hadi ya !
yarana tuzmu bastım ki şimdi.
Benim bunca zamandır biriktirmemem eşşeklik.bütün ödemeleri Kamil in üstüne attım,ben çocukların okulunu ödüyom birtek ondandır.
ilerde sende daha çok koyarsın bir kenara.
iyiyim ne olsun işte. bayrama gün sayıyorum. işler de bayağı azaldı. hem ramazan olması sebebi ile hemde yurtdışındakiler tatilde. güzel oluyo böyle kafa dinliyorum. ama çalışınca daha güzel zaman geçiyor.birde buralarda geyikte
bravo vallahi.demek suç ortaklarım var burada. kendimi bazen kötü hissediyorum bu konuda..
ablam da altın al diyor ama ben ona güvenemiyorum zaten param çok değil şimdilik. cogalınca öyle yaparım. şimdilik TL olarak biriktiricem. maaş aldığım bankanın harici bir bankada hesap açtım internet şifrem de var. alt yapı hazır ama vadeli hesap için min. 1000 tl olması lazım onu kotarıyorum bu ara
günaydın parkon,
3 ayda 3000 çok iyi ya. bende 3 senelik evliyim eşim 7 aydır çalışmıyordu buna ragmen 1500 Tl yapmıştım ama iki ay önce hepsi gitti.
aysonuna 1000 tl ile hesap açıcam sonra ayda 200-300 atıcam kenara inşallah. benim sorunum yalan söyleyememem. para yok diyemiyorum çok zorlanıyorum yoksa ohooo epey para biriktirirdim. birde kıyamadım kamile. ama artık kıyıyorum mecburen
iyiyim ne olsun işte. bayrama gün sayıyorum. işler de bayağı azaldı. hem ramazan olması sebebi ile hemde yurtdışındakiler tatilde. güzel oluyo böyle kafa dinliyorum. ama çalışınca daha güzel zaman geçiyor.birde buralarda geyikte
bravo vallahi.demek suç ortaklarım var burada. kendimi bazen kötü hissediyorum bu konuda..
ablam da altın al diyor ama ben ona güvenemiyorum zaten param çok değil şimdilik. cogalınca öyle yaparım. şimdilik TL olarak biriktiricem. maaş aldığım bankanın harici bir bankada hesap açtım internet şifrem de var. alt yapı hazır ama vadeli hesap için min. 1000 tl olması lazım onu kotarıyorum bu ara
günaydın parkon,
3 ayda 3000 çok iyi ya. bende 3 senelik evliyim eşim 7 aydır çalışmıyordu buna ragmen 1500 Tl yapmıştım ama iki ay önce hepsi gitti.
aysonuna 1000 tl ile hesap açıcam sonra ayda 200-300 atıcam kenara inşallah. benim sorunum yalan söyleyememem. para yok diyemiyorum çok zorlanıyorum yoksa ohooo epey para biriktirirdim. birde kıyamadım kamile. ama artık kıyıyorum mecburen
niye kötü hissediceksin ki erşeyi bilmek zorunda değiller bence.
bende daha çok biriktirebilrdim ama
evimin çok eksiği vardı evlenirken hep onları yeniledim en az 4000 tadilata bi 4000 kadarda halıdır küçük ev aletleridir kızıma oda falan aldım işte baya biriktirirdim aslında bende ama olsun sonuçta kendi evim evin borcu bitsin daha çok biriktirirm inşallah
benim de...
ne güzel ya ben de bir kısmını kamile yıktım,sadece kirayı faturaları ben ödüyorum,market alışverişi pazar benden pek para kalmıyor.ayrıca kredi kartı borcum var onun da faizi katlanıyor evvela onu kapatayim dicem yine çıkıcam dımdızlak..onu ödemiim kamil parası olunca ödesin ben para koyayım kenara diyorum ne dersiniz
evet olabilir öyle yap bencede onalrın iki yakasını bir araya getirmemek lazım :)))
ya şu kart ne kötü bişey ya mahvediyor bizleri elde olunca dayanamayıp harcıyoruz
haziranda gittigidiyordan bisürü ıvır zıvır aldım en az 250 tl taksit ödüyorum onları almasam ne güzel birikecekti işte
kamilleri söylicem sizi :)))
ahhh o kartlar ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:26::26::26::26::26::26::26:
evet olabilir öyle yap bencede onalrın iki yakasını bir araya getirmemek lazım :)))
ya şu kart ne kötü bişey ya mahvediyor bizleri elde olunca dayanamayıp harcıyoruz
haziranda gittigidiyordan bisürü ıvır zıvır aldım en az 250 tl taksit ödüyorum onları almasam ne güzel birikecekti işte
günaydınlarrrrrr
günaydın ablası
alıyorum alıyorum büyük hevesle
sonra ödeme zamanı geldimi niye aldımki diye pişman oluyorum
offf
ben bide tanıdık tuhafiyeci var
ordan mevsimlik tüm giyeceklerimi alıyorum genelde 600-700 tutuyo
aylık 100 ödüyorum
yani oraya borcum hiç bitmiyo
telefon faturası ev taksidi okul taksidi yemek parası yol parası derken bi bakmışım bişey kalmamış
aidat, ısınma, market bide elektrik su faturasınıda kamil ödüyo
tüm yük benim üzerimde haaa
sinir oldum şimdi yine
okadar şeyin içinde biriktirmeye çalışıyorum bileğe kuvvet :)))
günaydın ablammmm ne yaptın kızını öpüp kokladınmı ???
kocanın iki kaşığı varsa birini kır
anam öyle der hep hee kendisi kırabilmiş mi hayır? şu yaşta akıl etti babamdan gizli para biriktirmeyi deli anacım benim
kartlar evet baş belası ama onsuz da olmuyor o yüzden fazla olanları kapadım bitane bıraktım yüksek limitli. onu kullanıyorum bizim başka kartımız yok
Benim Kamil cin gibidir,zaten kesin farkındadırda bana çaktırmıyordur
--------------------------
Maşallah baya tutumlusun demekki sen.
Yalan bende söyleyemem.Dedim ya yeni biriktiriyorum,birşey için lazım derse bende çıkarır veririm kesin.
daha iyiym şükür sen nasılsın?Günaydın canım ne habersinbenim uykum var halaaaa kafayı koysam gidecem yani
günaydınnnn gedizcimöptüm kokladımmm hemen oturduk gece muhabbet ettik balkonda
günaydın hanım abla hoşgeldin.
kızına kavuştun sanırım gözün aydın
öyleydim.işyeri bana satışlarımı artırdığım için prim vermişti onu attım kenara aslında pek tutamıyorum. sonradan harcamamdan belli değil mi o parayı
eğer kenarda param olduğunu bilsin alana kadar ister o yüzden yok diyorum yalan sölüyorum napim başka türlü biriktirememonun da eli çok açıktır hayatta tutamaz.
daha iyiym şükür sen nasılsın?
ay uyu uyu valla elimde olsa şuracıktaa kafayı koyup uyuyacağım he
oy kıyamam ablam çok şükür allahım ayırmasın hiççç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?