Sinir bozucu

vardı
kapandı :26:

az önce bitti, sıcak sıcaktı .. yeni fırından çıkmıştı

senin yüzünden aferin iyi yaptın burda grup kurulmuş bakıyorum şimdi anladım nedense bana saldıranlar bu topiğin müdavimi hiç gülecceğim yoktu beni çekiştirmişler sayfalarca ahahhaaa .

senin yüzünden aferin iyi yaptın burda grup kurulmuş bakıyorum şimdi anladım nedense bana saldıranlar bu topiğin müdavimi hiç gülecceğim yoktu beni çekiştirmişler sayfalarca ahahhaaa .

benim yüzümden mi?

evet afrikadaki açlıkta benim yüzümden
ortadoğudaki savaşlarıda ben açtım

ikinci dünya savaşıda benim yüzümden olmuştu aslında

Sende bağımlılık yapmış olmalılar sana saldıranlar buraya kadar iz sürdüğüne göre... Sadece seni değil komik bulduğumuz saçma bulduğumuz herkesi çekiştiriyoruz burda üzerine alınma... Ya da alın sen bilirsin

benim yüzümden mi?

ya kardeşim ne uğraşıyorsunuz benle yaa .görende diyecek birşey yaptım size sanki .yok güzel demişim kendime yok bilmem ne .ne alaksı var ya .ayrıca send ekendini beğen banane alla alla ya .ben kocamı övüyormuşumda bilmem ne .sanane yaa işine baksana sen .nelerle uğraşıyorsunuz bide takım arkadaşlarını getirmişsin güya benle geyik yapıyorsunuz püfff çok komiksiniz yaa gülüyorum şu an size .

benim yüzümden mi?

Keri yok anacım yaranamıyosun sen bu kk ya... Gece gündüz bayram seyran demiyosun çalışıyorsun yaranamıyorsun

ben bu konuya takiliyorum evet ama sana yaptigim yorumlar tamamen kendi fikrimdi emin olabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…