Sinir bozucu

Aaa hoş geldin aramıza

Hoş buldum , nasılsınız ?

Ben bu ara pek giremiyorum

Hep bi uyuma isteğim var , işte olduğum için bunu sadece kafamı masaya koyarak kısmen gerçekleştiriyorum

Hoşbuldum canım... Hayırdır? Ramazan yorgunluğu mu halsizlik mi?

Eee ne farkeder..Özel hastane de olsa randevusuz almıyorlar genelde... Ki özellerde randevusuz hiç almazlar...Bazan ilaç yazdırmaya gidiyordum da yine muayene ücreti ödüyordum..Hiç muayene olmasam da... Eğer randevu almışsan bakar çok acil bir durumun yoksa........Acil durumdaysan ve o doktorun da o an başka hastası yoksa ve icapçı konumundaysan sana bakar... Anca o an hastası falan yoksa, boş zamanı varsa seninle ilgilenebilir...Arada başka gelmeyen hastası varsa seninle ilgilenebilir..Günlük hasta kabul sayıları bellidir....Ve bunun dışına çıkmayı pek istemezler özellerde.......

Son düzenleyen: Moderatör:
Hoşbuldum canım... Hayırdır? Ramazan yorgunluğu mu halsizlik mi?

İnşallah hayır olur..

Her akşam bir yere iftara gidiyoruz artık zaten iftar geç olduğundan muhabbet çay derken bir de yol eklenince geç dönüyoruz, bir de sahur faslı var.. Sonra 2 saat uyuyup tekrar iş için kalkmak var.. Ramazanın son demleri ama benimde son demlerim artık sanırım

Biraz da beyin yorgunluğu var.. Geçer inşallah bakalım..

Vallahi bu konuda bilgilendiğim iyi oldu gerçekten...
Yoksa benim çok doktora gitmişliğim yoktur, hamd olsun ki...
Fakat bir işi düzgün yapayım, danışayım dedim ama. yok nerdeee...

Desene, işim iş benim... Hadi hayırlısı bakalım..
Bugün öğlen bir yere uğrucam, inşallah orada boş zamanı olan bir doktor denk gelir...

Gitmeden randevu almamda fayda olacak sanırım....

Anladım canım, Allah kolaylık versin...

Seneye sanırım bende senin gibi olucam, bu sene bir elim yağda bir elim balda da...

Seneye kendi işimi kendim göreceğim için, bu söylediklerin benim için "fragman" niteliğini taşıyor...

Şaka bir yana, az kaldı, bayramdan sonra tekrar düzenine dönersin canım inşallah...
Hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…