Sinir bozucu

off bir perde ütüledim bir perde ütüledim sormayın..sağ kolum rambonun ki gibi oldu...biraz mola verdim nabıyonuz bakiim

kadesa gelmene çok sevindim
ama şu bütün yorumlara çete ne biçim yorumlar konu sahibine yardımcı olun kınamayın muhabetleri benim de canımı sıkmaya başladı
dileyen dilediği yorumda bulunabilir

sorun edinenin sorunu bu. onların sorun edindiğini biz niye sorun edinelim

[video=youtube;NI82_t-5f-A]http://www.youtube.com/watch?v=NI82_t-5f-A&feature=related[/video]

..neyse biraz dinlendim..şimdide yer sileyim..saatlerimizi ayarlayalım 2 saat sonra burda buluşuruz

Son düzenleme:
kadesa gelmene çok sevindim
ama şu bütün yorumlara çete ne biçim yorumlar konu sahibine yardımcı olun kınamayın muhabetleri benim de canımı sıkmaya başladı

aynen..tamam bazı arkadaşlar gerçekten abartabiliyor,ben de yuh bu nasıl tepki diyebiliyorum ama artık yorum yapmaktan kokuyorum.çete ne ya,ne demek bu?doğruları konuşup,ah canım kocişine git sarıl demediğimiz için mi çete oluyoruz? ve bak dikkat et bunu yapan 2-3 kişi.her konuya gelip bunu yapıyorlar.malum biri banlı şu anda.yok ben artk bazı konulara hiç bulaşmıyorum...en iyisi bu!bize ne ya...

tabi canım bize ne azıcık aşım ağrısız başım bak patlıcanalr kurudu ipe dizildi biz onumu düşüncez şimdi oturup

geçen bi güzel kapıştım zaten onunla

nihil doğru diyon ama insanın elinde olmuyor belli bi süre patlıyor

neyse herşey ortada zaten

kadesacığım, şu forumda en aklı başında ve yapıcı eleşiri yapan insanlardan birisin sen.. pireye kızıp yorgan yakmak seninki. döndüğün iyi oldu. hoşgeldin tekrar..

bende temizlik yapacam ama nerden baslicam bilemedim yaayarinami ertelesemmm ne yapsamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…