Sinir bozucu

:26::26::26::26: Neden acaba çok mu yordun bugün... Pc başında çok kaldıysan kaşınır

yok canim ya alaerji olmustu ya gecti ne capaklanma kalmisti ne birsey ama yine bir kasinti tuttu yarin esim doktoru arasinda bi randevu alayim ya olmayacak boyle

yok canim ya alaerji olmustu ya gecti ne capaklanma kalmisti ne birsey ama yine bir kasinti tuttu yarin esim doktoru arasinda bi randevu alayim ya olmayacak boyle

İhmal etme :18::18::18:

ushanın karikatürlerini oku
geçer

Kızlar özelden neler soruyorlar bilseniz

ooo oooo oooooh

Nie özelden :44::44::44: Deşifre olmaktan mı korkuyorlar... Çok yazmayın bir saate gelicem tekrar annemlerdeydim eve geçeyim

salam aleykii nabıyonuz..
nihil ne bu kreasyon..bana da de hele..benim neyim eksik..saksı değilim ben!!!!!!!!

dördüncüde bana gelsin

Hatunlar ben kaçıyorum.. Hepinize iyi geceler
çok uyuma

erkenden görevinin başına geç

i
y
i

g
e
c
e
l
e
r
:
34:
34 yazmış .. kulakları küpeliiii

kaçma kızzz
allahın emriyle git

ara sıra iğrenç esprıler şart.
:84:

bir iki hafta benimde öyle bi kaşıntı geldi tivitçim.
sağ gözümün bir bölü ikisi kadar küçüldü hatta
sonra düzeldi kendiliğinden
anlamadım o ara neydi öyle. ramazan ramazan günahtanda saklıyordum gözlerimi :26:
geçmiş olsun sana da kardeşim:26:

kız bunu yapçaktım baştaki iki nokta beyaz olmuş ondan ööle çıkmış

nihilim bende bacimin kalemini kullandimda once kasindi sonra sisti filan doktora yetisemedim eczaneden ilac aldim dun biraktim ilaci 15 gun kullanip atmak gerekiyor benimde gozumde capak mapak kalmayinca dun biraktim damlayi ama bugun bi kasinti basladi simdi tekrarlamaz INSALLAH yarinda bi cay banyosu yapayim gozlerime esimde doktordan randevu alsin ne olur ne olmaz sagol bacim sanada gecmis olsun

İhmal etme :18::18::18:

Nie özelden :44::44::44: Deşifre olmaktan mı korkuyorlar... Çok yazmayın bir saate gelicem tekrar annemlerdeydim eve geçeyim
Yok yok

benim cevaplarımın deşifre olmasından korkuyorlar

sorunu yaz 3333 e gönder altyapı çalışmalarındayım

Neler soruyorlar, kim soruyor, neden soruyor?

ben kaçar,iyi geceler bacişkolar
mutlu uykular kardeşim

salam aleykii nabıyonuz..
nihil ne bu kreasyon..bana da de hele..benim neyim eksik..saksı değilim ben!!!!!!!!
kimlik göstermen lazım bacişko

kız bunu yapçaktım baştaki iki nokta beyaz olmuş ondan ööle çıkmış
hussusiyet var sandım

kaç kardeşsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…