- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.596
- 448
kızlar benim oğluşlar 2 yaşındalar..sabah kahvaltı yaptırıyorum onlara biri tutturmuş yemiycem diye.oğlum diyorum niye yemiyorsun göbeğine vurarak "oruç oruç" demez mi? paşam oruçluymuş,ondan yemiyormuş bilemedik bizde
güzel poz veririm ben...
kızlar benim oğluşlar 2 yaşındalar..sabah kahvaltı yaptırıyorum onlara biri tutturmuş yemiycem diye.oğlum diyorum niye yemiyorsun göbeğine vurarak "oruç oruç" demez mi? paşam oruçluymuş,ondan yemiyormuş bilemedik bizde
bu küçüklüğüm
ilkokula gidiyordum, ey gidi günler
abla abla diyom şimdi benden kücuk oluyormuşsun bide :))))
günaydıııın....
sevgili aplalarım abilerim...bu mübarek kandil günü dualarınız kabul,günahlarınız affolunsun inş...ben ve benim gibi çocuk isteyen herkes için minnacık bir dua rica edyorum hepinizden.....
günaydın bacişkolarım,bi bakıp çıkcaktım ben
bu küçüklüğüm
Teşekkürler canımmmm
Bazen yaş konusu olunca tereddüt ediyorum açıkcası kendi açımdan,acaba diyorum ne işi var burada denirmi diye bir kere başıma geldi çünkü o yüzden söylüyorum
bu da kerinin bugünkü(bütün gün uykum var diodu) hali
[video]http://www.komikler.com/komiktv/hayvan_filmleri/2:17290/Bebek_Maymunun_Ani_Uykusu[/video]
bu küçüklüğüm
yok vallla 48 yaşındayımmmmmhiç saklamam yaşımıııı
Günaydınnnlarrr sizinde kandiliniz kabul olsunnnn
Günaydınnnnn geri döndüğüne sevindimm canım hoş geldinnnnn
gerdek gecesi resimleride geçmedimi elinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?