oooo cokta uygunmuş tam benlik aama ben 3100 alıcammmm numarası daha cazip geldiii
taktın sen 3310'a
baya sağlammış ozaman 3 senedir idare ettıgıne göre onuda bi araştrayım benn5800 kullanıyorum 2.5-3 senedir.
Çok kahrımı çekti-çekiyor garibim etinden sütünden faydalanıyorum ama öyle bi sorun yaşamadım hala.
Aman bozulmasın bu aralar.
Gerçi artık mesajlaşma durumu yok sevgiliden ayrılınca telefon rahat bi soluk aldı.
geçmiş olsun lady5800 kullanıyorum 2.5-3 senedir.
Çok kahrımı çekti-çekiyor garibim etinden sütünden faydalanıyorum ama öyle bi sorun yaşamadım hala.
Aman bozulmasın bu aralar.
Gerçi artık mesajlaşma durumu yok sevgiliden ayrılınca telefon rahat bi soluk aldı.
bi dakka soruyorum,aa sevındımm kardeşine bi sorsana bi ara memnun mu ya da tuş takımlarına bi göz at bakalım silinme var mııınezamandır kullanıyo
soylemeye utanir la insan
saglam telefon arada bir firlatir sevdiceginin kafasini gozunu yarar yine kullanir
hahahh şaka kız ama cok seviyodum o teli ben pembişti bideesoylemeye utanir la insan
Geçti gitti.geçmiş olsun lady
ölmezde bayilir belki
la la la la diecektim:kivirmasmileyi:
soylemeye utanir la insan
hahahh şaka kız ama cok seviyodum o teli ben pembişti bidee
yok baci ne kaybedecem ya hayat bos eglen cos hobaaakıs bakeyom da formundan hiçbişey kaybetmemişsin
hiç bir erkeğin bayılmasına şahit olmadım..
nasıl bayılıyorlar acaba..
mesaj attım dönmediaa sevındımm kardeşine bi sorsana bi ara memnun mu ya da tuş takımlarına bi göz at bakalım silinme var mııınezamandır kullanıyo
malesef 3310 pempesi yoktu kanimca benimde pembe bi telefonum olsa
yok baci ne kaybedecem ya hayat bos eglen cos hobaaa
yarin ilk is bi telefoncudan telefon alip telefoncunun kafasina firlat yerinde testetmis olursun
mesaj attım dönmedi
bu saatte uyuyor olması da çok garip
dönerse sana söyleyeceğimdir dönmezse zaten hiç benim olmamıştır
yaa adamın ecelı gelmişse o an..benden bılmezler mı
hahah tmm cnm olsun dönerse söylersinnmesaj attım dönmedi
bu saatte uyuyor olması da çok garip
dönerse sana söyleyeceğimdir dönmezse zaten hiç benim olmamıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?