Yaaaaa gördünüz mü bu sitenin patronu diktatördür, yazdıklarını okuyunda ibret alın, eğer cezaların tümünü o verse bu siteye değil birgün 1000 gün hasret kalırsınız, ama yinede kıymetim bilinmiyor, konu dışı yazmayın diyorum kimse dinlemiyor, bende bundan sonra gestapo mu olsam napsam
Dipnot: Kimseye kin, öfke, kişisel gıcıklık beslemiyorum, gayet objektif ki sakın yine objektif lafına takılmayın, herkese eşit davranıyorum, tanımıyorum ki sizi gıcık olayım
evet bebısım yabancı, macarıstanlı
ooo huysuz ve tatlı kadında burdaymış,hoşgeldiniz
Carrie bu ne, beğenmedim yerde kıvranıyor bir tek bu be
Hepimizi sen yaktın Elmayra
Porselen dislerim agriyiiiiio
objektif mi,o da ne?ilk defa duyuyoruz
business is business, arkadaşlık arkadaşlıktır
bi günlüğüne bu patron-işçi ilişkisini unutalım
bugün eğlenelim sadece
he ya macarlı.. duyumlarıma göre askım platonık sayılmazharaketlerıne bakıncada platonık sayılmaz ama ben ıstemıyorum asık olmakk
bırısını düsünmek onu görünce 32 dıs sırıtmak ıstemıyorum..
masada bulamadım
sen ara ekle
ooo hoşgeldin sabıkalı
Kadesa Nihil ebru özür dilerimvicdanım sızladı benim yüzümden ceza aldınız. Keşke sizin cezaları bana kesseydi mune.
hoşbulduk
gündüz aldım msjlarınızı
Kadesa Nihil ebru özür dilerimvicdanım sızladı benim yüzümden ceza aldınız. Keşke sizin cezaları bana kesseydi mune.
Ahh canım yaa olur mu hiçççBirimiz hepimiz içim hepimiz birimiz için.. Mapus arkadaşı olduk şurda, yoksa canın sıkılırdı senin
Carrie bakıyorum şimdi dansöze
kızlaarrr ben asık oldum resmen yaa
[video=youtube;MSrS-2cunM4]http://www.youtube.com/watch?v=MSrS-2cunM4[/video]
haydınnn kızlar kalkın... la la laa laa loowww...
ay cok oynak bır sarkı taktım benn buna
Ahh canım yaa olur mu hiçççBirimiz hepimiz içim hepimiz birimiz için.. Mapus arkadaşı olduk şurda, yoksa canın sıkılırdı senin
Olurrrr kaç ay gitmek istersin, söylemen yeter elmayra, aramızda banın lafı mı olur
bişiy olmaz canım korkma gecer az sonra
[video=youtube;GN6TFCAXMOI]http://www.youtube.com/watch?v=GN6TFCAXMOI[/video]
dolanıyordun dimi
tilki gibi kürkçü dükkanın etrafında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?