Sinir bozucu

tobe bısmıllah bu konular nıe hıc bana denk gelmıyo kız

sen ne ıcın ban yemıstınkı ? hangı konuda
Türkiye federal bir devlet değil dedim diye konu dışıymış..O yüzden yemiştim en son....

Ben bir kere akıl ile ilgili atasözü yazdım diye bile ban yedim.. Halbuki kimseye gönderme de yapmamıştım..........

Son düzenleyen: Moderatör:
yok kedicim ya,bi de geçen gün üyeliğimi sildirdim ya aptal gibi o da yıprattı beni..bi de hep ayıp konular açılıyor şehvet dolu ayıp yaaa patlıcan da yiyemiyorum.psikoloğum bozuk benim yaaaa

Ya ben de BDV ye çok takılırım. ama sadece okuyup geçiyorum.Nasılsa benim kafamda benim söylemek istediklerimi söyleyecek aklı başında birileri muhakkak çıkıyor. O yüzden sivrilip risk almak istemiyorum. KK yı seviyorum ayrı kalmak istemem. dediğiniz gibi banın nereden ne zaman geleceği belli olmuyor. korkuyorum

Kızlar bi de bişi sorucam, acaba sizin hiç başınıza geldi mi?

Dün kadın doğum doktoruna gittim, nöbetçi doktor varmış, ismi lazım değil bir hastanede.

Derdim zaten muayene olmak değildi, nişanlıyım ve yakında evlenicem, doğum kontrol hakkında bilgi alacaktım.

Hormon testi yaptırmalımıyım vs hakkında...

Gel gelelim göremedim doktoru, çünkü hemşirenin dediğine göre doktor "cins"miş

Nöbetçi olduğu için sabaha kadar orada, iftardan sonra gitmiştim. Hayatımda böle şey duymadım...

Fikir suçu

...
Yönetim sinir bozucu çetedaşlarının dikkatini çekmek için yaptı bence o son banı.

Gıcığına ve zulmüne bir bandı çünkü

-Kınama butonu simleyi-

..
Günaydın bacişkolar

Nasıl yani ya anlamadım ?

gerçekten cinsmiş!!! bak bu günde bunu öğrendik,şükür...onun görevi değil mi o? bende cinsim ama öğrencilerimle de ilgilenmek zorundayım :)

Ondan çok bol var tatlım..

Sondu tamam..Sustum sustum...

Nasıl yani ya anlamadım ?

Hemşireye derdimi anlattım, dedim muayene değil danışmaya geldim.
Muayenesiz hasta hiç bir kadın doğum doktoru görmez dedi.
İyi o zaman illa muayene istiyorsa oluruz dedim, nolacak.
Şöyle anlatayım efendim dedi, bizim bu doktorumuz biraz gıcıktır.
Bana göre kadın doğum çok önemli bir dal ama doktorumuz insanları dövmekten beter ediyor.
Demin bir bayan geldi, söylemediğini bırakmadı ona, bir de burada çalışan bir hemşirenin yakınıydı dedi.
Sizinde aynı şeyi yaşamanızı istemem. Gündüz gelseniz olmaz mı? dedi.

Dedim çalışıyorum o yüzden akşam geldim yoksa gündüz gelirdim dedim.
Dedi o zaman Cuma akşamı gelin, şeker gibi bir doktorumuz var.
Hem o muayenesiz de size bilgi verebilir dedi...

Yaman çelişki... Hiç bir doktor muayenesiz bakmaz dedi, sonra başka bi doktor bakar diyor...

Anlamadım, hemşire mi haklı doktorun "cinsliği" konusunda, yoksa doktora mı bi gıcığı vardı... :44:

ben azcık forumlara takılayım,artk rahatça dolaşabilirim hayranım banlı nasıl olsa

gerçekten cinsmiş!!! bak bu günde bunu öğrendik,şükür...onun görevi değil mi o? bende cinsim ama öğrencilerimle de ilgilenmek zorundayım :)

Heh işte bende tam bunu diyorum...

Böyle birşey olabilir mi yahu? Tutun ki o an ben düşük yapma riski taşıyorum ve doktora acil ihtiyacım var...

Siz bugün düşüğü yapmayın nolur, Cuma gelin, Cuma akşamına nöbet kalacak doktorumuz çok şeker.
O zaman rahat rahat düşüğünüzü yapın mı diceklerdi... Tövbe Tövbeee...

Aman sorma, densiz insan çok...
İleri geri yorumlara sinirlenmiştim... Geçti gitti..

Anladım canım, vallahi yorum yapmakta zooor... Anlaşılmakta :)

Haklısın canım anlasılmak hele cok zor

bnm de kazene kazoş dedıgım ıcın 10 puanım olddu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…