Sinir bozucu

belki de ağzımı aradı dediğin gibi. ona söyledim zaten bunu kim bi tarafından uydurduysa söyle daha yararlı işlerle uğraşsın. buda ona kapak olsun

yazık ki biliyo

ee belkıde takıp edıyo .. kazene soleyelım degıstırsın bence ..
erkekler neden boyle ya herseye karısmasalar olmaz yanı ısmını nıe soledınkı sen bak huylandım sımdı he:18:

günaydnlar..gülmeyin ama bişey diycem.paranoyak oldum sanırsam,siteye girerken ürküyorum ve aklımdan çeşitli fantaziler geçiyor.mesela bu sabah dünki ayıp konudan ötürü konu dış mesajdan banlanmış olabilirm diye girdim ve belki ismi lazım olmayan şahıs 2.üyeliğiyle burayı basmış olabilir falan dedim.böyle işte..o 1 günlük hücre banı beni mahvetti

bacıskom sen ne dıyorsun kız
hangı konu kı o lınk atsana bana

asagıdakı sessız kızalr sızde hosgeldınız ...
narmıkkk ınekler nasıl

Ha ha ha ... Aynı paranoyaklık bende de başladı..Bir kaç kez yazdığım mesajlara konu dışı diye ban aldığım için..Halbuki konu dışı değillerdi...Nasıl yani nerden çıktı bu ban diye bana düşündürttüğü için her gün siteye girmeden önce kendi profilime girip bakıyorum linkten önce..Siteye giriş yapmadan...Eğer banlanmamışsam siteye giriş yapıyorum,Banlanmışsam girmiyorum...

asagıdakı sessız kızalr sızde hosgeldınız ...
narmıkkk ınekler nasıl

Artık akıllandım canım..Servis arabası bahçeden çıkar çıkmaz bahçe kapısını kapatıyorum...Geçenlerde buzağısı danası 7 inek girmişlerdi bahçeye...:))

ben ilk defa ban yedim,çok koydu bana.1 hafta olacak hala atlatamadım korkuyorum artık

ee belkıde takıp edıyo .. kazene soleyelım degıstırsın bence ..
erkekler neden boyle ya herseye karısmasalar olmaz yanı ısmını nıe soledınkı sen bak huylandım sımdı he:18:

değiştirmek istemiyorum. beni herkes böyle biliyor artık.
ismimi ben söylemedim o keşfetmiş pc den.

bir günlük hücre banı seni bu hale getirmesin kadesa. o bişi değil yani. dert etme bu kadar ya

biz senın yerineeee dua ettik conemmmm :))))

kızlar hamileyken burnu kanayan oldumu nie olur bilirmisiniz ???

alarm alarm!!! burnu kanayan kim,sürekli mi oluyor? kaçıncı ayında? benim hep kanardı,meğer tansiyonum fırlıyormuş.en son burun kanaması için doktora gittim doğum yapıp geldim!

değiştirmek istemiyorum. beni herkes böyle biliyor artık.
ismimi ben söylemedim o keşfetmiş pc den.

bir günlük hücre banı seni bu hale getirmesin kadesa. o bişi değil yani. dert etme bu kadar ya

yok kedicim ya,bi de geçen gün üyeliğimi sildirdim ya aptal gibi o da yıprattı beni..bi de hep ayıp konular açılıyor şehvet dolu ayıp yaaa patlıcan da yiyemiyorum.psikoloğum bozuk benim yaaaa

ben ilk defa ban yedim,çok koydu bana.1 hafta olacak hala atlatamadım korkuyorum artık

Valla çok kötü bir şeyler yapmasan,tartışma,polemik olmasa da ban yiyebiliyorsun bazan... Tabi bilmeyen, demek ki kötü bir şey yaptı ki banı yedi diye düşünebiliyor.... Bir bakıyorsun ki seninle aynı dertten müzdarip insan sayısı az değilmiş.... Neyse fazla yazmayayım fikir suçundan gidebilirim yine

Son düzenleyen: Moderatör:
Geldim kızlar, ne kaynatıyorsun bugün bakalım?
Dünkü sinirim geçti çok şükür.. Bugün pamuk gibiyim maşallah

kapanmış canım.biri nişanlısının şeyinin boyusunu soruyodu,küçük mü büyük mü diye..tövbeeee

işte bunlar benim masum zihnimi kurcalıyor ya

tobe bısmıllah bu konular nıe hıc bana denk gelmıyo kız
Artık akıllandım canım..Servis arabası bahçeden çıkar çıkmaz bahçe kapısını kapatıyorum...Geçenlerde buzağısı danası 7 inek girmişlerdi bahçeye...:))

sen ne ıcın ban yemıstınkı ? hangı konuda

biri patlıcanı nasıl ipe diziyorsunuz,tuzlayıp mı objektif olun demiş...bende ölü onlar,canları acımazztuzla gitsin dedim...elmayra,nihil,ebru falanda yazdı bişeyler toplu ban yedik...aslında bilimsel yaklaşmıştık olaya.hayır bu konuda nasıl objektif olacaksın ki?

Geldim kızlar, ne kaynatıyorsun bugün bakalım?
Dünkü sinirim geçti çok şükür.. Bugün pamuk gibiyim maşallah

dun neye sınırlendın kı :44:
hosgeldın bu arada hawadan sudan banlanmaktan konusuyotuz ıste

kadessa boswer ablacım takma bunları kafana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…