Aaa hoş geldin aramıza
Hoş buldum , nasılsınız ?
Ben bu ara pek giremiyorum
Hep bi uyuma isteğim var , işte olduğum için bunu sadece kafamı masaya koyarak kısmen gerçekleştiriyorum
İyi diyelim iyi olsun herşey , şükür..
Yok yasahurlardan ötürü pilim bitti artık çok uykusuzum, Ramazanın son demleri..
bakış açına bağlı tabidolunayda yapınca ne oluyo çıkmıyomu bidaha yoksa
kadesa, sana uyuyorum baknihil lütfen dolunay ile ilgili bilgilendir halkı,lütfen....
benimde kaştan aşağı hemde kurt adamlara benzedim resmen yaaa
neyla yapıyon agdaylamı
Günaydınlar efenim.Pat diye daldım konuya ama...
Evet ama benim gittiğim yer özel hastaneydi.
İşin garipliği de bu zaten... Kendi paramla rezil olacaktım neredeyse, neyseki muayene ücretini ödemedim...
Ya keşke öyle birşey olsaydı...
Nişanlımla beraber gittik, beraber iftar yapmıştık, erkek milleti işte erkek doktor olduğunu öğrenince yalnız bırakmayayım seni akşam akşam dedi
İkimizde şaşırdık kaldık, merdivenlerden inerken 2 sefer sordu nişanlım doktorun adını, sonra da "hmm web sitelerine yazmak lazım bu doktorları, nasıl iş bu ya, doktor değil mi cins olsun, uyuz olsun, bakmak zorunda!" diye söylene söylene çıktık. Kızda "ama lütfen konuştuklarımız aramızda kalsın, ben zor durumda kalırım" dedi...
Bacaklar ağda diğer yerler eldivenle.. Ağdayı pek beceremiyorum da
Günaydın , hoş geldiniz
kızlar avatar topıgının adı neydı
Hoşbuldum canım... Hayırdır? Ramazan yorgunluğu mu halsizlik mi?
noldu ya,yine madamiks mi olucan?
( )Ondan çok bol var tatlım..
Sondu tamam..Sustum sustum...
o sahne artık bir kültasıl sen aldın,önce bizim gidişimize şahit oldun,sonra sen gittin..bak hala kahkaha atıyorum..bi de muneye dolunay vardı ağda yaptım diyor
Eee ne farkeder..Özel hastane de olsa randevusuz almıyorlar genelde... Ki özellerde randevusuz hiç almazlar...Bazan ilaç yazdırmaya gidiyordum da yine muayene ücreti ödüyordum..Hiç muayene olmasam da... Eğer randevu almışsan bakar çok acil bir durumun yoksa........Acil durumdaysan ve o doktorun da o an başka hastası yoksa ve icapçı konumundaysan sana bakar... Anca o an hastası falan yoksa, boş zamanı varsa seninle ilgilenebilir...
yok bu sefer jıletcı kız koymayı dusunuyorum
Kader hamile misin yoksa?????? uyku hali falan?
eldıwenle azalmıstır dımı
İnşallah hayır olur..
Her akşam bir yere iftara gidiyoruz artık zaten iftar geç olduğundan muhabbet çay derken bir de yol eklenince geç dönüyoruz, bir de sahur faslı var.. Sonra 2 saat uyuyup tekrar iş için kalkmak var.. Ramazanın son demleri ama benimde son demlerim artık sanırım
Biraz da beyin yorgunluğu var.. Geçer inşallah bakalım..
( )
o sahne artık bir kült
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?