aşşşşşkkkk kokusu vaaaarrrr havadaaa aaşşşşkkk kokusuuu vaaarrrr
umarım harika olağanüstü ve de mükemmel sesim duyulmamıştır
olmasaydı ıyıdı yaa.. türk degıl.. ve günlerdır göremıyorum hastaymıs ıse gelmıyor =( cok özledımmm
Düştüm mapus damlarına öğüt veren bol olurrrr
konu patlama yaptı,16 üye....selamlar herkese
yabancı damat...iyidir iyiolmasaydı ıyıdı yaa.. türk degıl.. ve günlerdır göremıyorum hastaymıs ıse gelmıyor =( cok özledımmm
Dünya; kötülük yapanlar değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.
demedi demeyin .... cezaları ben versem bayramlaşmaya gelirdiniz.
Ah mune ah
valla kazen ben munenin özeline damladım hemen bugün cezaları görür görmez
bilmiyorum benden etkilendimi etkilenmedimi
ama yazımı okuduktan sonra içim cız etti dedi
Türk değil derken? Yabancı mı?
Hadi oynat bir asena
yabancı damat...iyidir iyi
dansöz mü
tam da çekirdeklerimi neyin almıştım elime, içime doğmuş
dipnot: evet farkettim yine sapık gibi cevap yazdım
[video=youtube;dIPgqQzM4cU]http://www.youtube.com/watch?v=dIPgqQzM4cU[/video]
hoşgeldiniz kankiler
Yaaaaa gördünüz mü bu sitenin patronu diktatördür, yazdıklarını okuyunda ibret alın, eğer cezaların tümünü o verse bu siteye değil birgün 1000 gün hasret kalırsınız, ama yinede kıymetim bilinmiyor, konu dışı yazmayın diyorum kimse dinlemiyor, bende bundan sonra gestapo mu olsam napsam
Dipnot: Kimseye kin, öfke, kişisel gıcıklık beslemiyorum, gayet objektif ki sakın yine objektif lafına takılmayın, herkese eşit davranıyorum, tanımıyorum ki sizi gıcık olayım
Yaaaaa gördünüz mü bu sitenin patronu diktatördür, yazdıklarını okuyunda ibret alın, eğer cezaların tümünü o verse bu siteye değil birgün 1000 gün hasret kalırsınız, ama yinede kıymetim bilinmiyor, konu dışı yazmayın diyorum kimse dinlemiyor, bende bundan sonra gestapo mu olsam napsam
Dipnot: Kimseye kin, öfke, kişisel gıcıklık beslemiyorum, gayet objektif ki sakın yine objektif lafına takılmayın, herkese eşit davranıyorum, tanımıyorum ki sizi gıcık olayım
yok benimki bilinen bi gerçek ve bu gerçekle yaşamayı öğrendim canım..ama kimse bu kadar güzel yorum yapmamıştı sesime sağolemınım sesın fena dewgıldır.. kımse begenmez kendı sesını
macardı değil mi platonikin?
Carrie bu ne, beğenmedim yerde kıvranıyor bir tek bu be
Hepimizi sen yaktın Elmayra
selam dünyalılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?