Sinir bozucu

taşlar rayına geldi. sağolasın lady,cim

beğenilerin tavan yapardı heralde
evet. bazı bölümlerinde takılmış gibi üst üste yayınlardım.

behlül bihter belümleri 1 ay üst üste

mrb bayanlarrr :) ya aranızda nokıa c3 kullanan var mıı bu teli almayı düşünüyorumda kararsızımmm tuşları siliniyo yazanlar falan olmuş :26:
benim kardeş kullanıyor

canından çok seviyor telefonunu

tuş meselesi düşündürücü. başka birşey vardır o işin içinde:44:

Çok mesajlaşıyorsan silinebilir.
En iyisi dokunmatik,ama onda da tırnaklar çiziyor ya.
Ya da ben insan gibi basmıyorum
bende acıkcası pek insan giibi basamıyorummm dokunmatık istemıyorum yaa dedıgın gibi hem çiziliyo bide bi süre sonra basmamaya falan başlıyo erkek arkadasımda ıphone varda ordan biliyorum

bende acıkcası pek insan giibi basamıyorummm dokunmatık istemıyorum yaa dedıgın gibi hem çiziliyo bide bi süre sonra basmamaya falan başlıyo erkek arkadasımda ıphone varda ordan biliyorum

5800 kullanıyorum 2.5-3 senedir.
Çok kahrımı çekti-çekiyor garibim etinden sütünden faydalanıyorum ama öyle bi sorun yaşamadım hala.
Aman bozulmasın bu aralar.
Gerçi artık mesajlaşma durumu yok sevgiliden ayrılınca telefon rahat bi soluk aldı.

ekrana koruyucu yapistirinca hic birseycik olmuyorda fazla mesajlasmaya gelmez sanki tuslar duyusunu kaybedebilir

aa sevındımm kardeşine bi sorsana bi ara memnun mu ya da tuş takımlarına bi göz at bakalım silinme var mııı nezamandır kullanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…