mlkctk,parkon hoşgeldiniz çeteciler
Ambitious,arkadaşım kilo verme yolundaki başarını ve azmini kutluyorum da başka bişey diyeceğim,
adını okuyunca çok şaşırdım,
şey biti oğuz!! Nasıl izin vermişler böyle bir rumuz almana anlamadım,yoksa bir ben mi fesatım.yoksa bu kelimenin başka bir manası mı var ingilizce falan
haha nasıl güldüm
sanırım arkadaşın nicki hırslı anlamında
yoksa ben bu açıdan hiç bakmamıştım
Koparttin beni var ya
Anlamaya calisiyorum sey biti ous da ne demek die.... En sonunda cozdum.
Evet ingilizce tabi ki... Hirsli tutkulu demek...
Hic boyle dusunmemistim
hehe demek ki eşim senin aklın hep şeytanlıkta derken haklıymış.bende oğuz adında bir vatandaş var sandım,eski sevgili falan.
patlıcanı ipe dizmeden önce tuzluyor muyuz lütfen objektif cevap verin çok acil yardıma ihtiyacım var
Canın mı sıkıldı akşam akşam? Ne demek objektif? Bilmiyorsanız anlamını kullanmayın kardeşim şu kelimeleri!
patlıcanın tarafından olaya bakmayın demek istemiş taraf tutmayın doğru söyleyin diyor
Kaç patlıcanın var ki
günaydn kızlar...ben artk sadece bu topiğe takılıcam,başka topiklerde sinirim oynuyor ya.bana ne milletin derdinden,sonra açık konuşunca suçlu oluyosun...ay bi canım,cicişim sen haklısın diyemedimbenim mekan burası artık
günaydn kızlar...ben artk sadece bu topiğe takılıcam,başka topiklerde sinirim oynuyor ya.bana ne milletin derdinden,sonra açık konuşunca suçlu oluyosun...ay bi canım,cicişim sen haklısın diyemedimbenim mekan burası artık
Kim kızdırdı seni
boşver.....artık hep canm sen haklısn diycem,cicişim kocişine sarıl yat diycem,dayak da atsa erkeğin o senin diycem falan filan......
Beklenen ous basın açıklaması;
Açıklamalar:
U- UmutCan: KK üyesi
R- Rdlpstck: KK üyesi
A- Ambitious: KK üyesi
A diyet günlüğü açar
U, A'nın diyet günlüğüne gelir ve sohbeti başlatır;
Bu diyaloglar da objektif patlıcan konusundan;
eDaNuR_55_q0khan: Başlık sahibi
günaydinlarr...
Günaydın
günaydınlar,
ben hep öyle yapıyorum zaten
Günaydin, Bende kalktim sabahin 4½-5inde.. Bebisler biraksa yatarim.. :-/
Günaydin, Bende kalktim sabahin 4½-5inde.. Bebisler biraksa yatarim.. :-/
Bizim konulardan sorumlu başkanımız Nihil arkadaşlar.. Bir konuyu kaçırdınız mı, ona sorun
Günaydın kızlar
Kadesa, canım sana topiclerden birinde bir şey diyen olursa, bir özel mesajına bakar damlamamız
Ritik, hoşgelin topiğimize
Bugün pazar tabi, sabahın 10un da kimse olmuyor buralarda
Ama bende 1 de gitcem, hazırlanmam için de yarım saat lazım yani 12.30 da topiği terk edicem...
Kızlar gelin bir an önce
Sen buluşmaya gitmiorsun
Ben burdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?