Sinir bozucu

Yok canım ne yağmur ne gürültü hiç bir şey yok..

Sabah bu tarafa yağdı şimdi sizin ordan Anadolu yakasına geçicek galiba mutlucum

Sabahta yağmıştı zaten buraya... Durdu şimdi geri başladı o tarafa geliyor olmasın burdan Dolu gibi kocaman kocaman yağıyor ya

Son düzenleme:
Bas canım bas

[video=youtube;PEYcX_9UkU8]http://www.youtube.com/watch?v=PEYcX_9UkU8[/video]

Sabah sabah kendinize gelin bakim

bu şarkıyı söyleyen adamı ugur arslan taklit edecek haftaya. çok merak ediyorum portekizce şarkıyı nasıl sölicek. merakla cumayı bekliyorum.
haftaya cumartesi akşamı da annemlere gidiyorum memlekete. oley..

.....o malum konu bu konu silinmiş.
artık bıktırıyor erkekler yaa.akılları sıra eğlenecekler. içimden gelenleri söylicem ban yemekten korkuyorum çok kızgınım çok ...

anca geldim ya

eşimi yolcu ettim iş için şehir dışına gitti taa perşembe günü gelecek

bende takılıyorum evde işte konuları filan okuyorum

nihiller geldi deme

bu arada ce' ee deyip çıkıyorum bu ara biliyorum. ama haftasonu olunca kamil hep başımda durmadan ekşiyor bi rahat rahat giremiyorum kk ya yaaaaaaaaaaa.
görünce diyo ki yine mi kk dasın. eşi ve eşinin ailesi,yok kaynana, görümce. ne arıyorsun ailemden diyo. sanki konu açtım onları şikayet ettim. sadece okuyorum.
benimle aynı kaderi paylaşan, aynı sorunları yaşayan var mı diye merak ediyorum. ve var deyip rahatlıyorum.. ama kamile yaranamıyoruz.

kızlar ben 2-3 gündür hiçbir şey yiyemiyorum ya..fotosentez yaparak besleniyorum sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…