dileyen dilediği yorumda bulunabilirkadesa gelmene çok sevindim
ama şu bütün yorumlara çete ne biçim yorumlar konu sahibine yardımcı olun kınamayın muhabetleri benim de canımı sıkmaya başladı
bende dün kapı cifledim benımde kollarım iyi :))))off bir perde ütüledim bir perde ütüledim sormayın..sağ kolum rambonun ki gibi oldu...biraz mola verdim nabıyonuz bakiim
bende dün kapı cifledim benımde kollarım iyi :))))
astın mıoff bir perde ütüledim bir perde ütüledim sormayın..sağ kolum rambonun ki gibi oldu...biraz mola verdim nabıyonuz bakiim
bende kanepe ve halı sildim hele benim kollar
astın mı
kırışmasın sonra
kadesa gelmene çok sevindim
ama şu bütün yorumlara çete ne biçim yorumlar konu sahibine yardımcı olun kınamayın muhabetleri benim de canımı sıkmaya başladı
aynen..tamam bazı arkadaşlar gerçekten abartabiliyor,ben de yuh bu nasıl tepki diyebiliyorum ama artık yorum yapmaktan kokuyorum.çete ne ya,ne demek bu?doğruları konuşup,ah canım kocişine git sarıl demediğimiz için mi çete oluyoruz? ve bak dikkat et bunu yapan 2-3 kişi.her konuya gelip bunu yapıyorlar.malum biri banlı şu anda.yok ben artk bazı konulara hiç bulaşmıyorum...en iyisi bu!bize ne ya...
aynen..tamam bazı arkadaşlar gerçekten abartabiliyor,ben de yuh bu nasıl tepki diyebiliyorum ama artık yorum yapmaktan kokuyorum.çete ne ya,ne demek bu?doğruları konuşup,ah canım kocişine git sarıl demediğimiz için mi çete oluyoruz? ve bak dikkat et bunu yapan 2-3 kişi.her konuya gelip bunu yapıyorlar.malum biri banlı şu anda.yok ben artk bazı konulara hiç bulaşmıyorum...en iyisi bu!bize ne ya...
kk ya gelirken papatya çayı demleyingeçen bi güzel kapıştım zaten onunla
nihil doğru diyon ama insanın elinde olmuyor belli bi süre patlıyor
neyse herşey ortada zaten
evet basın açıklamasına geçiyorum..2-3 gündür forumlada olan bazı şeylere çok canım sıkılıyordu..özellikle empati gücü yüksek bazı insanların yaptığımız her yorumu artık eleştri haline getirmeleri beni çok bunaltmıştı.ya bi tanesiyle çok fena kavga edip banlanacaktım ya da üyeliğimi sildirecektim...bende onurumla gideyim dedimevet olan biten bu zaten kazene anlatmıştım.
bayramda kaçcam buralardankızlar bayram temizliği mi yapıyosunuz? ohh ben rahatım o konuda
Piraye kim dedim okurkenkadesacığım, şu forumda en aklı başında ve yapıcı eleşiri yapan insanlardan birisin sen.. pireye kızıp yorgan yakmak seninki. döndüğün iyi oldu. hoşgeldin tekrar..
bayramda kaçcam buralardan
yapmıyom temizlik filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?