Sinir bozucu

kızlar bişi dicem.
kamillerden gizli para biriktireniniz var mı aranızda?:18:

kızlar bişi dicem.

benim herşeyim gizli zaten ondan
biriktiriyorum canım azda olsa damlaya damlaya göl olur
bankadaki hesabımdan altın alıyorum gr şimdiye kadar 30 gr oldu :)))) daha 2 senedir anca işte :)))

kızlar bişi dicem.

bankadaki hesabımdan altın alıyorum gr şimdiye kadar 30 gr oldu :)))) daha 2 senedir anca işte :)))

Günaydın kızlar,nasılsınız?

Bne bunca senedir kenara 3 kuruş biriktirmedim.Daha yeni aklım başıma geldi.3 aydır biriktirmeye başladım.
3 ayda 3000tl oldu.

maşallah yaa ben 2 senede o kadar biriktirebildim ayyyy:18::18::18::18::18:
nasıl biriktirdin ya?
günaydın bu arada :)))

Son düzenleme:
maşallah yaa ben 2 senede o kadar biriktirebildim ayyyy:18::18::18::18::18:

hadi ya !

yarana tuzmu bastım ki şimdi.

Benim bunca zamandır biriktirmemem eşşeklik.bütün ödemeleri Kamil in üstüne attım,ben çocukların okulunu ödüyom birtek ondandır.

ilerde sende daha çok koyarsın bir kenara.

iyilik panpa
daha iyiym şükür saolasın sen nasılsın?

iyiyim ne olsun işte. bayrama gün sayıyorum. işler de bayağı azaldı. hem ramazan olması sebebi ile hemde yurtdışındakiler tatilde. güzel oluyo böyle kafa dinliyorum. ama çalışınca daha güzel zaman geçiyor.birde buralarda geyikte

bravo vallahi.demek suç ortaklarım var burada. kendimi bazen kötü hissediyorum bu konuda..
ablam da altın al diyor ama ben ona güvenemiyorum zaten param çok değil şimdilik. cogalınca öyle yaparım. şimdilik TL olarak biriktiricem. maaş aldığım bankanın harici bir bankada hesap açtım internet şifrem de var. alt yapı hazır ama vadeli hesap için min. 1000 tl olması lazım onu kotarıyorum bu ara

Günaydın kızlar,nasılsınız?
Bne bunca senedir kenara 3 kuruş biriktirmedim.Daha yeni aklım başıma geldi.3 aydır biriktirmeye başladım.
3 ayda 3000tl oldu.

günaydın parkon,
3 ayda 3000 çok iyi ya. bende 3 senelik evliyim eşim 7 aydır çalışmıyordu buna ragmen 1500 Tl yapmıştım ama iki ay önce hepsi gitti.
aysonuna 1000 tl ile hesap açıcam sonra ayda 200-300 atıcam kenara inşallah. benim sorunum yalan söyleyememem. para yok diyemiyorum çok zorlanıyorum yoksa ohooo epey para biriktirirdim. birde kıyamadım kamile. ama artık kıyıyorum mecburen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…