bari aynı koğuşamı düştünüz
yoksa ayrı ayrı karatinadamıydınız
bari aynı koğuşamı düştünüz
ben 5 dakka yokum
fazla yazmayın
takip etmek zor olucak döndüğümde
evett bende okudum bugun fark eden patlıcanları közlemeye gitmiş :) bağrına patlıcan basmış ahahahahhahhahah
Yaaaaa gördünüz mü bu sitenin patronu diktatördür, yazdıklarını okuyunda ibret alın, eğer cezaların tümünü o verse bu siteye değil birgün 1000 gün hasret kalırsınız, ama yinede kıymetim bilinmiyor, konu dışı yazmayın diyorum kimse dinlemiyor, bende bundan sonra gestapo mu olsam napsam
Dipnot: Kimseye kin, öfke, kişisel gıcıklık beslemiyorum, gayet objektif ki sakın yine objektif lafına takılmayın, herkese eşit davranıyorum, tanımıyorum ki sizi gıcık olayım
Olsa dahi kişisel davalar ile mune,liğinizi harmanlamayacağınızı biliyorum.Kadesa Nihil ebru özür dilerimvicdanım sızladı benim yüzümden ceza aldınız. Keşke sizin cezaları bana kesseydi mune.
Ekşiciler kırmızıelmacılar doluşucak bu gece de[video=youtube;GN6TFCAXMOI]http://www.youtube.com/watch?v=GN6TFCAXMOI[/video]
öyle gibi gözüküyor ama, benım uyarı msjım bu konudan gelmedı nedensebari aynı koğuşamı düştünüz
Farelerle dolutek kişilik dar ve karanlk ve farelerle dolu bi hücredeydik
Beni hücreye attırdılaradam azmettirmeden yattım sucum ağırdı
tek kişilik dar ve karanlk ve farelerle dolu bi hücredeydik
desenize ben tam zamanında çıkmışım dün akşam
wcye mı gıdıyorsunyada balkonda sıgara mı tüttürcen .. sıgara ıcme gıdıyosan benıde bekleee
Kadesa Nihil ebru özür dilerimvicdanım sızladı benim yüzümden ceza aldınız. Keşke sizin cezaları bana kesseydi mune.
Farelerle doluve bilumum haşerat böcek yılanlar tavuklar papağanlar
Farelerle doluve bilumum haşerat böcek yılanlar tavuklar papağanlar
Çok zor bir gündü
Kurtlu ekmekle, solucanlı su verdiler
hele bennnn hele bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bana mune 10 değil 1000 vermezse adam değilim 78765 sene gelemezdim ruhunm gelemezdi buraya :=;
Çok zor bir gündü
Şerefimize dansözlü havaili fişekli bir gece çalıyorlar işte.Çok zor bir gündü
[video=youtube;TfmwgD-Z5NY]http://www.youtube.com/watch?v=TfmwgD-Z5NY[/video]
bu adamı hıc sevmem ama bu sarkıda pek oynakk hobaaa hobaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?