Geldim kızlar, ne kaynatıyorsun bugün bakalım?
Dünkü sinirim geçti çok şükür.. Bugün pamuk gibiyim maşallah
dun neye sınırlendın kı :44:
hosgeldın bu arada hawadan sudan banlanmaktan konusuyotuz ıste
aa sana noldu,niye sinirlendin?
Türkiye federal bir devlet değil dedim diye konu dışıymış..O yüzden yemiştim en son....tobe bısmıllah bu konular nıe hıc bana denk gelmıyo kız
sen ne ıcın ban yemıstınkı ? hangı konuda
biri patlıcanı nasıl ipe diziyorsunuz,tuzlayıp mı objektif olun demiş...bende ölü onlar,canları acımazztuzla gitsin dedim...elmayra,nihil,ebru falanda yazdı bişeyler toplu ban yedik...aslında bilimsel yaklaşmıştık olaya.hayır bu konuda nasıl objektif olacaksın ki?
yok kedicim ya,bi de geçen gün üyeliğimi sildirdim ya aptal gibi o da yıprattı beni..bi de hep ayıp konular açılıyor şehvet dolu ayıp yaaapatlıcan da yiyemiyorum.psikoloğum bozuk benim yaaaa
Valla çok kötü bir şeyler yapmasan,tartışma,polemik olmasa da ban yiyebiliyorsun bazan... Tabi bilmeyen, demek ki kötü bir şey yaptı ki banı yedi diye düşünebiliyor.... Bir bakıyorsun ki seninle aynı dertten müzdarip insan sayısı az değilmiş....Neyse fazla yazmayayım fikir suçundan gidebilirim yine
Valla çok kötü bir şeyler yapmasan,tartışma,polemik olmasa da ban yiyebiliyorsun bazan... Tabi bilmeyen, demek ki kötü bir şey yaptı ki banı yedi diye düşünebiliyor.... Bir bakıyorsun ki seninle aynı dertten müzdarip insan sayısı az değilmiş....Neyse fazla yazmayayım fikir suçundan gidebilirim yine
Nasıl yani ya anlamadım ?Kızlar bi de bişi sorucam, acaba sizin hiç başınıza geldi mi?
Dün kadın doğum doktoruna gittim, nöbetçi doktor varmış, ismi lazım değil bir hastanede.
Derdim zaten muayene olmak değildi, nişanlıyım ve yakında evlenicem, doğum kontrol hakkında bilgi alacaktım.
Hormon testi yaptırmalımıyım vs hakkında...
Gel gelelim göremedim doktoru, çünkü hemşirenin dediğine göre doktor "cins"miş
Nöbetçi olduğu için sabaha kadar orada, iftardan sonra gitmiştim. Hayatımda böle şey duymadım...
Kızlar bi de bişi sorucam, acaba sizin hiç başınıza geldi mi?
Dün kadın doğum doktoruna gittim, nöbetçi doktor varmış, ismi lazım değil bir hastanede.
Derdim zaten muayene olmak değildi, nişanlıyım ve yakında evlenicem, doğum kontrol hakkında bilgi alacaktım.
Hormon testi yaptırmalımıyım vs hakkında...
Gel gelelim göremedim doktoru, çünkü hemşirenin dediğine göre doktor "cins"miş
Nöbetçi olduğu için sabaha kadar orada, iftardan sonra gitmiştim. Hayatımda böle şey duymadım...
Fikir suçu
...
Yönetim sinir bozucu çetedaşlarının dikkatini çekmek için yaptı bence o son banı.
Gıcığına ve zulmüne bir bandı çünkü
-Kınama butonu simleyi-
..
Günaydın bacişkolar
Nasıl yani ya anlamadım ?
bu bayram kıllı gezcennihil dolunay var mı bu gece,ağda yapıcam da
gerçekten cinsmiş!!! bak bu günde bunu öğrendik,şükür...onun görevi değil mi o? bende cinsim ama öğrencilerimle de ilgilenmek zorundayım :)
Hayırlı sabahlar arkadaşlar
bu bayram kıllı gezcen
ağustos dolunayı bitti. eylüle kaldın
kozmikbakım.blogspotu takip et olur mu
Aman sorma, densiz insan çok...
İleri geri yorumlara sinirlenmiştim... Geçti gitti..
Anladım canım, vallahi yorum yapmakta zooor... Anlaşılmakta :)
bnm de kazene kazoş dedıgım ıcın 10 puanım oldduTürkiye federal bir devlet değil dedim diye konu dışıymış..O yüzden yemiştim en son....
Ben bir kere akıl ile ilgili atasözü yazdım diye bile ban yedim.. Halbuki kimseye gönderme de yapmamıştım..........
Hayırlı sabahlarrrr... Bak bende geldim bu topiğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?