ısmını bılıyormu canım ..
bencede odeme kendıne bırıkım yap kız gızlıden ne olur ne olmaz
belki de ağzımı aradı dediğin gibi. ona söyledim zaten bunu kim bi tarafından uydurduysa söyle daha yararlı işlerle uğraşsın. buda ona kapak olsun
yazık ki biliyo
günaydnlar..gülmeyin ama bişey diycem.paranoyak oldum sanırsam,siteye girerken ürküyorum ve aklımdan çeşitli fantaziler geçiyor.mesela bu sabah dünki ayıp konudan ötürü konu dış mesajdan banlanmış olabilirm diye girdim ve belki ismi lazım olmayan şahıs 2.üyeliğiyle burayı basmış olabilir falan dedim.böyle işte..o 1 günlük hücre banı beni mahvetti
günaydnlar..gülmeyin ama bişey diycem.paranoyak oldum sanırsam,siteye girerken ürküyorum ve aklımdan çeşitli fantaziler geçiyor.mesela bu sabah dünki ayıp konudan ötürü konu dış mesajdan banlanmış olabilirm diye girdim ve belki ismi lazım olmayan şahıs 2.üyeliğiyle burayı basmış olabilir falan dedim.böyle işte..o 1 günlük hücre banı beni mahvetti
bacıskom sen ne dıyorsun kız
hangı konu kı o lınk atsana bana
asagıdakı sessız kızalr sızde hosgeldınız ...
narmıkkk ınekler nasıl
Ha ha ha ...Aynı paranoyaklık bende de başladı..Bir kaç kez yazdığım mesajlara konu dışı diye ban aldığım için..Halbuki konu dışı değillerdi...Nasıl yani nerden çıktı bu ban diye bana düşündürttüğü için her gün siteye girmeden önce kendi profilime girip bakıyorum linkten önce..Siteye giriş yapmadan...Eğer banlanmamışsam siteye giriş yapıyorum,Banlanmışsam girmiyorum...
ee belkıde takıp edıyo .. kazene soleyelım degıstırsın bence ..
erkekler neden boyle ya herseye karısmasalar olmaz yanı ısmını nıe soledınkı sen bak huylandım sımdı he:18:
biz senın yerineeee dua ettik conemmmm :))))
kızlar hamileyken burnu kanayan oldumu nie olur bilirmisiniz ???
biz senın yerineeee dua ettik conemmmm :))))
kızlar hamileyken burnu kanayan oldumu nie olur bilirmisiniz ???
hamilemisin yoksam :)))
değiştirmek istemiyorum. beni herkes böyle biliyor artık.
ismimi ben söylemedim o keşfetmiş pc den.
bir günlük hücre banı seni bu hale getirmesin kadesa. o bişi değil yani. dert etme bu kadar ya
ben ilk defa ban yedim,çok koydu bana.1 hafta olacak hala atlatamadımkorkuyorum artık
kapanmış canım.biri nişanlısının şeyinin boyusunu soruyodu,küçük mü büyük mü diye..tövbeeee
işte bunlar benim masum zihnimi kurcalıyor ya
Artık akıllandım canım..Servis arabası bahçeden çıkar çıkmaz bahçe kapısını kapatıyorum...Geçenlerde buzağısı danası 7 inek girmişlerdi bahçeye...:))
Valla çok kötü bir şeyler yapmasan,tartışma,polemik olmasa da ban yiyebiliyorsun bazan... Tabi bilmeyen demek ki kötü bir şey yaptı ki banı yedi diye düşünebiliyor.... Bir bakıyorsun ki seninle aynı dertten müzdarip insan sayısı az değilmiş....Neyse fazla yazmayayım fikir suçundan gidebilirim yine
Geldim kızlar, ne kaynatıyorsun bugün bakalım?
Dünkü sinirim geçti çok şükür.. Bugün pamuk gibiyim maşallah
biri patlıcanı nasıl ipe diziyorsunuz,tuzlayıp mı objektif olun demiş...bende ölü onlar,canları acımazztuzla gitsin dedim...elmayra,nihil,ebru falanda yazdı bişeyler toplu ban yedik...aslında bilimsel yaklaşmıştık olaya.hayır bu konuda nasıl objektif olacaksın ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?