Sinir bozucu

yaaa güzeldi aslında benim daha önce açtığım bi konu vardı saçlarımı boyattım gerek kalmadı fikre zati 3 kişi yazmıştı bende kapattım konumu ne var şimdi bunda kızcak

[ı][sıze=3]yok yok tekrarlamıyorum ...[/sıze][/ı]

BİZİM OUSULARDA BÖYLE AĞLARMI ACABA YAAA

[video=youtube;Ee8ji0s_PUM]http://www.youtube.com/watch?v=Ee8ji0s_PUM[/video]

Son düzenleme:
yaaa güzeldi aslında benim daha önce açtığım bi konu vardı saçlarımı boyattım gerek kalmadı fikre zati 3 kişi yazmıştı bende kapattım konumu ne var şimdi bunda kızcak

Herkes sen gibi kendini bilse sorun olmaz da özellikle bdv de kaos cıkardı valla kafalarına göre takılırlardı

Hoşbuldum bayan :) Poff bu sendromdan nefret ediyorum.

Kadesa olayını hala çözemedik mi?

Günaydın kızlar,

Kadesa kendi gitmek istedi yüksek ihtimal,

Geçen hafta çok sıkıldım artık forumdan diye mesaj atmıştı bana,özelliklede ekşicilerin sürekli foruma dadanmasından dolayı hem kendi rahatsızdı,hemde kardeşi uyarmıştı bu aralar çok göze batma forumda diye.

Ama bu kadar ani gitmesini bende beklemiyordum.

KADESA bana özelden ulaş canım.

Kadesanın ailesi de kk ya üye

birde üyeliği silinik. nasıl ulaşabilirki özelden :0

Son düzenleme:

Büyük ihtimalle kendisi gitmek istedi. Kardeşi de mi burdaymış :) Son zamanlarda çete damgası da yedik ya rahatsız oldu herhalde. Neyse iyi olsun da gerisi önemli değil.

aileninde forumda uye olması kısıtlayıcı gibi geldi bana
bende aldıgı bandan dolayı sildirdi diye düşündüm...

Büyük ihtimalle kendisi gitmek istedi. Kardeşi de mi burdaymış :) Son zamanlarda çete damgası da yedik ya rahatsız oldu herhalde. Neyse iyi olsun da gerisi önemli değil.

Yok canım erkek kardeşinin arkadaşları ekşi yazarıydı.
önümüzdeki günlerde çok fazla saldırı olacağını,kendini deşifre etmemesini söylemişler.
Bu olaya da çok gerilmişti bütün özel bilgilerim var burda diye.
hepsi biraraya gelince pat diye gitti heralde.

kadesa üyeliğini mi sildirmiş (

evet canım 2 gün oldu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…