Sinir bozucu

Evet hastaları çok olduğu için muayenesiz bakmıyorlar genelde...Ama sadece danışacaksan internette doktora danışma siteleri var ..Onlara da sorabilirsin...

Afyonda bir sağlık ocağında doktorun biri hastalarına bir hakaretler felaketti..Videosunu izledim,şok olmuştum...

biri kamera şakası yapmış sana!!!! :)

Yok canım o kadar da değil...Zaten düşük yapıyor olsan öyle sakin sakin gidemezsin dr a falan...Acil kapısından giriş yaptırılır...Allah göstermesin........

Son düzenleyen: Moderatör:

Aaa hoş geldin aramıza

Hoş buldum , nasılsınız ?

Ben bu ara pek giremiyorum

Hep bi uyuma isteğim var , işte olduğum için bunu sadece kafamı masaya koyarak kısmen gerçekleştiriyorum
ortagım naber hamışmısın yoksam

Evet ama benim gittiğim yer özel hastaneydi.
İşin garipliği de bu zaten... Kendi paramla rezil olacaktım neredeyse, neyseki muayene ücretini ödemedim...

biri kamera şakası yapmış sana!!!! :)

Ya keşke öyle birşey olsaydı...
Nişanlımla beraber gittik, beraber iftar yapmıştık, erkek milleti işte erkek doktor olduğunu öğrenince yalnız bırakmayayım seni akşam akşam dedi
İkimizde şaşırdık kaldık, merdivenlerden inerken 2 sefer sordu nişanlım doktorun adını, sonra da "hmm web sitelerine yazmak lazım bu doktorları, nasıl iş bu ya, doktor değil mi cins olsun, uyuz olsun, bakmak zorunda!" diye söylene söylene çıktık. Kızda "ama lütfen konuştuklarımız aramızda kalsın, ben zor durumda kalırım" dedi...

Günaydınlar efenim. Pat diye daldım konuya ama...

Artık akıllandım canım..Servis arabası bahçeden çıkar çıkmaz bahçe kapısını kapatıyorum...Geçenlerde buzağısı danası 7 inek girmişlerdi bahçeye...:))

Ya sen ciddi misin yoksa bir konuda şaka takılıyorsun da ben mi kaçırdım?

Afyonda bir sağlık ocağında doktorun biri hastalarına bir hakaretler felaketti..Videosunu izledim,şok olmuştum...

Ya bunlara oracıkta ağzının payını verceksin işte. Genelleme yapmıyorum yanlış anlamayın, benim annem de sağlıkçı iyisi var kötüsü var sonuçta ama kime hizmet ettiklerini unutuyorlar bazen, burnu havada kimisinin!

Yok canım o kadar da değil...Zaten düşük yapıyor olsan öyle sakin sakin gidemezsin dr a falan...Acil kapısından giriş yaptırılır...Allah göstermesin........

Haklısın canım, ben sadece doktorun absürtlüğüne şaşırdım...
Allah göstermesin tabii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…