kızlar istanbul aşkımı anlatamam size..resman o aşığım :) 3 yıl orada öğretmenlik yaptım ve buraya geldik işe.eşim istedi,geldik.karadenizin küçük bi şehrindeyiz,benim memleketimdeyiz ama istanbul bi başka...ah ah anlatamam,bazen burnumda tütüyor ya gerçek anlamda kalbim sızlıyor
Yok canım ya :26: Özledim dediniz ya ondan şey ettim :26:
Ebrucum
Malesef evet.
Nihilcim bizim türkiyeye geri dönüşümüz ya yaşlılıkta, yada dörtkolluda. Hayat işte...
Amaaan moralimizi bozmayalım.
Ne demiş bir çin ata sözü:
Ebrucum
Malesef evet.
Nihilcim bizim türkiyeye geri dönüşümüz ya yaşlılıkta, yada dörtkolluda. Hayat işte...
gözüm kasiniyor ya
Ne demiş ne demiş
Ebrucum
Malesef evet.
gözüm kasiniyor ya
Eski bir çin ata sözü der ki: Çan çin çon
Hahahahihihihohoho
Eski bir çin ata sözü der ki: Çan çin çon
Hahahahihihihohoho
İnsanın içi gidiyor tabi dimiBak bak bak
Oldu canım başka
Onları bana kreasyonu göstermeden önce düşüncektin, geçti bolunun pazarı canımcım
O vakte kadar bana dayı deyinNihil çıkmaz bunu aklından çıkarma buranın müdavimi kendileri...Keri yöneticiliği ona verecek yakındır
Umut ekmektir Umut yaşamdır Nefestir umutmutluuuuuuuuu çok sağol canım, Nihil beni boş yere umutlandırıp duruyodu sen gelmeden önce
hiihhiihihiNihil çıktı dimi dimi
Nihilcim bununla alakası yok.. Bende de bunlar ayarlı ama mesajlarda görünmüyor.. Siz bir kere ayarlıyorsunuz bizi her mesajda ayarlamamız gerek:26:
Hey heeyyy1167.sayfa yine gözükmüyor yaa..salı günü yani yarınkarnımın ağrısından beynım alt üst olsu beaa
Hiçte demediniz o zaman var mı derdin diyeAy kıyamam yazıkElalemin ousuyla uğraşcağına bunları araştır
iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrr
İnsanın içi gidiyor tabi dimi
Ramazandan sonra defileye gideriz çetecenek
yeterince açıklayıcıydı
Hatunlar ben kaçıyorum.. Hepinize iyi geceler
Hatunlar ben kaçıyorum.. Hepinize iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?