Sinir bozucu

ben kaynanama gidiyorum... lütfen yazın, gelince okuyacağım inş...

eşinede söyle
yıkamak istemiyorum de
o arkamdan böyle böyle konuşuyor de

hani normal biri olsa zaten öyle birşeyi teklif etmezdi sana
elde yıkasın başka ne işi var

diğer eltin bile aranızın iyi olmasına rağmen sadece çocuğunun bi iki parçasını vermiş
şuna bak ya
poklu donunu yıkatıcak sana
ayıp be bu ne biçim kadın

hadi perde olur, çarşaf olur elde yıkamak zor olur anlarım makinesi olan birine göndermeyi
ama kıyafet hele de iç çamaşırı gönderilmez ki
hadi yıkadın,, niye sen kurutasın? olduğu gibi gönderirsin kurutur kaldırır. resmen adam kullanma denir buna. sen de kendini kullandırma artık biraz açık ol.

kurutmayı bırak
bide ütületiyormuş

s.a.kızlar kimler var Allahım neler olmuş böyle cok ban yiyen olmuş tühh:18::18::18:

geri geldimm

çok şey oldu da başınızı ağrıtmayım:

son durum: ekin bitene kadar 1 ay falan en fazla, ben yıkayacağım ama asmak falan yok. yıkanınca gelip alacaklar. iç çamaşırı yıkamak yok.. ayyy ne insanlar. bunları konuşuyor olmama bile inanamıyorum

ivit canım gördüm.
başka konudan olmuş ama katliam. konu silinmiş merak ettim bende çatlicam meraktan. umarım kızların cezası uzun değildir

ya ne oldukı acaba neyseee kafa yorsak ne olcak olan olmuş dün gece:) nasılsın canım ne yapıosun cok yoruldum ben bugun şimdi reçel kaynıo ocakda koca kazanda incie reçelii daha pazara gidilcek aman aman

Birisi konu acmis patlicanlari tuzlayip mi ip diziyoruz tuzlamadanmi lutfen objektif cevaplar verin diye arkadaslarda objektif lafina takildilar ondan yediler bani diye biliyorum

Birisi konu acmis patlicanlari tuzlayip mi ip diziyoruz tuzlamadanmi lutfen objektif cevaplar verin diye arkadaslarda objektif lafina takildilar ondan yediler bani diye biliyorum

HIMMMMM şimdi anladım oyle dememiştir o tahmin ediorum ben ama bizim kızlar neden oltaya düştüler vah vahhhh sessiz kalmış buralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…