var kuzum ama korkuyorum lınk versemmi die
Uzun yazıları okumaya zaten üşeniyorum , bu paragraf bile atlamamış.. Püfff pas geçtim..
Çak
konu ne kadar uzunmuş,
benim kalbim dayanmadı hepsini okumaya.
Bana çok inandırıcı gelmedi... Ya da inanmak içimden gelmiyor bir bayanın bu kadar aptal olabildiğine inanmak istemiyorum... Bu kadar acı çektiren bir adam için üzülüyor hatasını unutup devam etmeye çalışıyor yazık...
Sende bağımlılık yapmış olmalılar sana saldıranlar buraya kadar iz sürdüğüne göre... Sadece seni değil komik bulduğumuz saçma bulduğumuz herkesi çekiştiriyoruz burda üzerine alınma... Ya da alın sen bilirsin
ya kardeşim ne uğraşıyorsunuz benle yaa .görende diyecek birşey yaptım size sanki .yok güzel demişim kendime yok bilmem ne .ne alaksı var ya .ayrıca send ekendini beğen banane alla alla ya .ben kocamı övüyormuşumda bilmem ne .sanane yaa işine baksana sen .nelerle uğraşıyorsunuz bide takım arkadaşlarını getirmişsin güya benle geyik yapıyorsunuz püfff çok komiksiniz yaa gülüyorum şu an size .
hadiiiivar kuzum ama korkuyorum lınk versemmi die
Sende bağımlılık yapmış olmalılar sana saldıranlar buraya kadar iz sürdüğüne göre... Sadece seni değil komik bulduğumuz saçma bulduğumuz herkesi çekiştiriyoruz burda üzerine alınma... Ya da alın sen bilirsin
ya kardeşim ne uğraşıyorsunuz benle yaa .görende diyecek birşey yaptım size sanki .yok güzel demişim kendime yok bilmem ne .ne alaksı var ya .ayrıca send ekendini beğen banane alla alla ya .ben kocamı övüyormuşumda bilmem ne .sanane yaa işine baksana sen .nelerle uğraşıyorsunuz bide takım arkadaşlarını getirmişsin güya benle geyik yapıyorsunuz püfff çok komiksiniz yaa gülüyorum şu an size .
gedizim conem geç kaldın kız sende süper eğlence vardı nerdeydin gülmekten yıkıldık ayol
Keri yok anacım yaranamıyosun sen bu kk ya... Gece gündüz bayram seyran demiyosun çalışıyorsun yaranamıyorsun
alınıp alınmamak değilki olay herkes eleştirebilir birbirini geyiğede alabilir .forum takipe tıkladım ordan gördüm benim konum açılsın da saldırayım diye bekleyenlerla dolmuş burası ahahha koptum valla .
evet
bizim mankenlerle işimiz olmaz
gedizim conem geç kaldın kız sende süper eğlence vardı nerdeydin gülmekten yıkıldık ayol
Şu an biz seninle değil sen bizimle uğraşıyorsun burası bizim konumuz rahatsız ediliyoruz farkındaysan...
evet ya
tazminatımı alıcam gidicem
ayrıca belle ben kimseyi çağırmadım senin konuna
arkadaşlar kendileri görmüş girmişler yorum yazmışlar
6.Belle davası oturumu açıldı
alınıp alınmamak değilki olay herkes eleştirebilir birbirini geyiğede alabilir .forum takipe tıkladım ordan gördüm benim konum açılsın da saldırayım diye bekleyenlerla dolmuş burası ahahha koptum valla .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?