Gözün aydın. Kolay gelsin hanım ablaGünaydınlarrrrrrrrrrbugün çok yoğun olacammm işim var yemek hazırlayacağım akşama kızım geliyorr
Hoşgeldiniz bayan
Hoşbuldum bayan :) Poff bu sendromdan nefret ediyorum.
Kadesa olayını hala çözemedik mi?
bende..evet cigara içiyorum
içimde duygusal tsunami var
hala çözemedim kadesa olayını
günaydınGünümüz aydın olsun.
hanım abla günaydın. gözün aydın çok sevindim. bende haftaya anacığıma kavuşuyorummmmmGünaydınlarrrrrrrrrrbugün çok yoğun olacammm işim var yemek hazırlayacağım akşama kızım geliyorr
Günaydınlarrrrrrrrrrbugün çok yoğun olacammm işim var yemek hazırlayacağım akşama kızım geliyorr
karanlık işler dönüyor olmalı
bende..
aptala bağladım iyice. çözmeye çalışıyorum ama başaramıyorum.
beynim bu sabah %50 kapasite ile çalışıyor( çalışan %50 sinden yola çıkarsak %25 oluyo dimi:44: )
günaydın
hanım abla günaydın. gözün aydın çok sevindim. bende haftaya anacığıma kavuşuyorummmmm
Gözün aydın. Kolay gelsin hanım abla
Hoşbuldum bayan :) Poff bu sendromdan nefret ediyorum.
Kadesa olayını hala çözemedik mi?
ben geldim
Selam kızlar günaydın,
hepimize iyi haftalar.
çokmu büyük imza
küçülteyim mi biraz
yanyana kolaj yap istersen
TABİ TABİİİİ 25 AZ OLUR 50 LİK DESTE YAPSIN
25 tane bu bebişten
Günümüz aydın olsun.
Günaydınlarrrrrrrrrrbugün çok yoğun olacammm işim var yemek hazırlayacağım akşama kızım geliyorr
Ben birşey döndüğünü zannetmiyorum. Belki gerçekten gitmek istediği için gitmiştir ama bir veda ederdi. Neyse.
ben geldim
bende..
aptala bağladım iyice. çözmeye çalışıyorum ama başaramıyorum.
beynim bu sabah %50 kapasite ile çalışıyor( çalışan %50 sinden yola çıkarsak %25 oluyo dimi:44: )
günaydın
hanım abla günaydın. gözün aydın çok sevindim. bende haftaya anacığıma kavuşuyorummmmm
ben geldim
günaydın
hadi bakalım gözün aydın ablasıııı
kolay gelsin sana
ben geldim
KEDİ BAŞ GÜNAYDIN
YOK DAHA BÜYÜT GÖZÜMÜZE SOK KERİŞTO SÜMÜĞÜDE BALON OLMUŞ ZATİ OĞLANIN
günaydın aplle :)
abla günaydın sende ablam gibi yavruları salmışın okulaaa garibim abılam hep hasret kaldı belere hala hepsi yurt okuo biri koljde biri yurt dışında aman
KEDİ BAŞ GÜNAYDIN
günaydınnnnn canınmmne yapacan yaa yuvadan bir uçtumuuu böle oluyor işeeeee onla iyi olsundaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?