Sinir bozucu

ben arada gri siyah göz makyajı yapıom kaderim çok acıkda ruj sürüom bol rimel hoş oluo gııı

bende bi ara hiç makyajsız gezmezdim.
ama bu ara ara verdim göz kapağı kaşınıyo şişiyo balon gibi. biraz geçsin yine başlicam. aslında bi ara doktora görünmem lazım benim

bende bi ara hiç makyajsız gezmezdim.
ama bu ara ara verdim göz kapağı kaşınıyo şişiyo balon gibi. biraz geçsin yine başlicam. aslında bi ara doktora görünmem lazım benim

canım senın gözünde alerji var benım gızandada var xx markası göz kalemi sürdüm bir gün ehliyet kursuna gidiyom abi gözlerim kör oldu sonra netten bakdım gecici körülük yapıomuş daha töbeeeeee çok kalite rimel kalemden başka gözüme sürmüyom dikkat et göz sinirlerin iltihap almasın hassasın madem yapmaaa

Selam kızlar topiğin çıtırı geldi

yaramazmı kuzum kıza nasıl dua ettiysen kız melek oldu bir anda uctu

Ahhh canım kıyaman yaa

Günaydınnnnnn

Dün geceden sonra içim huzurla doldu ya. Gerçi ben dua ederken siz burda belleyle aşık atıyormuşsunuz

Aynen elmayracım.. Biz huzura ererken arkadaşlar topicte belleyle mücadele ediyorlarmış

bi ara değil hemen görünmen lazım
göz bu bekletme bence

hay allah tırstım şimdi ben.:26:
kullandığım markalar gayet kaliteli ama anlamadım ki neden böyle oluyor. makyaj yapmadan duramam en azından müşteri ziyareti fuar gibi dönemlerde yapmak zorundayım yoksa patronum bakımsız mdr istemem diye kapının önüne koyar beni :18:

Son düzenleme:

o zaman sana bir tavsiye bebeğim içine kalme çekme gözünün ve göz temizleme olarak ben dalinle yüzümü yıkıyorum inanaılmaz menmunummmmmmmmmmmmmmmm
başka hiç bişey kullanmıyorum cildim çok iyiiii nasıl temizliyor makyajı eser kalmıo gözde

hayvanları severim ama evde değil

benim ki inadına yapıyor.
hiç sevmiyor beni, nankör kedi denmesine çok kızarım aslında ama benimki kesinlikle öyle. eşime diyorum saçmalıyorsun diyor ama öyle. onu sever bana yanaşmaz ama kabını ben temizlerim doyururum su veririm yaranamıyorum

canım pizza çekti..hastalığım yarın biter..bu gün pizza yapayım evde yalançıktan..off birde içli köfte yapıcam...kamilin siparişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…