Sinir bozucu

evet cigara içiyorum
içimde duygusal tsunami var
hala çözemedim kadesa olayını
bende..
aptala bağladım iyice. çözmeye çalışıyorum ama başaramıyorum.
beynim bu sabah %50 kapasite ile çalışıyor( çalışan %50 sinden yola çıkarsak %25 oluyo dimi:44: )

Günümüz aydın olsun.
günaydın
Günaydınlarrrrrrrrrr bugün çok yoğun olacammm işim var yemek hazırlayacağım akşama kızım geliyorr
hanım abla günaydın. gözün aydın çok sevindim. bende haftaya anacığıma kavuşuyorummmmm

karanlık işler dönüyor olmalı

Ben birşey döndüğünü zannetmiyorum. Belki gerçekten gitmek istediği için gitmiştir ama bir veda ederdi. Neyse.

Güaydın kedi.

Selam kızlar günaydın,
hepimize iyi haftalar.

KEDİ BAŞ GÜNAYDIN

çokmu büyük imza
küçülteyim mi biraz

YOK DAHA BÜYÜT GÖZÜMÜZE SOK KERİŞTO SÜMÜĞÜDE BALON OLMUŞ ZATİ OĞLANIN

yanyana kolaj yap istersen

TABİ TABİİİİ 25 AZ OLUR 50 LİK DESTE YAPSIN

25 tane bu bebişten

Günümüz aydın olsun.

günaydın aplle :)

Günaydınlarrrrrrrrrr bugün çok yoğun olacammm işim var yemek hazırlayacağım akşama kızım geliyorr

abla günaydın sende ablam gibi yavruları salmışın okulaaa garibim abılam hep hasret kaldı belere hala hepsi yurt okuo biri koljde biri yurt dışında aman

Günaydınnnnnn kedicimmmmm sağol canımm ne güzel ya sende annneciğini göreceksinnn

Hoş geldinnn

günaydın
hadi bakalım gözün aydın ablasıııı
kolay gelsin sana

Günaydınnnnnn canımm sağolasınnn

günaydınnnnn canınmm ne yapacan yaa yuvadan bir uçtumuuu böle oluyor işeeeee onla iyi olsundaaa

KEDİ BAŞ GÜNAYDIN

günaydın kocabaş,( napim kedibaş deyince direkt çağrıştırıyi)

evet hanım abla anneme kavuşuyorum inşallah. bir günde izin kullanıcam evde yatacam. bayramdan sonraki perşembeye kadar tatilde olacağım. kurbanda annemi göremicem, vazife icabı yaban ellere gideceğim o yüzden ramazan bayramında doyayım anacığımın kokusuna diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…