Sinir bozucu

Uzun yazıları okumaya zaten üşeniyorum , bu paragraf bile atlamamış.. Püfff pas geçtim..

Çak

konu ne kadar uzunmuş,

benim kalbim dayanmadı hepsini okumaya.

Özet geçtim kızlar okumaya üşenenler için. Şu tarık akanlı filmler gibi kısaca

Bir tane de değil üstelik 4-5 tane kadın aynı aptallıkta

evet
bizim mankenlerle işimiz olmaz

Şu an biz seninle değil sen bizimle uğraşıyorsun burası bizim konumuz rahatsız ediliyoruz farkındaysan...

alınıp alınmamak değilki olay herkes eleştirebilir birbirini geyiğede alabilir .forum takipe tıkladım ordan gördüm benim konum açılsın da saldırayım diye bekleyenlerla dolmuş burası ahahha koptum valla .

ee gül
bize ne bundan

Keri yok anacım yaranamıyosun sen bu kk ya... Gece gündüz bayram seyran demiyosun çalışıyorsun yaranamıyorsun

evet ya
tazminatımı alıcam gidicem

ayrıca belle ben kimseyi çağırmadım senin konuna
arkadaşlar kendileri görmüş girmişler yorum yazmışlar

niye koptunki bacım ne yaptıkki biz sana

Son düzenleme:

yukarıdaki yazımın içinden tüm ''yaa''ları alıp üstüsüte ekledik..burdan köye yol oldu sayın seyirciler

evet ya
tazminatımı alıcam gidicem

ayrıca belle ben kimseyi çağırmadım senin konuna
arkadaşlar kendileri görmüş girmişler yorum yazmışlar

üff neyse ne ya belli herşey şimdi anladım bende diyorum ne bu saldırı diye demek senin arkilermiş hmm anladım .

6.Belle davası oturumu açıldı

Bu ne yaman çelişki böyle herkes birbirini eleştirebilir diyorsun ama ne yazıldığını merak edip üşenmeden sayfaları okuyorsun tek tek... Sana iyi kopmalar bye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…