Sinir bozucu

hoşgeldin kartopu

bu arada ben hiçbişi atırştıramadım
orunçu geldi yanıma...her seferindede aynısını yapıyor
mahsusmu yapıyo anlamadım...öğlen yemeği saatinde geliyo yanımda duruyor
al sefer tasını onun odasına git sende

evet basın açıklamasına geçiyorum..2-3 gündür forumlada olan bazı şeylere çok canım sıkılıyordu..özellikle empati gücü yüksek bazı insanların yaptığımız her yorumu artık eleştri haline getirmeleri beni çok bunaltmıştı.ya bi tanesiyle çok fena kavga edip banlanacaktım ya da üyeliğimi sildirecektim...bende onurumla gideyim dedim evet olan biten bu zaten kazene anlatmıştım.

saldırı konusunu da az açar mısın?

Ahh canım yapma böyle şeyler bir daha

Ben dedim size kızlar bakın Kamil le ilgisi yokmuş

Aldıkları maaş boğazlarında kalsın haram olsun.
Cinlerim çıktı yine tepeme.
O mehmetciklerin tırnağına kurban olsun pislikler.

Zehir zıkkım olsun

saldırı konusunu da az açar mısın?

açayım :) kardeşimin yakın bi arkadaşı ekşi yazarı ama o ergenlerden değil..kk yala ilgisi yok yani,adam gibi biri.kardeşim yıllardır benim buraya takıldığımı bilir.geçen gün aradı abla sizin siteye ekşicler saldırmış dedi.dikkatli ol çünkü diğer bölümlere de damlayacakmış bu ergenler dedi.her konuyla dalga geçeceklermiş fazla yorum yapma dedi.saldırı olayı bu ama o günler için geçerliydi.zaten üyelik almı da durdu.gitmemin onunla hiç ilgisi yok.

tamamdır. sorun yok. kaldığımız yerden devam.

yoksa 40 haramiler olarak silahları kuşanalım diycektim

ablam benımmmm sen üzülme parça pincik ederim ben onları hele nihille keri lafla döver onları :)))))))))))))))))))))))))

[video=youtube;WGlitfyyYxk]http://www.youtube.com/watch?v=WGlitfyyYxk[/video]

AYYYYYYYYYYY GÜLMEKTEN GEBERDİMMMMM

[video=youtube;-aM4JFkUuSY]http://www.youtube.com/watch?v=-aM4JFkUuSY&feature=related[/video]

kadesa gelmene çok sevindim
ama şu bütün yorumlara çete ne biçim yorumlar konu sahibine yardımcı olun kınamayın muhabetleri benim de canımı sıkmaya başladı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…