- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
o zaman sana bir tavsiye bebeğim içine kalme çekme gözünün ve göz temizleme olarak ben dalinle yüzümü yıkıyorum inanaılmaz menmunummmmmmmmmmmmmmmm
başka hiç bişey kullanmıyorum cildim çok iyiiii nasıl temizliyor makyajı eser kalmıo gözde
benim ki inadına yapıyor.
hiç sevmiyor beni, nankör kedi denmesine çok kızarım aslında ama benimki kesinlikle öyle. eşime diyorum saçmalıyorsun diyor ama öyle. onu sever bana yanaşmaz ama kabını ben temizlerim doyururum su veririm yaranamıyorum
hayvanları severim ama evde değil
Hoşbulduk şekerim..hoş geldin
ula evde kedi beslenirmi yaa senın cocuk yokmu Allah muhafaza kılı cok zararlı yawwwwww
canım pizza çekti..hastalığım yarın biter..bu gün pizza yapayım evde yalançıktan..off birde içli köfte yapıcam...kamilin siparişi
yes of course
hehehehehe
canım pizza çekti..hastalığım yarın biter..bu gün pizza yapayım evde yalançıktan..off birde içli köfte yapıcam...kamilin siparişi
Ama badecim oruçlu var burda ya
Naber canem
bende onla yıkıyorum yüzümüde ondan sordum
cildi kurutmuyo
cildim çok sorunlu benim ya napcam bilmem
yok yapmadım zaten favorim bu renkler gözlerim mavi olunca ters renkleri kullanıyuorum ama yeşil tonlarını maviye çok gidiyor özlellikle somon kahveler çok hoş oluo pembeler mavi göze..iltifatın için teşekkürler gargi..
gediz benim gözlerim yeşil-gri-mavi karışımı bişey.(çok iyi annattım dimi)
bana renkli kalemler ve farlar çok kötü oluyor.yanlızca gri far kullanıyorum,bana yakışacak başak renk biliyormusun.?
sabah akşam bakım yapcan yağlımı ?
İyi diyelim iyi olsun herşey..
Görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler
Seni sormalı ?
Güle gülebehlül kaçar hatunlar
öğleden sonra izin aldım
görüşürüz
iyi eğlenceler öpüyorum tek tek hepinizi
o zaman sana bir tavsiye bebeğim içine kalme çekme gözünün ve göz temizleme olarak ben dalinle yüzümü yıkıyorum inanaılmaz menmunummmmmmmmmmmmmmmm
başka hiç bişey kullanmıyorum cildim çok iyiiii nasıl temizliyor makyajı eser kalmıo gözde
hayır canım çocuk yok istemiyorumda şimdilik ayrıca evde beslenen hiç dışarı çıkmayan kedinin kılı zararlı değildir bunlar sadece hikaye.ula evde kedi beslenirmi yaa senın cocuk yokmu Allah muhafaza kılı cok zararlı yawwwwww
Ama badecim oruçlu var burda ya
gediz benim gözlerim yeşil-gri-mavi karışımı bişey.(çok iyi annattım dimi)
bana renkli kalemler ve farlar çok kötü oluyor.yanlızca gri far kullanıyorum,bana yakışacak başak renk biliyormusun.?
hayatım sana yeşil koyu ve yavru ağzı renkleri çok hoş olur ama senın zevkine bağlı tabi ben bir de bu ara değişik bir teknik uyguluyorum sana lınkını atarım
sana tavsiylerimi sunuyorum Eki Görüntüle 489608 Eki Görüntüle 489609 Eki Görüntüle 489610 Eki Görüntüle 489611 Eki Görüntüle 489612
hayatım pizzayı akşama yapiciim ..ben inanki oruçludan daha beterim..oruçken sahurda kalkıp yemek yerdim ..şimdi ne sahurda yiyiyorum ne sabah ..kamille iftarda ne yediysem o...demek istediğim oruçlu değilken beni yoracak yemekleri ardan çıkarayım bebişim...vallahi lokma girmiyo boğazımdan akşama kadar...sadece su..anaam onuda canın çekmesin bizim damacananın suyu zehirli çıktı tadı çok pis ööğğhh kıhhh piss yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?