yukarıdaki yazımın içinden tüm ''yaa''ları alıp üstüsüte ekledik..burdan köye yol oldu sayın seyirciler
olamaz zaten istesende olamaz erişemezsin bile .
yukarıdaki yazımın içinden tüm ''yaa''ları alıp üstüsüte ekledik..burdan köye yol oldu sayın seyirciler
olamaz zaten istesende olamaz erişemezsin bile .
Bu ne yaman çelişki böyle herkes birbirini eleştirebilir diyorsun ama ne yazıldığını merak edip üşenmeden sayfaları okuyorsun tek tek... Sana iyi kopmalar bye
selam kk nın güzel hanımları..hep ben yokken yapıyosunuz muhabbetlerı yaaa
üff neyse ne ya belli herşey şimdi anladım bende diyorum ne bu saldırı diye demek senin arkilermiş hmm anladım .
sanane pardon sen kimsin seni hatırlamıyorum ahahhaa
Kızlar sinirlenince buraya mı yazıyoruz?:44:
belle8 ben bu konuya takiliyorum evet ama sana yaptigim yorumlar tamamen kendi fikrimdi emin olabilirsin
radyocumhoşgeldin
hoş buldum canım burası şenlenmiş bugun ne olmuş böyle yaw yetişemiyorum hızınıza
sanane pardon sen kimsin seni hatırlamıyorum ahahhaa
gitmezki şimdi burdan ya
Kızlar sinirlenince buraya mı yazıyoruz?:44:
geyik değil dedikodu sayfası olmuş burası adım geçtiği için merak ettim yoksa kezoş muhabbetleri beni pek sarmaz
nie öyle diyosunki bacım ummadık taş baş yarar avatarı rukuş die sen carrie yi çirkinmi sandın
merak etme
senin kocana göz dikmedi
zararsızdır
geyik değil dedikodu sayfası olmuş burası adım geçtiği için merak ettim yoksa kezoş muhabbetleri beni pek sarmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?