- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.596
- 448
hahahahah kuşun varmı gediz............
ben arada gri siyah göz makyajı yapıom kaderim çok acıkda ruj sürüom bol rimel hoş oluo gııı
ben arada gri siyah göz makyajı yapıom kaderim çok acıkda ruj sürüom bol rimel hoş oluo gııı
bende bi ara hiç makyajsız gezmezdim.
ama bu ara ara verdim göz kapağı kaşınıyo şişiyo balon gibi. biraz geçsin yine başlicam. aslında bi ara doktora görünmem lazım benim
bende bi ara hiç makyajsız gezmezdim.
ama bu ara ara verdim göz kapağı kaşınıyo şişiyo balon gibi. biraz geçsin yine başlicam. aslında bi ara doktora görünmem lazım benim
günaydın zuzu
canın mı sıkkın bakim senin?
çok geç uyudum planlarım 1de uyanmaktı..kamil işten erken çıkıvermiş.uykum bölündü..leyla leyla dolanıyorum..hayır gıcık adam gelir gelmez uyudu badegülün suçu ne
vardı komşuya kakaladık bakamadık :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) evde 3 tane kedi olunca
yaramazmı kuzum kıza nasıl dua ettiysen kız melek oldu bir anda uctu
Günaydınnnnnn
Dün geceden sonra içim huzurla doldu ya. Gerçi ben dua ederken siz burda belleyle aşık atıyormuşsunuz
bi ara değil hemen görünmen lazım
göz bu bekletme bence
canım senın gözünde alerji var benım gızandada var xx markası göz kalemi sürdüm bir gün ehliyet kursuna gidiyom abi gözlerim kör oldu sonra netten bakdım gecici körülük yapıomuş daha töbeeeeee çok kalite rimel kalemden başka gözüme sürmüyom dikkat et göz sinirlerin iltihap almasın hassasın madem yapmaaa
3 mü? ben birine zor bakıyorum.
yine salona pislemiş bu sabah
bıktım bu kediden yaa
3 mü? ben birine zor bakıyorum.
yine salona pislemiş bu sabah
bıktım bu kediden yaa
hay allah tırstım şimdi ben.:26:
kullandığım markalar gayet kaliteli ama anlamadım ki neden böyle oluyor. makyaj yapmadan duramam en azından müşteri ziyareti fuar gibi dönemlerde yapmak zorundayım yoksa patronum bakımsız mdr istemem diye kapının önüne koyar beni :18:
hayvanları severim ama evde değil
Selam kızlar topiğin çıtırı geldi
Ahhh canım kıyaman yaa
Aynen elmayracım.. Biz huzura ererken arkadaşlar topicte belleyle mücadele ediyorlarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?