraşacaksın

boşver eşine de inatlaşmadan ben zaten yardım lazım olduğunda iç çamaşırlarına varasaya kadar yıkadım gocunmadım ama şimdi diğer eltimin ihtiyacı var ona yardımcı olucam

çocukla zaten zor oluyor de

verdiği ekmek için bile neler söyleyen insan ayıp yani

hahaha

şimdi kaynımı aradım, "abi dolapta yer yok, tarladan dönerken kıyafetlerini alsanız" diye, "yarın çamaşır getirine alsın" dedi....

yuhhh cevap vermemi bile beklemiyorlar.. yine lekeli donuna kadar getirir...

yıkama yaaaaaaaaa
sen elalemin çamaşırcısımısın
töbe töbe o eltinde delimidir divanemidir.....

yıkama sakın haa

ne utanmaz insanlarmış ya
ben utanırdım ya :26:

o zaman küçük eltinin yıka bence ama diğerine elini bile sürme..
kullanmak istiyor resmen.sen kadın değilmisin çamaşırınıda yıka ütünüde yap...
karı koca çok kurnazlar belli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…