- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
Hemşireye derdimi anlattım, dedim muayene değil danışmaya geldim.
Muayenesiz hasta hiç bir kadın doğum doktoru görmez dedi.
İyi o zaman illa muayene istiyorsa oluruz dedim, nolacak.
Şöyle anlatayım efendim dedi, bizim bu doktorumuz biraz gıcıktır.
Bana göre kadın doğum çok önemli bir dal ama doktorumuz insanları dövmekten beter ediyor.
Demin bir bayan geldi, söylemediğini bırakmadı ona, bir de burada çalışan bir hemşirenin yakınıydı dedi.
Sizinde aynı şeyi yaşamanızı istemem. Gündüz gelseniz olmaz mı? dedi.
Dedim çalışıyorum o yüzden akşam geldim yoksa gündüz gelirdim dedim.
Dedi o zaman Cuma akşamı gelin, şeker gibi bir doktorumuz var.
Hem o muayenesiz de size bilgi verebilir dedi...
Yaman çelişki... Hiç bir doktor muayenesiz bakmaz dedi, sonra başka bi doktor bakar diyor...
Anlamadım, hemşire mi haklı doktorun "cinsliği" konusunda, yoksa doktora mı bi gıcığı vardı... :44:
Hemşireye derdimi anlattım, dedim muayene değil danışmaya geldim.
Muayenesiz hasta hiç bir kadın doğum doktoru görmez dedi.
İyi o zaman illa muayene istiyorsa oluruz dedim, nolacak.
Şöyle anlatayım efendim dedi, bizim bu doktorumuz biraz gıcıktır.
Bana göre kadın doğum çok önemli bir dal ama doktorumuz insanları dövmekten beter ediyor.
Demin bir bayan geldi, söylemediğini bırakmadı ona, bir de burada çalışan bir hemşirenin yakınıydı dedi.
Sizinde aynı şeyi yaşamanızı istemem. Gündüz gelseniz olmaz mı? dedi.
Dedim çalışıyorum o yüzden akşam geldim yoksa gündüz gelirdim dedim.
Dedi o zaman Cuma akşamı gelin, şeker gibi bir doktorumuz var.
Hem o muayenesiz de size bilgi verebilir dedi...
Yaman çelişki... Hiç bir doktor muayenesiz bakmaz dedi, sonra başka bi doktor bakar diyor...
Anlamadım, hemşire mi haklı doktorun "cinsliği" konusunda, yoksa doktora mı bi gıcığı vardı... :44:
ama olmaz,kıllı kıllı..ah o gece ban yemiyeydik ağda yapcaktım ben.dolunay vardı,kaçırdık
bu bayram kıllı gezcen
ağustos dolunayı bitti. eylüle kaldın
kozmikbakım.blogspotu takip et olur mu
Heh işte bende tam bunu diyorum...
Böyle birşey olabilir mi yahu? Tutun ki o an ben düşük yapma riski taşıyorum ve doktora acil ihtiyacım var...
Siz bugün düşüğü yapmayın nolur, Cuma gelin, Cuma akşamına nöbet kalacak doktorumuz çok şeker.
O zaman rahat rahat düşüğünüzü yapın mı diceklerdi... Tövbe Tövbeee...
Hayırlı sabahlarrrr... Bak bende geldim bu topiğe
hoşgeldinnn
hayırlı sabahlar hoşgeldin
sen o gece büyük darbe aldın zatenama olmaz,kıllı kıllı..ah o gece ban yemiyeydik ağda yapcaktım ben.dolunay vardı,kaçırdık
Aaa hoş geldin aramıza
Hoş buldum , nasılsınız ?
Ben bu ara pek giremiyorum
Hep bi uyuma isteğim var , işte olduğum için bunu sadece kafamı masaya koyarak kısmen gerçekleştiriyorum
ortagım naber hamışmısın yoksam
Aaa hoş geldin aramıza
Hoş buldum , nasılsınız ?
Ben bu ara pek giremiyorum
Hep bi uyuma isteğim var , işte olduğum için bunu sadece kafamı masaya koyarak kısmen gerçekleştiriyorum
Evet hastaları çok olduğu için muayenesiz bakmıyorlar genelde...Ama sadece danışacaksan internette doktora danışma siteleri var ..Onlara da sorabilirsin...
Afyonda bir sağlık ocağında doktorun biri hastalarına bir hakaretler felaketti..Videosunu izledim,şok olmuştum...
biri kamera şakası yapmış sana!!!! :)
sen o gece büyük darbe aldın zaten
iyiyik bomba gibiyik sen nasılsın?
ortagım naber hamışmısın yoksam
Dolunay olsun olmasın benimde bu akşam kişisel temizlik yapmam lazım
Dolunay olsun olmasın benimde bu akşam kişisel temizlik yapmam lazım
Artık akıllandım canım..Servis arabası bahçeden çıkar çıkmaz bahçe kapısını kapatıyorum...Geçenlerde buzağısı danası 7 inek girmişlerdi bahçeye...:))
Afyonda bir sağlık ocağında doktorun biri hastalarına bir hakaretler felaketti..Videosunu izledim,şok olmuştum...
Yok canım o kadar da değil...Zaten düşük yapıyor olsan öyle sakin sakin gidemezsin dr a falan...Acil kapısından giriş yaptırılır...Allah göstermesin........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?