ıslak turşu
o cocuk ne tatlı konusuyor ole ya babacıgım babacıgım dıyen dıllerını yesınler
nebileyim ben cok msjlaşıyorum benımkiyle amaa o yüzden silinebilirrrkullanmadim bilmiyorum ama kolay kolay silinmez oyle tuslar ya insan gibi bastiktan sonra
kullanmadim bilmiyorum ama kolay kolay silinmez oyle tuslar ya insan gibi bastiktan sonra
anladım ladycim cok sağollArkadaşım kullanıyor ne kadar süredir kullandığını bilmiyorum ama tuşlar yerindeydi.
Hoş bir telefon
nebileyim ben cok msjlaşıyorum benımkiyle amaa o yüzden silinebilirrr
ya tweety insan mısın sen yaaaçok güzel esprıler bunlar
anladım ladycim cok sağoll
hahahhhh aynennn bi dönem 3100 vardııı süperdi yaa şimdikilerden gerçekten daha sağlamlarro zaman hangi telefon dayanir size en iyisi en temizinden bi 3310 al
taşlar rayına geldi. sağolasın lady,cimHerkesin interneti sınırsız olmadığı için yüksek boyutlu imzalar yasak denetleniyor o yüzden.
Avatarlarda da giflerin boyutunun sınırlı olmasının sebebi bu.
Sayfa açtıkça onlar da sınırlı*sınırsız herkese download oluyor.
evet. bazı bölümlerinde takılmış gibi üst üste yayınlardım.beğenilerin tavan yapardı heralde
benim kardeş kullanıyormrb bayanlarrr :) ya aranızda nokıa c3 kullanan var mıı bu teli almayı düşünüyorumda kararsızımmm tuşları siliniyo yazanlar falan olmuş :26:
yokya dogan gorunumlu sahinim ben
hahahhhh aynennn bi dönem 3100 vardııı süperdi yaa şimdikilerden gerçekten daha sağlamlarr
bende acıkcası pek insan giibi basamıyorummmÇok mesajlaşıyorsan silinebilir.
En iyisi dokunmatik,ama onda da tırnaklar çiziyor ya.
Ya da ben insan gibi basmıyorum
yedeği olur tuş takımınınnebileyim ben cok msjlaşıyorum benımkiyle amaa o yüzden silinebilirrr
3210 larda aklım kaldı benimdeo zaman hangi telefon dayanir size en iyisi en temizinden bi 3310 al
murat 131 de olma ihtimalin var o zaman
oooo cokta uygunmuş tam benlik aama ben 3100 alıcammmm numarası daha cazip geldiii3100 biraz sakincali gibi numaralari pek hosuma gitmedi tovbe tovbe sen 3310 al gecen sordum 25 lira dedi halbuki ben muzeye koymuslar sandim
3100 biraz sakincali gibi numaralari pek hosuma gitmedi tovbe tovbe sen 3310 al gecen sordum 25 lira dedi halbuki ben muzeye koymuslar sandim
bende acıkcası pek insan giibi basamıyorummmdokunmatık istemıyorum yaa dedıgın gibi hem çiziliyo bide bi süre sonra basmamaya falan başlıyo erkek arkadasımda ıphone varda ordan biliyorum
bende acıkcası pek insan giibi basamıyorummmdokunmatık istemıyorum yaa dedıgın gibi hem çiziliyo bide bi süre sonra basmamaya falan başlıyo erkek arkadasımda ıphone varda ordan biliyorum
aa sevındımm kardeşine bi sorsana bi ara memnun mu ya da tuş takımlarına bi göz at bakalım silinme var mıııtaşlar rayına geldi. sağolasın lady,cim
evet. bazı bölümlerinde takılmış gibi üst üste yayınlardım.
behlül bihter belümleri 1 ay üst üste
benim kardeş kullanıyor
canından çok seviyor telefonunu
tuş meselesi düşündürücü. başka birşey vardır o işin içinde:44:
yok anadoluyummm ben tavanim samandan arada bi inekler tarafindan kemiriliyorum felan saman niyetine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?