al sefer tasını onun odasına git sendehoşgeldin kartopu
bu arada ben hiçbişi atırştıramadım
orunçu geldi yanıma...her seferindede aynısını yapıyor
mahsusmu yapıyo anlamadım...öğlen yemeği saatinde geliyo yanımda duruyor
hoşgeldin bebekk
naptın
aldınmı ousa klarnet
Süslü maymuncuk hoşbulduk bacım.
Ebuş, Tweety yasınız bittimi?
Akasya durağı izlemiyosun sorun yokBu sırada Aşk-ı memnu izliyorum
Bazen kendime şasırıyorum arkadaş.
saldırı konusunu da az açar mısın?evet basın açıklamasına geçiyorum..2-3 gündür forumlada olan bazı şeylere çok canım sıkılıyordu..özellikle empati gücü yüksek bazı insanların yaptığımız her yorumu artık eleştri haline getirmeleri beni çok bunaltmıştı.ya bi tanesiyle çok fena kavga edip banlanacaktım ya da üyeliğimi sildirecektim...bende onurumla gideyim dedimevet olan biten bu zaten kazene anlatmıştım.
evet basın açıklamasına geçiyorum..2-3 gündür forumlada olan bazı şeylere çok canım sıkılıyordu..özellikle empati gücü yüksek bazı insanların yaptığımız her yorumu artık eleştri haline getirmeleri beni çok bunaltmıştı.ya bi tanesiyle çok fena kavga edip banlanacaktım ya da üyeliğimi sildirecektim...bende onurumla gideyim dedimevet olan biten bu zaten kazene anlatmıştım.
Aldıkları maaş boğazlarında kalsın haram olsun.
Cinlerim çıktı yine tepeme.
O mehmetciklerin tırnağına kurban olsun pislikler.
saldırı konusunu da az açar mısın?
tamamdır. sorun yok. kaldığımız yerden devam.açayım :) kardeşimin yakın bi arkadaşı ekşi yazarı ama o ergenlerden değil..kk yala ilgisi yok yani,adam gibi biri.kardeşim yıllardır benim buraya takıldığımı bilir.geçen gün aradı abla sizin siteye ekşicler saldırmış dedi.dikkatli ol çünkü diğer bölümlere de damlayacakmış bu ergenler dedi.her konuyla dalga geçeceklermiş fazla yorum yapma dedi.saldırı olayı bu ama o günler için geçerliydi.zaten üyelik almı da durdu.gitmemin onunla hiç ilgisi yok.
açayım :) kardeşimin yakın bi arkadaşı ekşi yazarı ama o ergenlerden değil..kk yala ilgisi yok yani,adam gibi biri.kardeşim yıllardır benim buraya takıldığımı bilir.geçen gün aradı abla sizin siteye ekşicler saldırmış dedi.dikkatli ol çünkü diğer bölümlere de damlayacakmış bu ergenler dedi.her konuyla dalga geçeceklermiş fazla yorum yapma dedi.saldırı olayı bu ama o günler için geçerliydi.zaten üyelik almı da durdu.gitmemin onunla hiç ilgisi yok.
[video=youtube;WGlitfyyYxk]http://www.youtube.com/watch?v=WGlitfyyYxk[/video]
AYYYYYYYYYYY GÜLMEKTEN GEBERDİMMMMM
okumuştum bunu daha önce de[video=youtube;-aM4JFkUuSY]ttp://www.youtube.com/watch?v=-aM4JFkUuSY&feature=related[/video]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?